Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
ne kadar aptal ve düşünmekten yoksun insan varsa polis olması için özellikle seçiliyor ki bu eylemleri gerçekleştirebilsinler.

polislik esasen çok hassas sinirlere sahip kişilerin yapması gereken bir meslek, ve adaylarının da müthiş bir psikolojik yapılandırılmadan geçirilmesi gerekiyor.

ama bizim ülke de tam tersi var. polis ne kadar psikopat olursa hükümet için o kadar iyi, onların karşıtlarını sindirmede de tüm gücünü kullanacak çünkü. onun dışında yaptığı taşkınlıkları da diğer getirilerinden ötürü elbet görmezden geliyorlar.

yazık bu ülkeye. bu insanlara. benim vergime yazık, aldıkları maaş boğazlarında kalsın.

polisinden nefret eden en az 20 milyon insan var. polis şiddetine maruz kalan yüz binler milyonlar var.

bunun önüne yıllar içersinde geçilmek istenilse bile kolay kolay geçilmez, çok boktan bir polis ağı ve altyapısı oluşturuldu ülkede.

net şekilde insanlar hiç bişey olamazsam polis olurum diyorsa, o adamın yaptığı meslekten ne hayır beklersin.

bunu ben yazacaktım ama şimdi birileri çıkıp "sen ne biçim eğitimcisin" derler diye sessiz kaldım Maalesef polis seçerken hiç hassas olmayan bir ülkedeyiz... çabuk gaza gelen,çabuk sinirlenen ,çabuk saldırıya geçen ve çabuk tahrik olan bir polis profilimiz mevcut