Madem kural 5 hice sayiliyor bizde birseyler yazalim.
Kilicdaroglu denen adam CHP gibi bir partinin liderligini yapacak kapasitede degil. Ana muhalefetin basina geldiginden beri yapmadigi sacma is kalmadi. Bu gezi parki isinde CHP partisininde imzasi var simdi niye cikmis tersini konusuyor ?
Korku hukumeti, yasak hukumeti yaziliyor. Ingilterede Turk olmayi deneyin derim. Turkiyedeki yasaklara dayanamayan burda nasil isyan eder bilemiyorum.
En basitinden araba surerken cep telefonumu cikarip anneme verdigim icin mahkemeye cikmak zorunda kaldim niyemi polise telefon ile konusmadigimi soyledigim icin.
Her cikarilan kuralla "rebel" yapmak icin birbirinizle yarisiyorsunuz. Son donemde alkol yasagina buyuk tepki verenler var

Amerikasindan tut Ingilteresine kadar herkes uyguluyor.
Su son gunlerde gorduklerimiz gercekten cok gereksiz seylerdi. Sanat camiasinin gaz vermeleri, yabanci basinin gaz vermeleri, hani gaza gelmeyede musait bir milletizya. Iste yaparsiniz edersiniz

40 yil dusunsem apo - ATATURK bayraklarinin yan yana gelecegini dusunmezdim ( Turklerin elinde tuttugu, bdp miting salonlarini saymiyorum)
Ha belirtim milliyetci bir ailenin cocuguyum ama suanki liderine bizden oy cikmaz. Onun icin istikrar diyorum.