Anket Sonuçlarını Görüntüle: Korsanlar, Şampiyonlar Ligi Okyanusunda Dev Dalgarla Mücadele Edebilecek Mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)

6 19.35%
  • Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)

14 45.16%
  • Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)

2 6.45%
  • Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)

9 29.03%
1 ile 30 arası toplam 402 sonuç

Konu: Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Hybrid View

Başlıcam sınava, finale... Zaten kafamı toplayamıyorum içim içimi yiyor gündem yüzünden. En güzeli senin gibi yapayım Juan, oyuna vereyim kendimi.

Isabella'nın arkadaşı var mı? Şöyle sarı saçlı, renkli gözlü, benden uzun olmayacak, benden zeki olmayacak Buralardan kaçasım var arkama bakmadan. Olmadı Roosa'yı ara sor. İskandinav ülkelerinde bana da bir yer ayarla usta!
    Last edited by Deus Dominus : 02.Haziran.2013 at 04:15

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Başlıcam sınava, finale... Zaten kafamı toplayamıyorum içim içimi yiyor gündem yüzünden. En güzeli senin gibi yapayım Juan, oyuna vereyim kendimi.

Isabella'nın arkadaşı var mı? Şöyle sarı saçlı, renkli gözlü, benden uzun olmayacak, benden zeki olmayacak Buralardan kaçasım var arkama bakmadan. Olmadı Roosa'yı ara sor. İskandinav ülkelerinde bana da bir yer ayarla usta!
    Aşk işi kriter dinlemiyo ansızın gelip buluyo seni Lygby kasabasında yeniyim kimseyi tanımıyom ama Kotka şehri güzeldir Roosa'nında kesin tanıdığı vardır çok şeker bi kızdı ama babası klüp direktörü olunca yazamadım o kıza yıh yıh
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Elin avrupalısı para basıyor.Benim başkan 6. sezonda 200bin £ verdi bir mutlu bir mutlu
    Belki başkanımız petrol zengini falan değil ama adamın yüreği zengin
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Hocam başarılar ilk yorumum sana zamanım olunca kariyeri baştan sona atıcam şimdilik gidişat iyi
    Quote Originally Posted by oguzhan96 View Post
    Kariyerini takip ediyorum başından beri ve üyede oldum çok kaliteli hoş. Ligden çıkabileceğini tahmin ediyorum. Başarılar
    Öncelikle siteye hoşgeldiniz ardından da yorumlar için teşekkürlerimizi bildiriyoruz (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

sol bekin hızlanması 17 ymiş vayy o bebeden adam olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    sol bekin hızlanması 17 ymiş vayy o bebeden adam olur
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Başkan efsane çıktı helal olsun adama ve yükseleceğiz inşallah İlişki hayırlı olsun
    Eyv (: Başkan tam bir reyiz epeydir böyle bir adam görmedim ben

Mesaj Yetkileri