1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

1970'ler ile bu günün farkı : O zaman insanlar aydındı bir kavgaları vardı, şimdi ise cahil ve kavganın kâr sağlamadığını anlayamıyor. Burada en az 4-5 mesajı rapor ettim, hakaret içerdikleri için. Ceza alıp almayacaklarını merak ediyorum. Tüm konuyu okuma fırsatım olmadı. Eminim 3-5 mesaj daha vardır böyle. Meydanı boş buldunuz gibime geliyor. Yönetim buna el atana kadar, ben de özgür irademi kullanacağım. Doğru şeyi söylemek ile hakareti birbirinden ayırana kadar buradayım.

Bizlerin anasının, babasının yüzüne bakamayacağı davranışları yok. Evinde pinekleyip hiç bir işe yaramayanlar düşünsünler bunları.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

O panzerin ezip geçtiği genç ne öyle ya bir tuhaf oldum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    1970'ler ile bu günün farkı : O zaman insanlar aydındı bir kavgaları vardı, şimdi ise cahil ve kavganın kâr sağlamadığını anlayamıyor. Burada en az 4-5 mesajı rapor ettim, hakaret içerdikleri için. Ceza alıp almayacaklarını merak ediyorum. Tüm konuyu okuma fırsatım olmadı. Eminim 3-5 mesaj daha vardır böyle. Meydanı boş buldunuz gibime geliyor. Yönetim buna el atana kadar, ben de özgür irademi kullanacağım. Doğru şeyi söylemek ile hakareti birbirinden ayırana kadar buradayım.

Bizlerin anasının, babasının yüzüne bakamayacağı davranışları yok. Evinde pinekleyip hiç bir işe yaramayanlar düşünsünler bunları.
    Şimdi yok mu ? Kavgaları Aç televizyon bak ne var.bir tane haber kanalı bu olaydan bahsediyor mu?

Bir tane haber kanalı bunu haber yapıyormu ?

Sosyal Medya olmasa orda insanlar ölecek gidicek kimsenin haberi olmayacak.

Burdaki deyimine göre dava benim deyimem göre olayların bütünü şudur.

"29 EKİM "POLİS TÜRK BAYRAKLI GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" "23 NİSAN POLİS TÜRK BYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA BİBER GAZI İLE SALDIRDI" 19 MAYIS "POLİS TÜRK BAYRAKLARI TAŞIYAN GRUBA SALDIRDI"..

29 EKİM İPTAL-19 MAYIS İPTAL- 23 NİSAN İPTAL EDİLDİ..

Bu sadece ağaç meselesi her gün her şeyi İçine atan Halk artık kusmaya başladı buda onun eseri.

Yani 1 günlük olay değil bu olaylar taa 2009 'a kadar dayanıyor.

Kendi ülkemde Türk bayrağı acıyorum diye biber gazı yiyiorum..

HATIRLATMAKTA YARAR VAR "HİÇ BİR ASKER TÜRK BAYRAĞI TAŞIYAN BİRİNE ATEŞ ETMEZ"

ANKARA !

Polisler Durmadıkça Halk Durmuyucak..YETER YETER !!!!

Last edited by petrol_fb12 : 02.Haziran.2013 at 03:37

Mesaj Yetkileri