Normalde önce transferleri yapar ardından da hazırlık maçlarını. Böylece sezona hazır girmiş olurdum oyuncularım kondisyon kazanır uyum sağlamaya başlar lakin Danimarkada sezon erken açıldığı için hazırlık maçlarıda transferlerde lig maçlarıda birbirine girdi velhasıl hepten çorba oldu işler. Dolayısıyla önce birkaç husustan bahsedip sonra ssleri paylaşayım istiyorum.
Fikstür 30 Haziranda çekildi bi baktık sezon 13 temmuzda başlıyor. Bir yandan hazırlık maçları yaparken diğer yandan eksik bölgelere transfer peşindeydim. Geçtiğimiz yıl kadroyu gençleştirmiştik. Orta saha ve hücum hattımız fena sayılmazdı ama defans hattımız yaşlı oyunculardan kuruluydu. Nitekim yaşlı oyuncularla 1 senelik sözleşme imzaladığımız için kontratları bitmişti yani bu sene sadece defans hattına transfer yapmayı düşündük. Fazla bütçemiz olmadığı için elimizden birkaç oyuncu göndermeyi planladık. Herşey güzeldi lakin hücum oyuncumuz Cellerino sezona gollerle başlayınca biranda ilgi odağı oldu
Medyaya gitmek istiyorum diyen Cellerino ile oturup konuştuk ama gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyordu. Oyuncumuzun ederi 160 bindi 300 bin 400 bin teklifler geliyordu. Bense bir sene daha tutup daha yüksek fiyata satmanın peşindeydim. Gelen teklifleri kesmek için 2.500.000 den satlığa koyduk. Sonra ne görelim Reggina geldi 1700 verdi ederinin nerdeyse 10 katı olunca başkan kabul etti. Ben şimdiye dek sattığım en yüksek ücret ilk kez şahid oldum ( paradan ziyade ederinin katı olarak )
Tabi bir taraftan lig başladığı için elimiz kolumuz bağlı normalde sadece defans hattı derken çok önemli bir oyuncumuzdan mahrum kaldık. Geçen sezonun sonuna doğru patlama yapan ve bu sene devam ettiren Cellerino gitmişti. Hemen çalışmalara başladık ve nitekim aradığımız golcüyü Brezilyada bulmuştuk.