1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    aydın kesim sadece basından mı oluşuyor kişisel olarak ne gibi özgürlükleriniz kısıtlandı

Bugün ölen arkadaşa da jip çartı haberi var bilgisi olan var mı nasıl öldü bu arkadaş ?
    sanırım izmir yada ankara avm içinde polisin döverek öldürdüğü biri var ondan bahsediliyordur

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sanırım izmirde avm içinde polisin döverek öldürdüğü biri var ondan bahsediliyordur
    o sizin dediğiniz birkaç kendini bilmez bunu bir hükümet politikası olarak söylemek akıl karı değil

evet hangi özgürlüğünüz kısıtlandı hani bu eylemlerin sebebi özgürlüklerin kısıtlanması ya
    tartışalım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    o sizin dediğiniz birkaç kendini bilmez bunu bir hükümet politikası olarak söylemek akıl karı değil

evet hangi özgürlüğünüz kısıtlandı hani bu eylemlerin sebebi özgürlüklerin kısıtlanması ya
    tartışalım
    benim alkol kısıtlamasayıla bilememne kısıtlamasıyla bir derdim yok alkol kullanmıyorum zaten
    derdim beni böyle bir adamın temsil etmemesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    benim alkol kısıtlamasayıla bilememne kısıtlamasıyla bir derdim yok alkol kullanmıyorum zaten
    derdim beni böyle bir adamın temsil etmemesi
    seni temsil edecek kişiye oyunu ver halk da kendisini temsil etmesini istediği kişiye versin bna demokrasi diyoruz değil mi

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    yahu bana ne avrupasindan. ordaki kurallari benimsesem gider orada yasarim. isinize gelince avrupa da avrupa. avrupanin kac ulkesinde daha "basilmamis" kitaplarin yasaklandigini gordun? avrupanin kac tane ulkesinde milli degerlerin bu kadar asagilandigini gordun? millet kurulus yildonumlerine kendileri icin onemli insanlara dort elle sarilir , bizim beyefendiler kacacak delik ariyorlar o gunlerde. konusturmayin simdi!

defalarca soyledik allah askina abi bu forumda sana en iliman yaklasan benim emin ol herseyden once buyugumsun saygida kusur etmem ama her seferinde temcit pilavi gibi isitip isitip onumuze koyuyorsun yine koseye sikisinca geldin bu protestolar niye soyleyin de bilelim vs.

ben yine oturup uzun uzun yazarim sen gelip "bana ne arkadas sehide kelle dediyse" diye bi mesaj atarsin benim cinlerim yine tepeme cikar. gerek yok. ulkenin dort bir yaninda insanlar eglence ariyorlar hadi polis bizi gazlasin dediler eylem baslattilar. sebebi bu , en azindan sen oyle bil.
    sakin ol kardeşim sıkıntı yok

Mesaj Yetkileri