Sayfa 24 / 163 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Arkadaşlar sizler şahsi olarak bu ülkenin yararına ne yaptınız Allah aşkına ? bir de insanların mesleklerine bakarak "bir de .... olacaksın" söylemlerinden vazgeçin artık yahu bu ülkenin tuvalet bekçisi de ,serserisi de,öğretmeni de ,inşaat amelesi de bu ülke uğrunda çalışır ve ülkenin menfaatlerini düşünür... sadece kendinize vazife çıkarıp saçma yorumlar yazmayın ve haddinizi aşmayın...
    Şahsi olarak ülkenin yararına ne yapıp yapmadığımın hesabını size verecek değilim; benim ülke yararına yaptığım şeyler var. Ayrıca, söz söylemek ve haksızlıklar karşısında tepki göstermek için illa ki ülke yararına bir şeyler mi yapmak gerekiyor? Bu forumda, bir dolu insan var. Hepsi mi ülke adına yararlı işler yapıyor, haksızlık karşısında söz hakkı olması için? Ben birlikten, bütünlükten, direnişten bahsediyorum, bunlara gösterdiğiniz tepkinin anlamsız olduğundan bahsediyorum; ama haddimi aşmış oluyorum size göre. Bana göre de, siz bu tarz söylemlerinizle haddinizi aşıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ha bir eyleme katıldım diye herşeyi seni biliyon yani.Polis kendine tuğla,molotof,bıçak atan adama çiçek verecek galiba.Ağır hümanistsin böyle düşünüyorsan.
    Yahu ne taşı tuğlası ne molotofu ne anlatıyorsun sen ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sen nasıl ki Beşiktaş'ta 2-3 herif pankart Real Madrid bayrağı açtığında ''efendim Beşiktaş'a yıkamazsınız 2 kişinin yaptığını '' diyosan o zaman 1 polisin yaptığını 252.000 emniyet personeline sıvayamazsın.İşin düştümü koşmayı biliyosun polise ne şimdi bu öfken cop mu yedin yoksa gaz mı ?
    Yanlız Polis Teşkilatı "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI" olayı nerden nereye getirdin.

Doğru örnek ama işine gelmiyo 3ün 5in lafını yaparak işi dolaştırıyorsun.Adam 5 gündür evine gitmiyor sen neleri söylüyosun burda.Sen insansın da o adam robot mu sen gece uyudun belki ama o adamlar kaç saattir uykusuz.YUNAN polisi ama bizim halkımız için görevinin başında o adam.
    GENE YAZIYORUM POLİS TEŞKİLATI "İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLADIR"...

Hükümetin umrumdamı zannediyorsun o adamların tatil yapıp yapmadığı.Hükümet ben bunu nasıl durdurum nasıl büyüklüğümü kabul ettiririm diyor.

Ha bir eyleme katıldım diye herşeyi seni biliyon yani.Polis kendine tuğla,molotof,bıçak atan adama çiçek verecek galiba.Ağır hümanistsin böyle düşünüyorsan.
    Doğru ya.Saat Sabah 5'te cadırların içinde uyuyan halka biber gazı sıktılar o halk bir şey yapmadan buna ne diyeceksin merak ediyorum ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şimdi anladım şu mesajını görünce ne kadar uydurma konuştuğunu. Sana şu saatten sonra cevabım yok.
    Sen karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren,kendin dışında da başkalarının olduğunu onlarında fikirleri olduğunu kavra bana cevap yazmasan da olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polis babanız ya da anneniz mi var nasıl körü körüne bir savunma bu anlamıyorum. Ben her polis aynı demiyorum zaten. Elbette şerefli polisler vardır, onlar bizim polislerimizdir. Ama bunlar hakikaten bizden değil. Halktan değil anlayın bunu.

Al madem sana illa örnek göstereyim, al sana savunduğun polis.

[YOUTUBE="dEtBM7wCr3E"]polis[/YOUTUBE]

Şimdi diyeceksin ki bi tane adam yaptı diye herkese maledemezsin, ama işte hepsi de bu şekil. Git ve gör tekrar söylüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FOX Haber söyledi twitterdan daha sağlam kaynak galiba ?
    Hahaha twitterdan daha saglam değil fox haber bunu bile bilmiyorsun. Kendi söylediginin ne oldugunun farkında degilsin. Twitterda her haberin resmi var ki insanlar yazıyor bunları canlı olarak öyle uydurma denetim kurullarından, dandik medya kuruluslarından gecmiyor. 1. elden haber. Net haber. Direk haber. Molotof falan oldugu yok. Tamamen satılmış medyanın direnişçileri karalamak için yaptıkları şeyler bunlar. Sizlerde bunlara inanıyorsunuz. İnanmayın. BİZ'i bölmek istiyorlar hala. Çünkü BİZ oldugumuz zaman neler yapabilecegimiz gördüler dün, bugün.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yahu ne taşı tuğlası ne molotofu ne anlatıyorsun sen ?
    Canım kardeşim görüntüleri çıktı FOX'ta belge var yani.Bulabilirsen bak tuğla attıklarına falan bu akşamın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş! Bahçeşehir Üniversitesi tıbbi destek veriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Polis babanız ya da anneniz mi var nasıl körü körüne bir savunma bu anlamıyorum. Ben her polis aynı demiyorum zaten. Elbette şerefli polisler vardır, onlar bizim polislerimizdir. Ama bunlar hakikaten bizden değil. Halktan değil anlayın bunu.

Al madem sana illa örnek göstereyim, al sana savunduğun polis.

[YOUTUBE="dEtBM7wCr3E"]polis[/YOUTUBE]

Şimdi diyeceksin ki bi tane adam yaptı diye herkese maledemezsin, ama işte hepsi de bu şekil. Git ve gör tekrar söylüyorum.
    Ben çok polis tanıyorum sen merak etme.Kuyruk acın var galiba sende körü körüne kötülemeye devam et.Helal sana aynen devam aslansın.Ha ekleyeyim benim önceki sayfalardaki mesajlarıma baksaydın senden farklı düşünmediğimi anlardın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.youtube.com/watch?v=IcgTM...ature=youtu.be

Bazılarına kapak olacak bir video. Tüm eylemciler terörist diyenler gözlüksüz izlerseniz anlarsınız belki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen karşındaki insanla nasıl konuşman gerektiğini öğren,kendin dışında da başkalarının olduğunu onlarında fikirleri olduğunu kavra bana cevap yazmasan da olur.
    Şu bir gerçek ki nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim. Her bir yazında zaten ne kadar bilgisiz şekilde ve bihaber şekilde yorum yazdığını ne yazık ki gülümseyerek okuyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben çok polis tanıyorum sen merak etme.Kuyruk acın var galiba sende körü körüne kötülemeye devam et.Helal sana aynen devam aslansın.
    Çık sokağa da gör polislerin neler yaptığın. Gördüklerini de algılayamıyor musun ? Bu polisler kadın, çocuk, erkek, genç, yaşlı demeden insanlara doğru gaz bombası sıkıyorlar. Mermi sıkıyorlar. Bütün resimleri paylaştım burada önceki sayfalarda gir bak. Polislerin ne yaptıklarını bakta gör. BAK !
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.ustream.tv/channel/erayaras

şu video da 28.dk 45.saniye ye bakın.Polis kameraya alan gencin kafasına taş atıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu da, benim memleketimden bir görüntü. Ne tahrik var ne polis ne de olay. Türkiye'nin her yerinde bu şekilde bir yürüyüş neden olmaz, neden izin vermezler hak aramaya? İlla biber gazı, cop ya da plastik mermi mi yemek gerekiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yani olay şu anladığım kadarıyla

Gezi parkında göstericiler haklı olarak kitap okuyorlar
    Polis zaten heyecan arıyor biber gazlarının da son kullanma tarihi geçmiş napak sıkak kanka

Olay buysa haklısınız beyler sonuna kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca polslere laf attırmayanlara soruyorum,

neden güzelce eylem yapmamıza izin verilmiyor?

o bahçe bizim değilmi? biz kullanmıyor muyuz? neden istemediğimiz bir avm yapılıyor

neden yürüyüşümüzü güzel bir şekilde yapamıyoruz?

neden illa karşımıza polis dikiliyor?

Söylesenize bunları? Lütfen açıklayın polisleri savunan arkadaşlar?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hahaha twitterdan daha saglam değil fox haber bunu bile bilmiyorsun. Kendi söylediginin ne oldugunun farkında degilsin. Twitterda her haberin resmi var ki insanlar yazıyor bunları canlı olarak öyle uydurma denetim kurullarından, dandik medya kuruluslarından gecmiyor. 1. elden haber. Net haber. Direk haber. Molotof falan oldugu yok. Tamamen satılmış medyanın direnişçileri karalamak için yaptıkları şeyler bunlar. Sizlerde bunlara inanıyorsunuz. İnanmayın. BİZ'i bölmek istiyorlar hala. Çünkü BİZ oldugumuz zaman neler yapabilecegimiz gördüler dün, bugün.
    E canım benim madem biliyosun bölmeye çalıştıklarını bari karşındakine saygı duy demi.Asker polise saldıracak gibisinden haberlerde yazıldı.Ben yanılıyorsam eğer o haber yalansa bir benim dediklerime atlama.Özellikle beni hedef aldığını düşünmeye başlıyorum.Başka yalan haberlere de yaz da bu haber yalan bizi bölecekler diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

http://www.beyazgazete.com/video/web...ar-411214.html

http://www.youtube.com/watch?v=f8olsqQZ_CM

Anlatmak istediğimi hala anlayamayan arkadaşlar iki videoyu da izlesinler. karşıt iki görüşün kendisini haklı göstermek için yayınladığı videolar bunlar. Tüm ulusal kanallarda bu tarz videolar mı görmek istiyorsunuz ? Şunu söylemeye çalışıyorum ama siz hala bana sanki karşı görüşünüzdeymişim gibi yorum yazıyorsunuz;

"BİRİLERİ BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bunu yapanlar Türkiye'yi seven insanlar değil.Bundan eminiz...Gerisini tam olarak bilemeyiz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

biber gazi stoklari eridi galiba, simdi portakal gazi sikmaya baslamislar ki bu insanlik sucuna girer cunku kullanimi yasaklanmis. uyanan polis attiklari kovanlari toplamaya baslamis.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Sabahtan beri arkadaşların anlatmaya çalıştığı şeyi çok güzel özetlemiş bu video durduk yere hiç bir provake olmaksızın polisin su sıkıp saldırması savunulamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=IcgTMVbO3YU&feature=youtu.be

Bazılarına kapak olacak bir video. Tüm eylemciler terörist diyenler gözlüksüz izlerseniz anlarsınız belki.
    Helal olsun duyarlı vatandaşlarımıza.

Kimsenin sallamayacağını biliyorum ama üslûplarınıza dikkat etseniz ne güzel olur arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım sen veya bir yakının durduk yere biber gazı yer demek istiyorum bazılarına, sen benzeme onlara diyorum sonra kendime. Tövbe tövbe..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca polslere laf attırmayanlara soruyorum,

neden güzelce eylem yapmamıza izin verilmiyor?

o bahçe bizim değilmi? biz kullanmıyor muyuz? neden istemediğimiz bir avm yapılıyor

neden yürüyüşümüzü güzel bir şekilde yapamıyoruz?

neden illa karşımıza polis dikiliyor?

Söylesenize bunları? Lütfen açıklayın polisleri savunan arkadaşlar?

Cevap bekliyorum pek sevgili 2-3 arkadaş?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Çık sokağa da gör polislerin neler yaptığın. Gördüklerini de algılayamıyor musun ? Bu polisler kadın, çocuk, erkek, genç, yaşlı demeden insanlara doğru gaz bombası sıkıyorlar. Mermi sıkıyorlar. Bütün resimleri paylaştım burada önceki sayfalarda gir bak. Polislerin ne yaptıklarını bakta gör. BAK !
    Şu bir gerçek ki nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim. Her bir yazında zaten ne kadar bilgisiz şekilde ve bihaber şekilde yorum yazdığını ne yazık ki gülümseyerek okuyorum.
    @Ralf
    Bana akıl verme o zaman.İşine bak benim mesajımı görme.

@Nocna
    Ben sen gibi bakacağıma bakmam daha iyi.İngiltere Fransa gibi yerlerde aynısı çokça oldu bu sadece Türkiye'de olmuyor sadece Türk polisi yapmıyor.Herkes kuyruğuna basılınca böyle yapıyor zaten.Tamam hadi polis kötü sen haklısın git parkına aç kitap oku.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    http://www.beyazgazete.com/video/web...ar-411214.html

http://www.youtube.com/watch?v=f8olsqQZ_CM

Anlatmak istediğimi hala anlayamayan arkadaşlar iki videoyu da izlesinler. karşıt iki görüşün kendisini haklı göstermek için yayınladığı videolar bunlar. Tüm ulusal kanallarda bu tarz videolar mı görmek istiyorsunuz ? Şunu söylemeye çalışıyorum ama siz hala bana sanki karşı görüşünüzdeymişim gibi yorum yazıyorsunuz;

"BİRİLERİ BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Bunu yapanlar Türkiye'yi seven insanlar değil.Bundan eminiz...Gerisini tam olarak bilemeyiz...
    ilk videodaki polise saldıranlar da ikinci videodaki halka saldıranlar da bizden mi şimdi ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

Polis zaten heyecan arıyor biber gazlarının da son kullanma tarihi geçmiş napak sıkak kanka

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50032...aya-cikti.aspx

O çadırlardaki insanlar sadece kitap okuyup oturuyorlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olayı anlatıyım..

Ağaçlar yıkılmaya calışır.O gece şarkılar söylenir o gün kitaplar defterler okunur herşey yapılır.

İnsanlar Çadır kurar orda uyumak ister.Lakin Sabah 5'te polis birden bire gelir.Biber Gazı atmaya başlar olay bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Olayı anlatıyım..

Ağaçlar yıkılmaya calışır.O gece şarkılar söylenir o gün kitaplar defterler okunur herşey yapılır.

İnsanlar Çadır kurar orda uyumak ister.Lakin Sabah 5'te polis birden bire gelir.Biber Gazı atmaya başlar olay bu
    Uğraşmayın gençler boş yere. Bu açıklamalar yetmez. Çünkü bir şeyleri görebilmek için önce bakmak lazım. Bakmak istemek lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle. Parkın kesilmesine tepki olarak orada durup kitap okuyorlar, şarkılar söylüyorlar. Sonra sabaha karşı 5'te çadırlarına saldırıyor polis bombalarla , gazlarla.
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri