Quote Originally Posted by nannar View Post
Burası siyaset forumu oldu da benim mi haberim yok?
Kesinlikle. Bu konunun kapatılması talebim reddedildi. Sebebi de konudaki iddia veya olan olayların doğru olduğu, hakaret içermediğiydi. Kimse yayın yasağı istemiyor. Herkesin konuşmaya hakkı varsa, 350.000 kişilik (aileleriyle birlikte) milyonlarca kişilik bir teşkilatın da hakaret işitmemeye hakkı var. Eğer derdi olan varsa çıksın "halk" gibi eyleme katılsın. Kimse gözümüzün önünde bize hakaret etmesin.

Masum bir vatandaşa yönelik bir polis tarafından yapılan herhangi bir dayak, tekme tokat varsa yapanın Allah belasını versin. Ama bu masum vatandaş herkes tarafından farklı algılanan bir şey.

Bu kararın duygusal davranılarak verildiğini, daha önceki bir çok konunun kapatıldığını ve o zamanlar "yasaklama" sayılmadığını hatırlıyorum.

Bir çok platformdan takip ediyorum. Açıklama gereği duymasam da savuduğum şeylerin daha açıklayıcı olması bakımından söyleyeyim, hiçbir siyasi partinin destekçisi değilim. Milli ve manevi değerleri ön planda tutan bir anlayıştayım. Kimin ne hatalar yaptığını biliyorum. Polis de hata yapmış olabilir. Belki yere düşen masum birini tekmeledi bir polis, belki 2 tane jop vurdu. Beni ilgilendirmez. Bu benim imajımı zedeleyecek şekilde medyada veya buralarda işlenemez. İstanbul'da hırsızlıktan dolayı gittiğimiz evde hükümetin polisleri gibi bir laf işitiyorsak kusura bakmayın bu itham bu olayla başlamadı. Hangi hükümetse o 1865'ten beri ayakta demek ki!