@kocaylin
Evet redhack in uyarisi gerceklesti ve tum elektrikler kesildi izmirde
@kocaylin
Evet redhack in uyarisi gerceklesti ve tum elektrikler kesildi izmirde
FM Gazetesi
Yazdıklarımı takip ettiysen, olayların en başından beri polisin işgüzarlığından başladığını söylemiştim. Ki bu benzer olaylara ben de farklı zamanlarda maruz kaldım. Biber gazı da yedim, cop da yedim, karşımdaki polisten küfür de yedim. Ancak tutup da elimdeki şişeyi kafasına geçirmedim, geçirsem 2 cop fazla yiyecektim belki de tutuklanacaktım.
Olayları sıcağı sıcağına düşününce söylediklerinizde haklılık payı var. Önceki mesajlarda denmiş, polis neden bize karşı düşmanca diye. Şöyle düşünün Polis'in bu ilk saldırıları çok büyük bi hataydı ve ister istemez haklı da olarak halkın bi tepkisi oldu buna. Halktan karşılık geldi, polis tekrar etti. Buna tekrar cevap geldi. Kısır döngüdür ve bir süre sonra Polis Memuruna gelen tepkiyi artık Polis şahsına kabul eder ve o anki duygularıyla bir cop vuracaksa 10 cop vurur. Haklı mı? değil.
Beylikdüzü'nün bir bölümünün elektiriği kesilmiş. Direk arkadaşımdan aldığım bilgidir.
Screw you guys, I'm goin' home
İzmirden gelen bir fotoraf
ESKİŞEHİR !
![]()
Tamda bu fotoğrafı koyucaktım. Başka bişeyin fotoğrafı değilse yada eski değilse işler karışıyor gibi.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bak güzel kardeşim. Ben kimse yaralanıyor ya da ölüyor diye sevinmiyorum. Doğa olarak insanı seven bi yapım var. Kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam, ya da beter olsun demem. Bu benim vicdanımdır umarım anlatabilmişimdir.
Benim vermek istediğim mesaj açıktı aslında. Sana yapılınca kınıyosan, ortalığı kaldırıyosan -ki haklısın- aynı şeyi polise de yapmayacaksın -ki haklı kalasın.
O beter olsun yazan arkadaşa cevap verme gereği duymuyorum. Can var o arabada.
Ben ne diyorum sen ne diyosun. Esen kal kardeşim.
İzmir de ki Askeri Unimoglar büyük ihtimal her zaman yaptığı stabil görevi yapıyordur.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Taksim..
Çannakale İl Emniyet Müdürlüğü Önü...
BAYRAMPAŞA ÇEVİK KUVVET SUAN 50DEN FAZLA OTOBÜS KALKTI İÇİ POLİS DOLU BEŞİKTAŞA GİDİYOLAR
1970'ler ile bu günün farkı : O zaman insanlar aydındı bir kavgaları vardı, şimdi ise cahil ve kavganın kâr sağlamadığını anlayamıyor. Burada en az 4-5 mesajı rapor ettim, hakaret içerdikleri için. Ceza alıp almayacaklarını merak ediyorum. Tüm konuyu okuma fırsatım olmadı. Eminim 3-5 mesaj daha vardır böyle. Meydanı boş buldunuz gibime geliyor. Yönetim buna el atana kadar, ben de özgür irademi kullanacağım. Doğru şeyi söylemek ile hakareti birbirinden ayırana kadar buradayım.
Bizlerin anasının, babasının yüzüne bakamayacağı davranışları yok. Evinde pinekleyip hiç bir işe yaramayanlar düşünsünler bunları.
O panzerin ezip geçtiği genç ne öyle ya bir tuhaf oldum.
ne bu şimdi? insanlık mı, vatanseverlik mi? düşmanına mı vuruyor yani?
gözlerini kin bürümüş...
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=wYTQ61Bc0G0
(/s)
Şimdi yok mu ? Kavgaları Aç televizyon bak ne var.bir tane haber kanalı bu olaydan bahsediyor mu?
Bir tane haber kanalı bunu haber yapıyormu ?
Sosyal Medya olmasa orda insanlar ölecek gidicek kimsenin haberi olmayacak.
Burdaki deyimine göre dava benim deyimem göre olayların bütünü şudur.
"29 EKİM "POLİS TÜRK BAYRAKLI GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" "23 NİSAN POLİS TÜRK BYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" 19 MAYIS "POLİS TÜRK BAYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA SALDIRDI"..
29 EKİM İPTAL-19 MAYIS İPTAL- 23 NİSAN İPTAL EDİLDİ..
Bu sadece ağaç meselesi her gün her şeyi İçine atan Halk artık kusmaya başladı buda onun eseri.
Yani 1 günlük olay değil bu olaylar taa 2009 'a kadar dayanıyor.
Kendi ülkemde Türk bayrağı acıyorum diye biber gazı yiyiorum..
HATIRLATMAKTA YARAR VAR "HİÇ BİR ASKER TÜRK BAYRAĞI TAŞIYAN BİRİNE ATEŞ ETMEZ"
ANKARA !
Polisler Durmadıkça Halk Durmuyucak..YETER YETER !!!!
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 02.Haziran.2013 at 03:37
barbaros şansal halk tv de hayatının giderini yaptı..
Elazığ'da geçen yıl 1000 kişilik bir grup Türk Bayrağı açtı. Kimse müdahale etmedi. Ardından grup iş yerlerini taşlamaya başladı. Her Türk Bayrağı taşıyan vatansever değildir bana göre.
adamda sağlam toşbil varmış hiç böyle bilmezdim
bu olay uzadıkça hükümet bundan zarar görecek net şekilde ortada. benim anlamadığım bunların hesabı ne. niye hala olayların büyümesine engel olmuyolar, polisi geri çekmiyolar.
ne olabilir bu kadar ? bu kadar mı nefret ediyor hükümet halkından, kendi koltuğundan olma pahasına
panzer olayında ezme yok rahat olun genç son anda kurtuluyor
Ölmedi diye bir şey yok mu yani ? Şans eseri kurtuluyor orada üstüne gelmesi bile tamamen insanlık dışı!
Dolduruşa rahat geliyorsunuz. Ben şimdi ilk mesajımı "arkadaşlar taksimdeyim, her taraf kan, az önce toma bir çocuğu ezdi, çocuğun bacağımı ne koptu bakamıyorum, yardıma gelinnn" yazsam herkes inanacaktı. Daha sonra yalan olduğu ortaya çıksa bile sizin aklınızda bir kere yer etmiş, polis çoktan terörist olmuş olacaktı.
Belki o anlamda demek istemedin de yani direk öyle okuyunca bi an tepki verdim kusuruma bakma
yahu ortada binlerce insanın yaşadığı vaka var. gözümüzle gördüklerimiz var.
o polisler o kadar kötü o kadar kötü işler yapmışlar ki halkta o intibayı bırakmışlar
ne dense millet inanıyor, hayır benim polisim bunu yapamaz diyemiyor
bunun sorumlusu halk değil, iktidar polisinin geçmişte ve halen yaptıklarıdır.