Ligde ara olunca bizim oyuncularla biraz ilgilenim ne yapmışlar dedim en dikkat çekicileri paylaşaym istedim bu arada oyuncuların teknik mental fiziksel özellikleri önemli olduğu kadar onların mevkisine göre kişisel özellikleride çok etki yapıyor oyunlarına özellikten kastım defans sıkı markaj forvet plase sut gibi gibi;
Bu elemanı kesinlikle tavsiye ediyorum nazar değmesin gelişimide tüm gaz devam ediyor. Bazen saçma sapan goller kaçırıyor ama plase şut becerisine kavuştu şimdi boş alanlara kaçmaya çalışıyor oda bitsin ekstra birkaç özellik daha ekledikmii 20sinde makina olur inş
Bizim bebeyi babası halı sahaya çağırmadı ama şimdi milli takıma gidiyor bu gurur benim için yederli
Yaş 17 sıkı markaj-sert müdahele ve zayıf ayağını kaçınma yetisine sahip mental olarak epey iyi 20sine gelmeden kaya gibi olacak inş
Bu arkadaştan pek ümidim yoktu yedek olarak aldık ama önce ofansif sol bek yetisi kazandi ve gelişimide kayda değer biçimde gidiyor pozisyon almayı 10+ yaparsak dehşet bir bek olacak inş
![]()