Sayfa 28 / 163 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

elin iskıçyalısı bile çözmüş bizdekiler hala at gözlüğüyle bakıyor olaya

Ah yes Erdogan that guy who is backing so called rebels in Syria but doesn't tolerate any dissent in his own country. Maybe DM should list the group of hypocrite countries.
    - Liz, Edinburgh, 1/6/2013 16:13

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz2Uzqb0kj4
    Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bundan daha güzel sloganlar da vardı mesela:

Kes bakalım, kes bakalım,
    Ağaçları kes bakalım
    ....................

diye devam eden hani!
    Zaten benim dediğim o slogan bunun başı gibi bir şey.Bunu yazmak istemedim ama saatlerce bunu söyledik
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş , İstanbul , Turkey !

Üstümüze gaz bombası atıldı zor durumdayız YARDIM !

ESKİŞEHİR !
    Last edited by petrol_fb12 : 02.Haziran.2013 at 00:14

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi ben cidden anlamıyorum tüm bunları görüp de savunabilenleri..
    Ben anlıyorum kardeşim Nasıl mı?

Gir Tayyip Erdoğan'ın resmi face sayfasına, insanların yazdığı yorumlara bak. Adamlar anasından babasından çok seviyor ve savunuyor. Allah gibi tapanları gördüm ben. Abartmıyorum, inanmayan girsin baksın arada. Ben sık sık girer okurum yorumları.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@Ralf

Bende okuyorum arada gülmek için bire bir denemelisiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    @Nocna Mora Bu olay kesin bugünün olayı değil mi ?
    Evet bugünün olayı. Ankara olması lazım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    @Ralf

Bende okuyorum arada gülmek için bire bir denemelisiniz
    Dimi Arada moral depoliyim güleyim diyorum ama moralim bozuluyorum sinirlenip çıkıyorum

Eskişehir'den bir görüntü:

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burda kaldırım taşlarını sökenlere halk müdahale etti izin vermedi. Biz terörist değiliz dedi. Bravo . Provokatör diyenlere duyurulur.

-Beşiktaş.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi sadece Tayyip Erdoğan'la bitmiyor iş,Kadir Mısıroğlu gibi tarihçi gezen adamların videolarına bak.Gülersin yemin ediyorum.Atatürk'e laf atan videosunda biri yazmış ; "Üstad ne diyorsa o dur!"

Bir şey diyemiyorum..
    Diyorum ya işte, iş bakmakta. Adamları nasıl kör etmişse Erdoğan artık..

Mesela ben düşünüyorum, benim desteklediğim bir lider geçse, banane yahu neden bu şekilde savunayım. Ben hatasından dolayı çıkar bağırırım bile. Ama bunlar kör olmuş resmen kör.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ankara'da polis tarafından öldürülen kişinin vurulduğu yer.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

polis Beşiktaş'ta terör estiriyor araba yakıyor, sayısız bomba atıyor, su sıkıyor orantısız güç kullanıyor çünkü karşısında masum halk
    ankara'da da durum farklı degil.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

besıktasta Catılardan Gaz Atmaya Basladılar Arkadaslar Bınalardan Uzak Duralım
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tamam iyi hoş diyorsun da işte bende diyorum ki izin verilmiyor. Neden izin verilmesin?

Şimdi sana bir şey soracağım, o parkı biz kullanmayacak mıyız? AVM yapılmasını istemeyen de biz değil miyiz? ( sen istiyorsan orası ayrı bilemem )

Sonuçta oraya sevgili başbakanımız gelip oturmuyor değil mi? Bizim olan bir parkı savunacağız tabi. Ama birilerinin rant sağladığı yere, avm açılmamasını protesto etmek için toplanacak gruba izin verilmiyor. Padişah adam tabi izin vermez.

Her şey bir kenara, padişah hazretleri karar vermiş yahu, biz ne desek boş ki. Yani efendi hazretlerinin ağzından bir laf çıktıktan sonra biz kimiz ki? Değil mi?
    Öncelikle neden izin verilmez söyleyeyim.

Hepsi değil de misal o gün yeterli personel olmayabilir.Gitttiysen gördün zaten çevik kuvvet ve sivil ekipler dışında başka birim yoktu.Yani tüm İstanbul polisi aklına gelmesin.

Siyaset konuşmayı özellikle istemediğim için bazı şeyleri yazmıyorum.Şu ana kadar İstanbul'a 1 kere gittim onda da gezi parkını görmedim.AVM konusunda fikrim olmadığı için nötrüm.Yani ona İstanbul'da oturanlar karar vermeli.Ne başbakan ne başkası sadece İstanbul'da yaşayanlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

@Karabüklü Kral Ee zaten istemiyor halk ? Adam hala "yapılacak !" diyor.
    Çıkıyor ama.Polise disiplin verecek kurum asker değil iyi yetişmiş müdür ve amirlerdir.Geç sen askeri işleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Norveç kanalının Taksimden yayını var http://www.vgtv.no/#!/video/65035/li...-from-istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Amirlerin ve müdürlerin 2 senedir düzen veremediği ortada.
    Polise disiplin verecek kurum asker değil iyi yetişmiş müdür ve amirlerdir.
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:38

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Amirlerin ve müdürlerin 2 senedir düzen veremediği ortada.
    silinirse sevinirim bu mesajım
    Last edited by KaRaBükLü KraL : 02.Haziran.2013 at 01:38

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

HABERİ DİKKATLİ OKUYUN SAATİNE DİKKAT EDİN !

Suyun rengi neden Sarı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabaha kadar direnişe devam arkadaşım plastik mermiyle vuruldu polis bizi öldürmek istiyor..
    beşiktaş'a desteğe gidin.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@Sonmez07_ şarj %7 kaldı. kimse gelmiyor. 2-3 dk daha bekleyeceğim. Arkadaşım neredeyse öldü. Şuurumu kaybetmek üzereyim

Şarj %1 kaldı. artık polisten yardım isteyeceğim. herkes hakkını helal etsin...

Hala minibüsün altında gizleniyoruz ve atılan gazlar dibimizde patlıyor. Lütfen Allah'ını seven gelsin abbasağa'ya! Katlediliyoruz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Öncelikle neden izin verilmez söyleyeyim.

Hepsi değil de misal o gün yeterli personel olmayabilir.Gitttiysen gördün zaten çevik kuvvet ve sivil ekipler dışında başka birim yoktu.Yani tüm İstanbul polisi aklına gelmesin.

Siyaset konuşmayı özellikle istemediğim için bazı şeyleri yazmıyorum.Şu ana kadar İstanbul'a 1 kere gittim onda da gezi parkını görmedim.AVM konusunda fikrim olmadığı için nötrüm.Yani ona İstanbul'da oturanlar karar vermeli.Ne başbakan ne başkası sadece İstanbul'da yaşayanlar.
    Bak dostum,

senin de dediğin gibi buna insanlar karar verir. Şahsen ben senin "AVM konusunda fikrim olmadığı için nötrüm" demen yerine yeşilliği savunmanı beklerim bir insan olarak. Yanlış anlama sadece fikrimi söylüyorum.

Ancak bu olay, polisin de olayı büyütmesi ile bambaşka bir hale döndü. Nedir bu bambaşka hal;

Uludere, Reyhanlı, daha önce olan olaylar, Başbakan'ın artık Atatürk'e bile aleni şekilde rahatça hakaret edebilmesi ile artık insanların burasına kadar geldi. Atatürk'ü ne kadar seversin ne kadar sevmezsin bilemiyorum.

Yahu önce bir şunu görmeniz lazım; adam, ne derseniz deyin, ne yaparsanız yapın kararımızdan dönmeyiz diyor. Bu senin için ya da akpli biri içinde geçerli. Mesela ben akp li olsam, onu bana diyen bir başbakanı daha da adam yerine koymam ben. Daha önce de yazdım, benim bir gururum şerefim haysiyetim var. Aynı şekilde benim taraflı olduğum lider Atatürk'e de böyle bir şey dese ben onu silerim hayatımdan. İnsanların hayatlarında olmazsa olmazlar vardır anlatabildim mi? Ama sen Atatürk'ü sevmiyorsundur belki orasını bilemem.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaş tahminimden çok daha kötü, buraya gelecek arkadaşlar su, gaz maskesi, süt, sirke getirebilirlerse çok iyi olur durum fena
    -BEŞİKTAŞ'TAKİ POLİS ÇILDIRDI HALK MÜDAHELE EDEMİYOR ARTIK, ÇOĞU KİŞİ CAN VERECEK BURADA.DUYURUN DUYUN ARTIK!

-istiklal'de, harbiye'de, cihangir'de de gaz bombası attılar kucağımıza ama beşiktaş'ta yaşananlar çok ağır. amaçları öldürmek.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Beşiktaş'ta olan bir arkadaşım, çevresinde atılan gazı soluyan kim varsa burunlarının kanadığını söyledi. 2 gündür biber gazı soluyoruz. Bu farklı bir gaz dedi .

Olay öldürmeye gidiyor artık !

Ayrıca saat 03.00 gibi 20000 kişilik bir polis topluluğunun ağır bir saldırıda bulunacağı haberleri geçiyor...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bugün birlikte gittiğim arkadaşımın burun damarları çatladı. Mor bir şekilde görülüyordu burnundaki damarlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'tan son Fotoraf YETER YA YETER !

Beşiktaş'ta polis araçlarının gelmemesi için ateş yakılıyor. Başbakanlık ofisine ilerleniyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşta yaşananlar direnişi kırmakyı geçti artık insanları öldürmeye çalışıyorlar.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mesaj Yetkileri