Sayfa 34 / 163 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@kocaylin
    Evet redhack in uyarisi gerceklesti ve tum elektrikler kesildi izmirde
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=0oNR1JSReEg

Şu görüntülerin, sosyal medyadaki orantısız güç resimlerinden/videolarından hiç bir farkı yok. Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum.
    O girişimi gerçekleştiren grup büyük bir kalabalık tarafından engellendi. Bu arada nereden biliyorum diye sorarsanız. O önde polis arabasının harap ettiği mavi araba arkadaşımın. Kendisi içinden zor çıktı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şu görüntülerin, sosyal medyadaki orantısız güç resimlerinden/videolarından hiç bir farkı yok. Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum.
    Güzel Abicim..Sabahtan beri bir kaç kişi öldü.Kaç kişi yaralı onlara bir şey yok.Bir tane POLİS arabası taşanınca wuwww

Abi gözlerinde perdeyi kaldır.Yada vicdanın sesini dinle.

Yada hiç bir şey yapma fotoları izle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    halkın en başında amacı sadece hakları olan eylemi gerçekleştirmekti.. Ancak polisin kullandığı orantısız güç ve martıya simit atar gibi sürekli gaz bombaları atması sonucunda desteğe giden insan hadi gidelim 2 gaz yer biraz jop yer geliriz diyecek hali yok. elbette kendini savunmaya geçecek. Polis uzlaşmaya yanaşsaydı şiddete başvurmadan çözüme gitseydi ve halk uzlaşmayıp saldırsa, taş atsa sopa atsa tamam da öyle değilki ...
    Yazdıklarımı takip ettiysen, olayların en başından beri polisin işgüzarlığından başladığını söylemiştim. Ki bu benzer olaylara ben de farklı zamanlarda maruz kaldım. Biber gazı da yedim, cop da yedim, karşımdaki polisten küfür de yedim. Ancak tutup da elimdeki şişeyi kafasına geçirmedim, geçirsem 2 cop fazla yiyecektim belki de tutuklanacaktım.

Olayları sıcağı sıcağına düşününce söylediklerinizde haklılık payı var. Önceki mesajlarda denmiş, polis neden bize karşı düşmanca diye. Şöyle düşünün Polis'in bu ilk saldırıları çok büyük bi hataydı ve ister istemez haklı da olarak halkın bi tepkisi oldu buna. Halktan karşılık geldi, polis tekrar etti. Buna tekrar cevap geldi. Kısır döngüdür ve bir süre sonra Polis Memuruna gelen tepkiyi artık Polis şahsına kabul eder ve o anki duygularıyla bir cop vuracaksa 10 cop vurur. Haklı mı? değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

orada yine büyük bir grup engellemeye çalışıyor allah aşkına bu kadar olmaz yani bir tane polis aracı gitmiş beter olsun kaç gündür insanlar ne haldeler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beylikdüzü'nün bir bölümünün elektiriği kesilmiş. Direk arkadaşımdan aldığım bilgidir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İzmirden gelen bir fotoraf

ESKİŞEHİR !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tamda bu fotoğrafı koyucaktım. Başka bişeyin fotoğrafı değilse yada eski değilse işler karışıyor gibi.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Güzel Abicim..Sabahtan beri bir kaç kişi öldü.Kaç kişi yaralı onlara bir şey yok.Bir tane POLİS arabası taşanınca wuwww

Abi gözlerinde perdeyi kaldır.Yada vicdanın sesini dinle.

Yada hiç bir şey yapma fotoları izle.
    Bak güzel kardeşim. Ben kimse yaralanıyor ya da ölüyor diye sevinmiyorum. Doğa olarak insanı seven bi yapım var. Kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam, ya da beter olsun demem. Bu benim vicdanımdır umarım anlatabilmişimdir.

Benim vermek istediğim mesaj açıktı aslında. Sana yapılınca kınıyosan, ortalığı kaldırıyosan -ki haklısın- aynı şeyi polise de yapmayacaksın -ki haklı kalasın.

O beter olsun yazan arkadaşa cevap verme gereği duymuyorum. Can var o arabada.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bak güzel kardeşim. Ben kimse yaralanıyor ya da ölüyor diye sevinmiyorum. Doğa olarak insanı seven bi yapım var. Kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam, ya da beter olsun demem. Bu benim vicdanımdır umarım anlatabilmişimdir.

Benim vermek istediğim mesaj açıktı aslında. Sana yapılınca kınıyosan, ortalığı kaldırıyosan -ki haklısın- aynı şeyi polise de yapmayacaksın -ki haklı kalasın.

O beter olsun yazan arkadaşa cevap verme gereği duymuyorum. Can var o arabada.
    Ya Allah aşkına..1 tane olay olmuş.Türkiye'ye dönüp baksana Paylaştğım fotolara baksana .

Türkiye Yanıyor Polsi Ne Bu Kin NEFRET ! Biz başka ülkeninn cocuklarımıyız YETER ARTIK YETER !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben ne diyorum sen ne diyosun. Esen kal kardeşim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

İzmir de ki Askeri Unimoglar büyük ihtimal her zaman yaptığı stabil görevi yapıyordur.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Taksim..

Çannakale İl Emniyet Müdürlüğü Önü...

BAYRAMPAŞA ÇEVİK KUVVET SUAN 50DEN FAZLA OTOBÜS KALKTI İÇİ POLİS DOLU BEŞİKTAŞA GİDİYOLAR

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1970'ler ile bu günün farkı : O zaman insanlar aydındı bir kavgaları vardı, şimdi ise cahil ve kavganın kâr sağlamadığını anlayamıyor. Burada en az 4-5 mesajı rapor ettim, hakaret içerdikleri için. Ceza alıp almayacaklarını merak ediyorum. Tüm konuyu okuma fırsatım olmadı. Eminim 3-5 mesaj daha vardır böyle. Meydanı boş buldunuz gibime geliyor. Yönetim buna el atana kadar, ben de özgür irademi kullanacağım. Doğru şeyi söylemek ile hakareti birbirinden ayırana kadar buradayım.

Bizlerin anasının, babasının yüzüne bakamayacağı davranışları yok. Evinde pinekleyip hiç bir işe yaramayanlar düşünsünler bunları.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

O panzerin ezip geçtiği genç ne öyle ya bir tuhaf oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ne bu şimdi? insanlık mı, vatanseverlik mi? düşmanına mı vuruyor yani?

gözlerini kin bürümüş...

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=wYTQ61Bc0G0
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    1970'ler ile bu günün farkı : O zaman insanlar aydındı bir kavgaları vardı, şimdi ise cahil ve kavganın kâr sağlamadığını anlayamıyor. Burada en az 4-5 mesajı rapor ettim, hakaret içerdikleri için. Ceza alıp almayacaklarını merak ediyorum. Tüm konuyu okuma fırsatım olmadı. Eminim 3-5 mesaj daha vardır böyle. Meydanı boş buldunuz gibime geliyor. Yönetim buna el atana kadar, ben de özgür irademi kullanacağım. Doğru şeyi söylemek ile hakareti birbirinden ayırana kadar buradayım.

Bizlerin anasının, babasının yüzüne bakamayacağı davranışları yok. Evinde pinekleyip hiç bir işe yaramayanlar düşünsünler bunları.
    Şimdi yok mu ? Kavgaları Aç televizyon bak ne var.bir tane haber kanalı bu olaydan bahsediyor mu?

Bir tane haber kanalı bunu haber yapıyormu ?

Sosyal Medya olmasa orda insanlar ölecek gidicek kimsenin haberi olmayacak.

Burdaki deyimine göre dava benim deyimem göre olayların bütünü şudur.

"29 EKİM "POLİS TÜRK BAYRAKLI GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" "23 NİSAN POLİS TÜRK BYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" 19 MAYIS "POLİS TÜRK BAYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA SALDIRDI"..

29 EKİM İPTAL-19 MAYIS İPTAL- 23 NİSAN İPTAL EDİLDİ..

Bu sadece ağaç meselesi her gün her şeyi İçine atan Halk artık kusmaya başladı buda onun eseri.

Yani 1 günlük olay değil bu olaylar taa 2009 'a kadar dayanıyor.

Kendi ülkemde Türk bayrağı acıyorum diye biber gazı yiyiorum..

HATIRLATMAKTA YARAR VAR "HİÇ BİR ASKER TÜRK BAYRAĞI TAŞIYAN BİRİNE ATEŞ ETMEZ"

ANKARA !

Polisler Durmadıkça Halk Durmuyucak..YETER YETER !!!!

Last edited by petrol_fb12 : 02.Haziran.2013 at 03:37

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

barbaros şansal halk tv de hayatının giderini yaptı..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    barbaros şansal halk tv de hayatının giderini yaptı..
    umarım başına birşey gelmez...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Elazığ'da geçen yıl 1000 kişilik bir grup Türk Bayrağı açtı. Kimse müdahale etmedi. Ardından grup iş yerlerini taşlamaya başladı. Her Türk Bayrağı taşıyan vatansever değildir bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

adamda sağlam toşbil varmış hiç böyle bilmezdim

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

bu olay uzadıkça hükümet bundan zarar görecek net şekilde ortada. benim anlamadığım bunların hesabı ne. niye hala olayların büyümesine engel olmuyolar, polisi geri çekmiyolar.

ne olabilir bu kadar ? bu kadar mı nefret ediyor hükümet halkından, kendi koltuğundan olma pahasına

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

panzer olayında ezme yok rahat olun genç son anda kurtuluyor

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ölmedi diye bir şey yok mu yani ? Şans eseri kurtuluyor orada üstüne gelmesi bile tamamen insanlık dışı!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ölmedi diye bir şey yok mu yani ? Şans eseri kurtuluyor orada üstüne gelmesi bile tamamen insanlık dışı!
    bana tepki vermene gerek yok o linki gelip burda paylaşan benim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dolduruşa rahat geliyorsunuz. Ben şimdi ilk mesajımı "arkadaşlar taksimdeyim, her taraf kan, az önce toma bir çocuğu ezdi, çocuğun bacağımı ne koptu bakamıyorum, yardıma gelinnn" yazsam herkes inanacaktı. Daha sonra yalan olduğu ortaya çıksa bile sizin aklınızda bir kere yer etmiş, polis çoktan terörist olmuş olacaktı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Belki o anlamda demek istemedin de yani direk öyle okuyunca bi an tepki verdim kusuruma bakma

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dolduruşa rahat geliyorsunuz. Ben şimdi ilk mesajımı "arkadaşlar taksimdeyim, her taraf kan, az önce toma bir çocuğu ezdi, çocuğun bacağımı ne koptu bakamıyorum, yardıma gelinnn" yazsam herkes inanacaktı. Daha sonra yalan olduğu ortaya çıksa bile sizin aklınızda bir kere yer etmiş, polis çoktan terörist olmuş olacaktı.
    Hadi yazılanların %98 yalan..Millet sıkıyor doğru yazanalarda arada kaynıyor..

Bu nedir abi acıklasana ?

Akatlar..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

yahu ortada binlerce insanın yaşadığı vaka var. gözümüzle gördüklerimiz var.

o polisler o kadar kötü o kadar kötü işler yapmışlar ki halkta o intibayı bırakmışlar

ne dense millet inanıyor, hayır benim polisim bunu yapamaz diyemiyor

bunun sorumlusu halk değil, iktidar polisinin geçmişte ve halen yaptıklarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Belki o anlamda demek istemedin de yani direk öyle okuyunca bi an tepki verdim kusuruma bakma
    yok ya önemli değil

Mesaj Yetkileri