Sayfa 32 / 163 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Topbaş planı gösterdi haber'de sadece 2 ağacın yeri değişecekmiş otelin yeri farklıymış,biz bugün birşey öğrendik dedi halkı daha erken bilinçlendirmemiz lazımmış dedi ayrıca bir kaç kişi de Polislerin çok fazla şiddet kullandığını ve aşırı güç kullananların ceza alacağını söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım, anlamak istemediğim olay şu. Polis nasıl bu kadar kin doldu. Ne dedilerde bu hale geldi bu polis. Sırf emir verdiler işimizden olmayalım psikolojisi olamaz bu. Mümkün değil, vicdan diye bir şey var. En kötü insanlarda bile var. Her insanın bir sınırı var, polisimiz bu kadar sınırsız olamaz. Varya şurda polis bir ayaklansa, bu nedir arkadaş dese, noluyoruz dese iş o kadar değişir ki, her şey çabucak çözülür ki.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Diğer taraftan da o adama yönelik su sıkıldığı için diğer polislerin o adamın orada olduğunu bildiklerini düşünüyorum. 5 polis 10 polis bu şekilde davransa tamam ama binlerce polis bu kafayla davranıyorsa olay baştadır emir alanlarda değil.
    Yani benim ümit ettiğim şu diyeyim öyleyse, polis amiri veya polisin kendisi kim olursa olsun vatandaşını bilinçi veya biliçsiz şekilde gerekli önlemleri almadan katledebileceğini düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Halkı korumakla görevli olan polis halkı öldürüyorsa niye yaşıyoruz ki biz bu ülkede?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Öyle olduğuna inanmak istiyorsun, çünkü özellikle iki gündür bilinç altına yerleşti polisin aşırı güç kullanımı.
    Emin ol mantığım ile düşünüyorum. Bence siz inanmak istemiyorsunuz.

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Yani benim ümit ettiğim şu diyeyim öyleyse, polis amiri veya polisin kendisi kim olursa olsun vatandaşını bilinçi veya biliçsiz şekilde gerekli önlemleri almadan katledebileceğini düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Halkı korumakla görevli olan polis halkı öldürüyorsa niye yaşıyoruz ki biz bu ülkede?
    Benim de ümit ettiğim öyle fakat 2 gündür arkadaşlarımın karşı karşıya kaldıkları durumu duyuyorum maalesef. Bu yüzden inancımı yitiriyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Üsküdar Sahil

Beylikdüzü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yolcu, al sen bunları da izle ki sevincin pekişsin

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ben yakıştırma yapmıyorum. Sadece yazdığın şeye çok normal olarak bir soru sordum. Merak ettiğimden sordum, yargılamak için de değil üstelik. Ve şu an istediğim cevabı da alamadım açıkçası. Bilerek vurması mümkün değil diye söylersen sen, ben de sana bu soruyu sorarım. Çünkü ben bugün neler olduğunu direk kendi gözlerimle gördüm. Ben sana, senin yaşadıklarınla ilgili bir yargıya varacak şeyler söylüyor muyum? Çünkü bilmiyorum değil mi? Buna karşılık sen de böyle bir yargıya oturduğun yerden varamazsın.
    Peki konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor o zaman. Bir bölgede polisin yaptıklarını tüm teşkilata yüklemek ne kadar doğal? Bir başka örnek vereyim o zaman bugün memleketim Sakarya'dan arkadaşla konuştum. Dedi ki Çark Caddesi ki Sakaryanın en işlek caddesidir, bulvardan buraya yürüyüş yapılmış ve burada toplanıp eylem yapılmış. Ve bunlar hep polis eşliğinde yapılmış, sonuç olarak olaysız dağılmışlar akşam. E istanbul'da durumlar daha kızgın farkındayım ama anlatmaya çalıştığım şey polise nefret kusmamamız gerektiği. Ayrıca hala oturduğun yer falan diyorsunuz yani ben daha birşey demiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Başbakanlık ofisinde görevli polislere saldırıldı 1 polis ağır yaralı

Sevinin
    La havle vela kuvvete, illa billahil aliyyil azim!

Sen sabır ver Allah'ım, sabır, sabır, sabır, ya sabır!!!

Yahu siz ne biz ne?! Düşman mıyız?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

https://twitter.com/bayfiratyildiz/s...373697/photo/1

İç karartıcı bir fotoğraf. Kan, yara izi gibi şeylere bakamayanlar açmasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Birgün kiminle omuz omuza verdiğinizi farkedince yazdıklarınızdan utanacaksınız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Topbaş planı gösterdi haber'de sadece 2 ağacın yeri değişecekmiş otelin yeri farklıymış,biz bugün birşey öğrendik dedi halkı daha erken bilinçlendirmemiz lazımmış dedi ayrıca bir kaç kişi de Polislerin çok fazla şiddet kullandığını ve aşırı güç kullananların ceza alacağını söyledi.
    Yahu inanıyor musunuz bunlara

Orman bakanı: Taksim'e AVM yapılacak diye bir şey yok.

Topbaş: 2 ağacın yeri değişecek (ağaçların yerini değiştirmek de ne demekse)

Tayyip: Kim ne derse desin, orayı yıkacağız.

Daha bu adamların birbirlerinden haberi yok ki. Sen inanıyor musun orada sadece 2 ağacın yerinin değiştirileceğine? ya da şöyle sorayım sen hiç gezi parkını gördün mü? Oraya yapılacak avm için gezi parkının tamamını deşecekler.

Ha şimdi olayın gezi parkıyla alakası yok orası ayrı. Ama bu hükümet yetkililerinin çevir kazı moduna geçmeleri şu an yapacakları en akıllı şey olsa gerek.

Gerçi tayyip yine atarlanıyor. Gerçi bir zamanlar israil'e de atarlanıyordu one minute diyordu ama ertesi hafta israil hükümetiyle yaptığı anlaşmaları biliyoruz Bu yüzden tayyip de her zamanki gibi çark edebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bir şeyleri görmen için aileden birinin acımasızca katledilmesimi gerek merak ediyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hislerime tercüman oldun Ama senin gibi düşünenler için düşünüyordum ben de bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Peki konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor o zaman. Bir bölgede polisin yaptıklarını tüm teşkilata yüklemek ne kadar doğal? Bir başka örnek vereyim o zaman bugün memleketim Sakarya'dan arkadaşla konuştum. Dedi ki Çark Caddesi ki Sakaryanın en işlek caddesidir, bulvardan buraya yürüyüş yapılmış ve burada toplanıp eylem yapılmış. Ve bunlar hep polis eşliğinde yapılmış, sonuç olarak olaysız dağılmışlar akşam. E istanbul'da durumlar daha kızgın farkındayım ama anlatmaya çalıştığım şey polise nefret kusmamamız gerektiği. Ayrıca hala oturduğun yer falan diyorsunuz yani ben daha birşey demiyorum.
    Çünkü İstanbul için konuşuyorum ben şu anda. Diğer şehirler nasıldır, ne durumdadır bilemem. Belki mesela İzmit'te insanlar polislerle birlikte kol kola dans ediyor. Benim söylemek istediğim bu değil ki. Ben İstanbul'da olan dengesiz ve ölçüsüz polis şiddetinden bahsediyorum. Ve evet, böyle bir gerçek var. Ne yazık ki!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İZMİR YETER YETER DURUN ARTIK HALK İLE İNATLAŞMAYIN !

[YOUTUBE="KrMOTWHIdZU"]..[/YOUTUBE]

Yolcuya Sevgilerle

ESKİŞEHİR !

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

sendeki şu azmi okumaya araştırmaya olayları sorgulamaya kullansan sen yazdıklarından utanacaksın

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben bugün; düzene boyun eğmeyen Türk genciyle, öğretmenlerimle, arkadaşlarımla, kardeşimle omuz omuza verdim. Hiçbir zaman da utanmayacağım! Kendi kendine hüküm yaratma! İnsanları da tahrik etmekten vazgeç, yeter!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazdıklarım değil de, senden utanıyorum mesela şunları okuyunca. Çünkü seninle aynı milliyetteniz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yahu siz ne biz ne?! Düşman mıyız?
    Benim dediğim "siz" e takıldıysan o saygılı konuştuğum için. Kastım "sen"
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

İçimizden biri! Amirim yola devam.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

muhakkak
    Screw you guys, I'm goin' home

Bölünmeye ne kadar müsait herkes. Bir tarafsız olun, objektif olun gözünüzü seveyim... Her gördüğünüze inanmayın diyeyim en iyisi. Sağukkanlı olmak, sağduyulu olmak gerek şu an.

Beşiktaş'ta durum gerçekten ciddi. Ambulans yok, yaralananlar var. retweet edecekseniz bunları edin, bunları paylaşın.
    24 saat daha devam ederse hükümet düşecekmiş, avrupa birliği susak ağacı dikecekmiş, ya da yıllar önce olmuş bir olayın, başka bir mekanın fotoğraflarını sanki bugün burada oluyormuş gibi yemleri değil. Kaostan beslenenlere, infiale yol açmak isteyenlere fırsat vermeyin.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

8.5'da evden çıktım 1 saat önce yeni eve geldim. Adana'da İstasyon, Reşatbey, Gazipaşa, Sular, Atatürk Parkı'nın olduğu yerler anası ağladı. Şurada polisi savunup adamın asabını bozmayın. Öyle bir hareket ediyorlar ki bir yerde organize olup, bir anda ortaya çıkıyorlar. Ölümüne sıkıyorlar yaşlısına, çocuğuna. Hamile bir kadın ayağından vurulmuş diyorlardı. Eve geldiğimde netten baktım maalesef doğru.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Çünkü İstanbul için konuşuyorum ben şu anda. Diğer şehirler nasıldır, ne durumdadır bilemem. Belki mesela İzmit'te insanlar polislerle birlikte kol kola dans ediyor. Benim söylemek istediğim bu değil ki. Ben İstanbul'da olan dengesiz ve ölçüsüz polis şiddetinden bahsediyorum. Ve evet, böyle bir gerçek var. Ne yazık ki!
    Dediğim gibi İstanbul'daki durumları orada olmadığım için bilemiyorum. Ama dediğiniz kadar polis terörü varsa ve bunun devam etmesi halinde yarın bir gün insanlar karşılık vermeye başlar ve ülke gerçekten iç savaşa sürüklenir. Bilmiyorum bunu isteyen olur mu ama. Bir an önce doğru düzgün bir devlet müdehalesi gerekiyor olaylara. Ha öyle astığım astık, kestiğim kestik şeklinde de değil, uzlaşma bir nevi. Yoksa bu olaylar gittikçe çığrından çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    dikkat edersen orda polis yerdeki adamın üstüne basmamak için ayağını kaldırmış

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kalan 6 gün de şükür ederiz ?

Fikir farklılıkları olabilir ancak buraya gelip bu şekilde bizi hatalı konumuna sokamazsın. Sen haklıysan sevin, ne güzel..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

polisin ne zamandan beri silahla vur emri var biri aydinlatabilirmi resimdeki vatandasimiz vefat etmis...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuzenin yazdı ?

Mesaj Yetkileri