1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şimdi anladım şu mesajını görünce ne kadar uydurma konuştuğunu. Sana şu saatten sonra cevabım yok.
    Sen karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren,kendin dışında da başkalarının olduğunu onlarında fikirleri olduğunu kavra bana cevap yazmasan da olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Sen karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren,kendin dışında da başkalarının olduğunu onlarında fikirleri olduğunu kavra bana cevap yazmasan da olur.
    Şu bir gerçek ki nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim. Her bir yazında zaten ne kadar bilgisiz şekilde ve bihaber şekilde yorum yazdığını ne yazık ki gülümseyerek okuyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Çık sokağa da gör polislerin neler yaptığın. Gördüklerini de algılayamıyor musun ? Bu polisler kadın, çocuk, erkek, genç, yaşlı demeden insanlara doğru gaz bombası sıkıyorlar. Mermi sıkıyorlar. Bütün resimleri paylaştım burada önceki sayfalarda gir bak. Polislerin ne yaptıklarını bakta gör. BAK !
    Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şu bir gerçek ki nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim. Her bir yazında zaten ne kadar bilgisiz şekilde ve bihaber şekilde yorum yazdığını ne yazık ki gülümseyerek okuyorum.
    @Ralf
    Bana akıl verme o zaman.İşine bak benim mesajımı görme.

@Nocna
    Ben sen gibi bakacağıma bakmam daha iyi.İngiltere Fransa gibi yerlerde aynısı çokça oldu bu sadece Türkiye'de olmuyor sadece Türk polisi yapmıyor.Herkes kuyruğuna basılınca böyle yapıyor zaten.Tamam hadi polis kötü sen haklısın git parkına aç kitap oku.

Mesaj Yetkileri