Sadece 3 nolu maddeye bir yorum yapmak istiyorum
Ya halkın yarısından fazlası bunu istiyorsa ?
Sadece 3 nolu maddeye bir yorum yapmak istiyorum
Ya halkın yarısından fazlası bunu istiyorsa ?
Valla büyük bir çoğunluk medeni medeni tartışıyor halada aynı fikirdeyim. Buna ayak uyduramayıp hakaret eden ceza alır...![]()
Evet ceza aliyor/alabilir ama ben o arkadasin ceza almasini istemem. Sadece mesaji silinsin benim icin yeterli.
yahu bana ne avrupasindan. ordaki kurallari benimsesem gider orada yasarim. isinize gelince avrupa da avrupa. avrupanin kac ulkesinde daha "basilmamis" kitaplarin yasaklandigini gordun? avrupanin kac tane ulkesinde milli degerlerin bu kadar asagilandigini gordun? millet kurulus yildonumlerine kendileri icin onemli insanlara dort elle sarilir , bizim beyefendiler kacacak delik ariyorlar o gunlerde. konusturmayin simdi!
defalarca soyledik allah askina abi bu forumda sana en iliman yaklasan benim emin ol herseyden once buyugumsun saygida kusur etmem ama her seferinde temcit pilavi gibi isitip isitip onumuze koyuyorsun yine koseye sikisinca geldin bu protestolar niye soyleyin de bilelim vs.
ben yine oturup uzun uzun yazarim sen gelip "bana ne arkadas sehide kelle dediyse" diye bi mesaj atarsin benim cinlerim yine tepeme cikar. gerek yok. ulkenin dort bir yaninda insanlar eglence ariyorlar hadi polis bizi gazlasin dediler eylem baslattilar. sebebi bu , en azindan sen oyle bil.
Bir ülke düşünün o ülkenin lideri ben evlerinde ülkenin yüzde50sini zor tutuyorum desin. Yahu bu lafın üstüne konuşma yapılır mı?
Boşuna tartışmayın gerçekleri görebilecek kadar aydınsanız almamanız gereken gazeteleri, izlememeniz gereken kanalları, para yatırmayacağınız resturant, banka ve kafeleri biliyorsunuz.
Bu bir sivil direniştir, bir partinin değildir. Sakın ola bunlar belli görüşün kafası diyip karşı çıkmayın orayı gördüm her inançtan bir insan mutlaka var. Bu insanlar 24 saatin 18 saatini meydanda yaşayan insanlar bu insanlar çiçek diken insanlar, hayvanları besleyen insanlar.
Söylemek isterim ki bu ülke AKPden öncede camiilere gidip ibadet edebiliyordu, müslümanlığını yaşıyordu bugünde gidiyor yarın AKP gidincede gidecek.
Kendisine destek veremeyenlere hakaret edebilecek insanlar tarafından biz yönetiliyoruz.
Eğitimde kpss'deki skandallar mı yenilik
Hastane olayında "eskiden sabahları sıra bekliyorduk" diyenler, sabahları bi devlet hastanesine gitmeye çalışsınlar baksınlar bakalım farklı manzarayla mı karşılaşacaklar.
Kaldı ki devlet hastaneleri bile artık özel hastenelere sevk ediyorlar çoğu durumda. Niye? SSK ile ödenmesin hastanın masrafını. Çünkü para devletin cebinden çıkıyor.
Ordu'ya hiç girmiyorum.
Basına hiç girmiyorum.
Yargıya hiç girmiyorum.
İlerlemeden kastınız yolların yapılması mıdır? Bu mudur ülkenin rahatlaması? Ekonomik olarak rahatlamaktan kastınız, dış borcu çoğaltıp, rekor seviyelere getirip, enflasyonun şişmesini engellemek ise, IMF'ye olan borcun bu yollarla ödenmesi ise bunun bedelini de ilerleyen yıllarda çok ağır ödeyeceğiz.
Ama 10 senedir iyiyiz değil mi? Karnımız doyuyor. İsrail'e gider falan da yapıyoruz (sonradan yaptığımız geri vitesleri görmüyoruz tabii). Komşularımızla aramız süper. Savaşın eşiğinde değiliz.
İlerleme bu mudur![]()
Alkol yasağı konuşuluyor. Kuzey Avrupa'da yasak yılın 6 ayını sadece gündüz geri kalan 6 ayını gece yaşayan ülkelerdir onlar. Sizce o ülkelerde yasak olmayacakda nerede olacak? Saate bakıyorsun gündüz 3 mü akşam 3 mü bilmiyorsun, güneş hiç yer değiştirmiyor. İnsanlar'ın zaten akli dengesi yerinde olmuyor bunu önlemek için. Bizim ülkemiz böyle bir ülke değil. Yıllardır insanlar sokakta rakı balık yapıyor kaç olay gördünüz veya yaşadınız. Evet sarhoş olup olay çıkaran zaten çıkarırda, o insanın içinde ki saldırganlıktır. Eğer sırf kendi seçmeni mutlu olsun diye oy değiştiren bir hükümet demokrat değildir. Eklemek isterim; eğer bir kişi içki içip direksiyona geçiyorsa o kişi hapis cezası almalı bunuda destekliyorum.
İbrahim Melih Gökçek @06melihgokcek 4 dk 500.000 TAKİPÇİYE ULAŞTIĞIMDA O GÜN TWETTERI BIRAKACAĞIMI SÖYLEMİŞTİM...DAN GECE 500.000 YAKALADIK...SÖZÜMDE DURDUM VE DÜN TWETTERI BIRAKTIM
İbrahim Melih Gökçek @06melihgokcek 1 dk
DİKKAT EDERSENİZ UZUN SÜRE TWİT ATMADIM...SÖZÜM 500.000'İ BULDUĞUM GÜN İÇİNDİ...YANİ O GÜNE MAHSUS , BİR GÜN İÇİNDİ...
![]()
(/s)
Ah be başganımHep böyle yapıyorsunuz ama
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1 Hangi halk devlete 20 trilyon zarar verenler de dahiil mi buna
2 Bu subjektik bi değerlendirme halkın yüzde atmışı belki adalet sisteminden memnun nerden biliyosun
3 Evet osmanlı atamıza yıllardır saygısızlık yapıldı haklısınız katılıyorum
4 Hangi baskı hangi yasak örnek...?
5 Kutlamadığınızı mı düşünüyorsunuz
6 Darbeciler yani devlete ayaklanma başlatmak isteyenler suçu sabit görülenler benim ordum bu değil
7 Madem haksız AİM diye bir şey var o kadar avukat var neden içerden çıkaramıyorlar...?
8 Açılımı bölünme olarak ele alanlar bi yurdunuz gezsin gerçekten bölünme var mı
9 Laik bir ülkede Diyanet İşleri Başkanlığının ve camilerin devlet taratından yıllarca baskı altıda kalması da laikliğe giriyor mu din devlete karışamazken devlet dine karışabiliyor mu
10 Aç ama İPhone telefonu olan halkımız evet fakiriz
11 bu maddeyi yazarken ne içti merak ediyorum ne alaka ?
11 aydınlarınızın pkkya verdiği destek gün yüzüne çıkmışken bunu temcit pilavı gibi öne sürmek...?
11 hiçbi kimse başbakanına saygısızlık edemez ama başbakan da bu kelimeyi söylememeli haklısınız
12 KafirlerLaik bi ülkede mi yaşıyorduk
![]()
13 Suriyedeki katliama ses çıkarmasına kızıyosunuz bu maddede bi tutarsızlık var
14 Halk geri zekalı değil iki torba kömürle ideolojisini satacak insan yok bu ülkede
15 Chpnin reyhanlıyla bağlantısı açıklanacak yakında eee o zaman ne diyeceksiniz
16 temellendiriniz
17 o ayrımı başbakanın lafını oturma organıyla dinleyip eğip bükenler yapıyorlar
18 Kimler onlar...?
19 Eğitim sistemimiz ne olsun öneriniz nedir ?
20 Buda sadece bi iddia
21 Yabancı sermayeye mahkum etmek mi ekonomiden anlayan birisi bu cümleye güler
22 bu doğru bankalara bağımlıı olduk
Obama tayyibin önünde önünü ililkliyor
Dış politikamız süpermiş yahu. Niye daha önce görmedim ben bu fotoyu
Çok güçlüyüz yhaaaa
Ah ah. Ne diyeyim, böyle fotolarla göğsünüz geriliyorsa ve dış politikadaki acizliğimizi göremiyorsanız, cidden söylenecek hiçbir şeyim yok.
en son cumlene atifta bulunmak istiyorum kardesim. katiliyorum bu olaya. alkollu arac kullanip agaca toslayip olene Allah rahmet eylesin bisey diyemem. ancak olay diger insanlari etkileyecek duruma gelirse dur demek lazim sonuna kadar katiliyorum.baskalarina zarar vermeyi gectim zarar verme ihtimalinin olmasi durumunda bile (alkollu arac ornegi iste) kesinlikle yaptirim uygulansin eyvallah.
gel gelelim basbakan alkol duzenlemesindeki en buyuk dayanagini insanlara anlatirken yani "alkolluyken insan oldurenleri ne yapacagiz peki bunlara dur demek lazim=((((((((" derken , kensi oglunu niye hesaba katmiyor? bu kadar cift tarafli olunur mu ? gunahtir gunah.
yolcu, hangi baskı diye soruyorsan hala, sanırım aynı ülkede yaşamıyoruz arkadaşım.
Selametle.
Ekonomimiz süper IMF'ye borç yok ama dünyanın en pahalı benzinini kullanan halk bizimki. Kışın doğalgaza zam yapan yazın indirim yapan hükümet bizimkisi, işsizlik zaten her şehirin sorunu. Bir ülkenin ekonomisinin iyi olup olmadığını sırf bunlardan bile anlarsınız...
Ben sadece insanların "özgürlükler elimizden alındı"
hangi özgürlükleri alındı gerçekten samimiler mi bunu anlama gayreti içerisindeyim
Bu ülkenin en büyük şehirlerinde "hayat kadınının çocuğu recep tayyip erdoğan" diye slogan atılıyor bence özgürlükler alındı konusunu bi daha düşünün![]()
Herkesin ağzında bir demokrasidir gidiyor;
Demokrasi, tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hastane konusunda laf ettirmemÇektiğim çileleri ben bilirim. Sabahın köründe hastaneye git sıra bekle, bekle, bekle. Bir de hastane bir kalabalık bir kalabalık of. Bir vezne önünde onlarca kişi. Her neyse sevk almak istiyorsun diyelim; o zamanlar memurların hastanesi farklı olduğu içindi galiba ÇAPA'ya sevk almadan gidemiyorduk. O sevk alana kadar uğraş dur. Neyse gittik diyelim muayenemizi olduk şaka maka(kaç gün sürer belirsiz tahlil falan). İlaç alma zamanı! Her eczaneden ilaç alamazdık hastane eczanesinde saatlerce sıra bekle ki beklemek en kötü halidir yaşamanın(L&M). Her neyse onda da sıra geldi mi bir bakardık o ilaç bitmiş
Haydi başka güne gel. Hayal meyal hatırlıyorum gerçi ama hemen hemen böyleydi. Yıllardır da hastaneye gitmem, sadece sivilce için falan gittim; küçüklüğümde nasıl iğrendiysem ölmeden gitmeyi de düşünmüyorum, büyük konuşmayayım da durum bu.
Doktorların afralarına tafralarına hiç değinmiyorum. SSK hastanelerinde suratımıza bakmayan adam muayenehanesinde buyrun efendimlerle karşılıyordu bizi. Hey gidi günler be
Şimdi çok mu iyi? Kötüye gidiyor gibi. Bir ara mükemmeldi. Birkaç gün sonraya randevumu alırdım saatinde orada olurdum, hiç problem çıkmazdı ama MHRS sistemiyle 15 günden önce randevu alamaz oldum. Ben yine kendime almıyorum ama annem babam için uğraş dur. Gelen ek ücretler de cabası. Bir de 18 yaşından sonra ikide bir öğrenciliğini kanıtlama durumu, GSS falan var tabi. Şu an da sigortasızım mesela öğrenci belgemi götürmedim kaç aydır öyle duruyor.
Ordu, basın, yargıya bende katılıyorum. Bu ülkede gücü eline alan her alanda almaya çalışıyor maalesef.
Borcu vs. bilmem. Ekonomi konusunda bilgili olduğumu düşünmüyorum. Naçizane olarak görüş bildirirsem; benim bildiğim dış borç 300milyar dolar, 200 milyarı özel sektöre ait. ABD dış borcu ise 1 trilyon dolar. Bana göre bu borç fazla/az meselesi çok abartılıyor. Gelirin çoksa borcun çok olmasının önemi yok. Önemli olan geliri arttırmak. Onun için de iyi yaptığın/yapacağın şeyler bulup dünyada tekel olmalısın.
10 senedir benim ailemin ekonomisi ileriye gitti ki orta direk bir aile olduk her zaman. Evimiz var arabamız yok bu kadar işte. Başkaları hakkında yorum yapmam doğru olmaz sanırım bu konuda.
İsrail falan hiç girmiyorum. Güçsüzsen yönetilirsin. O one minute olayında baya sinir olduğu belliydi ama kimse İsrail başbakanına öyle atar yapamaz gücün bu kadar sınırlıykenSonradan çark etmesi doğaldı. Ya da ABD Libya'ya saldırmak istiyorsa sen engelleyemezsin. Fransa bile bomba atmak için izin alıyor, Almanya ABD saldırılarına ara sıra karşı çıkıyor ama iplenmiyoken Türkiye kim. Kendimizi aşağılamıyorum ama güçsüzüz kabul edelim.
Last edited by Gncl1905 : 03.Haziran.2013 at 21:04
Sadece son yaşananlardan olay vereyim. Ülkende insanlar ölürken -ki senin yüzünden ölürken- olay yerine gidemeyip, amerika'ya tıpış tıpış gidiyorsan (hani obama önünü ilikliyordu demin, o amerika'dan bahsediyorum) bir sıkıntı yok mudur?
Hadi çok az daha geri gideyim. İsrail'e gider yaptık di mi one minute diye. E ardından niye mayın arazisi anlaşması yapıyorsun bu İsrail'le?
Suriye konusuna hiç girmiyorum bak. Kardeşim esad'dan katil esad'a dönmeye hiç girmiyorum![]()
Ekonomimiz iyi diyenlere tek bir soru bu gün bir emekli Fransada 1 hafta 5 yıldızlı tatil yapabilir mi? Hayır onların emeklisi burada 1 ay tatil yapıyorda.
Timuçin Oral @timucinoral 58 sn Ankara Belediye Başkanının twitlerine bakınca görünen o ki, onu bir 23 Nisan'da koltuğa oturtup sonra orada unutmuşlar. Kimse farkında değil
(/s)