Quote Originally Posted by Universal View Post
Alkol yasağı konuşuluyor. Kuzey Avrupa'da yasak yılın 6 ayını sadece gündüz geri kalan 6 ayını gece yaşayan ülkelerdir onlar. Sizce o ülkelerde yasak olmayacakda nerede olacak? Saate bakıyorsun gündüz 3 mü akşam 3 mü bilmiyorsun, güneş hiç yer değiştirmiyor. İnsanlar'ın zaten akli dengesi yerinde olmuyor bunu önlemek için. Bizim ülkemiz böyle bir ülke değil. Yıllardır insanlar sokakta rakı balık yapıyor kaç olay gördünüz veya yaşadınız. Evet sarhoş olup olay çıkaran zaten çıkarırda, o insanın içinde ki saldırganlıktır. Eğer sırf kendi seçmeni mutlu olsun diye oy değiştiren bir hükümet demokrat değildir. Eklemek isterim; eğer bir kişi içki içip direksiyona geçiyorsa o kişi hapis cezası almalı bunuda destekliyorum.
en son cumlene atifta bulunmak istiyorum kardesim. katiliyorum bu olaya. alkollu arac kullanip agaca toslayip olene Allah rahmet eylesin bisey diyemem. ancak olay diger insanlari etkileyecek duruma gelirse dur demek lazim sonuna kadar katiliyorum.baskalarina zarar vermeyi gectim zarar verme ihtimalinin olmasi durumunda bile (alkollu arac ornegi iste) kesinlikle yaptirim uygulansin eyvallah.

gel gelelim basbakan alkol duzenlemesindeki en buyuk dayanagini insanlara anlatirken yani "alkolluyken insan oldurenleri ne yapacagiz peki bunlara dur demek lazim=((((((((" derken , kensi oglunu niye hesaba katmiyor? bu kadar cift tarafli olunur mu ? gunahtir gunah.