1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Biz ayranı sizden değil.Atatürk'ün yetiştirdiği dedelerimizin , ninelerimizin ellerinden içerek öğrendik anadoluda aslan.Ortada çok güzel bir espri dolanıyor.İçki yasaklandı ve biz ayıldık artık meydanlardayız diye.Direniş süresince ne ben nede alkolik arkadaşlarım 1 gram alkol almadık sadece kafamız ayıkken hükümete 1 gram daha fazla zarar verebilmek için.Neyse birşeyleri kanıtlamak için yazmıyorum.Bir parti içinde meydanda değiliz.Üniversiteler için liseler için özgür hayatlar için 6 yaşında türban takılmayan kızlarımız için kendini korkmadan ifade edebilecek olan bireyler için bu olayın içindeyim.68 de olmuş yetişemedik kısmet belkide bugünlerdir.Deniz olcaksak Mahir olcaksak Ulaş olcaksak Hüseyin olcaksak hiç geri adım atmadan olurum.Yeter ki kardeşim ve ailem bu ülkenin dayattığı sistemde yaşamasın.Çok geç kalındığınıda biliyoruz ama millet uyanıyor.
    alsancaktaki binlerce insanın elindeki şişelerde ayran vardı hatta şişelerle TC yazdıklarında bile o şişenin içindeki biraları içmediler lavıma döktüler öyle yazdılar

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    alsancaktaki binlerce insanın elindeki şişelerde ayran vardı hatta şişelerle TC yazdıklarında bile o şişenin içindeki biraları içmediler lavıma döktüler öyle yazdılar
    Şimdi ben seni %50 olan bir Akp vatandaşıyla bir tutuyormuyum. Yanda bir komşum var akp li misal hergün çay ısmarlarım.Ama seni görsem ayran dökerim be yolcu.Herkesi bir tutma sakın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şimdi ben seni %50 olan bir Akp vatandaşıyla bir tutuyormuyum. Yanda bir komşum var akp li misal hergün çay ısmarlarım.Ama seni görsem ayran dökerim be yolcu.Herkesi bir tutma sakın.
    ben sana bir şey dedim mi sadece gördüğüm resmi yazdım ki yazdığımın gerçek olduğunu sen de biliyorsun sen grup olarak içmemiş olabilirsin ki takdire şayan bi hareket tebrik ederim ama sen de çok iyi biliyorsun ki eyleme katılanların yüzde yetmişi içtiler gözlerimle görmesem bunu yazmam inan

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ben sana bir şey dedim mi sadece gördüğüm resmi yazdım ki yazdığımın gerçek olduğunu sen de biliyorsun sen grup olarak içmemiş olabilirsin ki takdire şayan bi hareket tebrik ederim ama sen de çok iyi biliyorsun ki eyleme katılanların yüzde yetmişi içtiler gözlerimle görmesem bunu yazmam inan
    Tamam sağ ol inandım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tamam sağ ol inandım.
    Teşekkürler

Mesaj Yetkileri