Başbakan , Cumhurbaşkanına da postayı koydu
Çapulculara bak uyarıda yapıyorlar(!)
Melih Gökçek, Tunalı’yı taşlarla doldurtturuyor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fatih Altaylı önce adam olsun sonra birşeyleri iddia etsin. Başbakan' ın karşısında kız çocuğu gibi oturmayı bıraksın.
Football is simple,but Football Manager is not
Belediye çalışıyor !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Marjinal gruplar polise saldirirken
![]()
Başbakan yine aynı şeyleri dedi.
Altaylı'nın iddalarını paylaşan arkadaş, komik olma.
bende inanmıyorum ama garibime giden, ideolojinize uyan haberlere hemen inanıp , ters bir şey yazıldığında inanmamanız. Kazanın doğurduğuna inanan öldüğüne de inanacak![]()
İhsan Varol tebrik edilesi insan!
Buda daha okunaklısı.
İhsan Varol'u severdim , programını da izlerdim sevgim kat kat arttı. 3 maymunu oynayan yandaş medyaya ders olsun!
Arkadaş bana kimse polisi savunmasın. Bugün Beşiktaş'a ve Taksim'e gittim. Beşiktaş Çarşı'ya kadar gittik yemek yedik falan. Bu dolmuşların kalktığı yer sanırım onların orada bir Beşiktaş Store var. Ondan sonraki ilk sokaktan yukarı doğru çıktık arkadaşlarla. Geziye gidecektik. İTÜ İşletme'nin kapısını gördüm, yerlerin adını tam bilmediğim için böyle anlatıyorum. İTÜ'den az biraz sonra bizi 20-30 tane sivil, resmi polis çevirdi. 3 kişiydik, üzerimizde hiçbir şey yoktu. Sadece bir arkadaşın boynunda Beşiktaş atkısı vardı. Polisin biri nerden geldiğimizi sordu. Avcılar dedik. Neden geldiğimizi sordu, işimiz vardı geldik dedik. Nereye dedi, Taksim'e dedik. Neden diye sorunca sorun yaratmasınlar diye metroya dedik, eve gidicez dedik. Bize aynen şunu söyledi "Sizi buradan Avcılara'a uçururum, doğruca evinize gidin eğer yolu bulamam diyorsanız yardımcı oluruz biz merak etmeyin." Bunları gayet tehditkar bakışlarla ve konuşma stiliyle söyledi. Orda açıkca söyliyim tutup kafayı geçiresim geldi de yine açık söyliyim yemediArkadaş sen kimsin böyle konuşuyorsun. Senin görevin bizi, halkı korumak. Biz napmışız sana, dik dik mi baktık, taş mı attık, küfür mü ettik, sen hangi hakla bizimle böyle konuşuyorsun. Normal halkız ya biz, yoldan geçen insanız. Dizilerde arkadan geçen adam vardır ya meşhur, işte oyuz, sessizce, öylece yürüyoruz. Eline jopu beline silahı alınca -kusura bakmayın ama- adam olmuş. Hakkaten Çarşı tezahuratta haklı, "Kaskını çıkar, Jopunu bırak, Delikanlı kim bakalım" Bu arada yeri yanlış bile anlatmış olabilirim pek dikkat etmedim oraya gelene kadar ama hatırladığım böyleydi ama İTÜ İşletme Fakültesi yazısını gördüğüme emim onun ilerisinde oldu bu olay.
Screw you guys, I'm goin' home
Football is simple,but Football Manager is not
Bugünki program tarihe geçicek tarihe! Helal olsun!
Asker bu işe karışmaz, inşaallah.
Ordaki ironiyi anlayacak yaştasın bence.
12. maddede diyor ki kafir milletlerle vıdıvıdı yaptı
Devleti kafir müslüman diye ayır ondan sonra laikiz de ona ironi yaptım.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=iVTNX4H0Rvc"]Tayyip[/YOUTUBE]
Sadece ilk 1 dakikayı izleyin yeterli. İzlemek istemeyenler için özet geçiyorum:
tayyip, "vur de vuralım" diyenlere "onun da zamanı gelecek" diyen Devlet Bahçeli'yi eleştirirken "bir siyasi sorumluluk taşıyan insana böyle bir söylem yakışır mı" diyor.
Ve her zamanki gibi günler geçiyor, tayyibimiz yine ne dediğini unutuyor. Tükürdüğünü 103901273712312. kere yalıyor. Şunları söylüyor:
- Evlerinde zor tuttuğumuz %50 var.
Ne diyeyim, böyle oynak bir başbakanla mutluysanız, mutlu olmaya devam edin.
Söylediklerine, kendi söyledikleriyle cevap verebileceğimiz yalancı bir başbakanımız var. Ne güzel.
Bugün Taksim'e gittim dedim Gezi'yi hiç anlatmadımGezi gerçekten muhteşem. Ölmeden önce görülmesi gereken yerler diye çıkar ya hep işte şu sıralar Gezi Parkı'da öyle bir yer. Öğrencilerin kendi ceplerinden aldığı, karşılıksız dağıttığı erzaklar. Birbirini hiçbir şekilde tanımayan, tek ortak yönü Gezi'de oturmak olan insanların birbirlerine ikram ettiği yemekler, börekler. Atılan sloganlar, alkışlanarak parka giren gruplar. Ordaki ortam, hava çok başka, çok güzel.
Screw you guys, I'm goin' home
bunda bi tutarsızlık yok
vur de vuralım ile hükümete destek için eyleme çıkacak eylemi bir tutmak bana mantıklı gelmedi
birincisinde anarşi ikincisinde destek
ha destek bazılarının lugatında anarşi
yada anarşi bazılarının lugatında destek demekse özür dilerim başbakan sizin dediğiniz gibi
işte bende onu diyorum laik bi kişi devletleri yabancı olarak ayıracakken dinsel bir terim olan kafir tabiriyle neden ayırıyor hani laiktin demek istedim başka bişi demek istemedim
Başbakan tencere tava hep aynı hava konusunda haklı bence
bune arkadaş 2 gündür aynı melodi![]()
![]()
![]()
Adamlar Güçlü Nasıl Olsa Her İmkanı Kullanmasını Biliyor Bu Adamlar Daha Çok Başımızda Kalmaya Devam Eder Bizde Böyle Bir 10 Sene Daha Kendi Kendimize Daha Çok Tartışırız
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"