Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
Tekme tokat atan polisi savunmadıgını anlayabiliyorum fakat göremedigin şu ki bahsettiğin iyi niyetli polislerin sayısı çok ama çok az. Bütün bu olayları yaşasan anlayacaksın adamların içindeki nefreti. Düşmana saldırır gibi saldırıyorlar ve ben bu gözü dönmüş yaratıkların insan oldugunu düşünmüyorum. Kendi akılları varsa doğru olanı seçip halkla birleşebilirler ama onlar iktidarın bir taraflarını yalamaya devam ediyorlar. "Polisler hiçbir zaman insan olmadı ve insan oldukları gün artık polis olmayacaklar."

Bak provakator gibi konuşuyorsun. Sen bir kere nereden biliyorsun cok az iyi polis var diye emin emin konuşuyorsun. Her seye orada olsaydın anlardin diyorsun. O zaman ben de derim sen de polis olsaydın anlardin her seyin senin gördüğün gibi olmadıgını. Son cümlen her şeyi özetliyor kinci bakış acısı, aşağılama, hakaret. Benim sorunum bunlarla. Senin birçok kisi gibi polise ihtiyacın yok. Her taraf yanci polis dolu. 3-5 tane iyi polis, senin tabirinle insan varsa onlar da seni bulmamış.