Originally Posted by
Burak Akmanoğlu
BIR POLISIN PAYLAŞTIKLARI ;
Hepiniz *****! Neden mi? Bir elinde Türk bayrağı taşıyıp diğer eliyle üzerinde Türk bayrağı olan üniformalı polisi ve aracını taşladığın için.. En ufak bir olayda ***** sıkışınca 155 i arayıp arkana 100 binleri alınca da polisi terörist yerine koyduğun için.. Ülkende senin için yüzlerce şehit olunca kılını kıpırdatmayıp 2 ağaç için o polisi-askeri şehit eden ***** ****** militan gruplarıyla omuz omuza verip sözde milliyetçi Atatürkçü marşlar söyleyip yürüdüğün için.. Hepinizin yakın akrabaların da polis olduğu halde ve polis olmak için ***** yırttığınız halde Polise 'Simit sat daha onurlu meslek' dediğin için.. lan onursuz , haysıyetsizler 24 saat mesai yapmadığında; bir ülkenin 2 yıl geriye gittiği senin sokağa dahi çıkmaya ***** yemeyeceği, ananın bacının namusunu koruyamayacağın *bir mesleği ifa ediyorum.. Bununla gurur duyuyorum.. Sizin 2 günlük gazla elinize alıp sokağa çıktığınız başka zaman camınıza bile asmaya ****** yemediği Al bayrağı ben hergün göğsümde taşıyorum..
***> Küfür içerik.
Her polis değil o bayrağı hak eden polis göğsünde taşısın bundan sonra.Bu olay ağaç için değil o asalaklara bunu da anlatmak lazım.Hepsine karşı koyulan bir tepki bu.Hem nereden biliyorsunuz şehitlerin yürüyüşünde de olmadığımızı ? Hepinizmiş bunun yazan kimse ayılamamış herhalde hala ya da yorgunluk başına vurmuş olmalı.Siz gurur duyun,biz utanıyoruz zaten sizlerden.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."