1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Güzel Abicim..Sabahtan beri bir kaç kişi öldü.Kaç kişi yaralı onlara bir şey yok.Bir tane POLİS arabası taşanınca wuwww

Abi gözlerinde perdeyi kaldır.Yada vicdanın sesini dinle.

Yada hiç bir şey yapma fotoları izle.
    Bak güzel kardeşim. Ben kimse yaralanıyor ya da ölüyor diye sevinmiyorum. Doğa olarak insanı seven bi yapım var. Kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam, ya da beter olsun demem. Bu benim vicdanımdır umarım anlatabilmişimdir.

Benim vermek istediğim mesaj açıktı aslında. Sana yapılınca kınıyosan, ortalığı kaldırıyosan -ki haklısın- aynı şeyi polise de yapmayacaksın -ki haklı kalasın.

O beter olsun yazan arkadaşa cevap verme gereği duymuyorum. Can var o arabada.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bak güzel kardeşim. Ben kimse yaralanıyor ya da ölüyor diye sevinmiyorum. Doğa olarak insanı seven bi yapım var. Kimsenin mutsuzluğundan mutlu olmam, ya da beter olsun demem. Bu benim vicdanımdır umarım anlatabilmişimdir.

Benim vermek istediğim mesaj açıktı aslında. Sana yapılınca kınıyosan, ortalığı kaldırıyosan -ki haklısın- aynı şeyi polise de yapmayacaksın -ki haklı kalasın.

O beter olsun yazan arkadaşa cevap verme gereği duymuyorum. Can var o arabada.
    Ya Allah aşkına..1 tane olay olmuş.Türkiye'ye dönüp baksana Paylaştğım fotolara baksana .

Türkiye Yanıyor Polsi Ne Bu Kin NEFRET ! Biz başka ülkeninn cocuklarımıyız YETER ARTIK YETER !

Mesaj Yetkileri