Originally Posted by
_yoLcu_
Vatandaşa verilmeyecek bi tepki dedim
ama oy verme kısmına gelince kimse kusura bakmasın lafla peynir gemisi yürümüyor
şehide kelle mi dedi o mu dedi bu mu dedi ona bakmam ben arkadaşlar
terörü bitirdi mi bitirdi (ki bu olaylar onun karın ağrısıdır )
İnsanlar inançlarını istediği yerde özgürce yaşamaya başladı mı istediği kıyafeti giyip okuluna gitti mi gitti
başörtülüler biber gazı yerken özgürlükçü kardeşlerim acaba sizde kardeşlerimizle beraber özgürlük mücadelesi verir miydiniz

pkklı üniverste öğrencilerine ÇYDD den burs verildi mi verildi
pkkya yardım eden darbeci ergenekonu çökertti mi çökertti
İstediğiniz soruyu sorun dostlar sıkıntı değil
Söze değil icraata bakıyorsan eğer ...
1- terör bitmedi üstüne üstlük "teröristler ülkede söz sahibi oldu" , bebek katili muhattap alınır oldu
2- İnsanlar inançlarını özgür halde yaşamaya başlamadı. sadece sünniler, Aşırı dinciler , tarikatlar serbest oldu. Ülkede aleviler hiç istedikleri gibi yaşayamadılar. Müslümanlık dışındaki dinler yine yok sayılmaya devam edildi.
3- başörtülü , başörtüsüz diye bir ayrım olmaz. Kadın kadındır. Herkes kardeştir.
4- Son yıllarda dönen soru çalınma, insanların haksız yere haksız yerlere girmesine hiç değinmemişsin bile
4- pkklı öğrencilere burs verilmesi iyi birşey mi ?
5- ergenekon diye palavradan birşey uydurup sahte belgeler ile bir oluşum yarattılar bir de bunu çökerttik diyerek birçok askeri içeri aldılar. Ergenekon neden mi faso fiso diyorum. Bu haberden dolayı LİNK
Bunlara ek olarak akparti zamanında özelleşen, değerinin altına satılan yerler, tayyip erdoğan ver çevresinin ucuza kapattığı ihaleler?
[YOUTUBE="D1S8dfJl9f0"]1 basbakan 2 erdogan[/YOUTUBE]
Hiçbir partiyi tutmuyorum. Türkiye' de adam gibi siyasi parti olduğunu da düşünmüyorum. Sadece gerçeklerin görülmesini istiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not