1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bunda bi tutarsızlık yok
    vur de vuralım ile hükümete destek için eyleme çıkacak eylemi bir tutmak bana mantıklı gelmedi
    birincisinde anarşi ikincisinde destek
    ha destek bazılarının lugatında anarşi
    yada anarşi bazılarının lugatında destek demekse özür dilerim başbakan sizin dediğiniz gibi

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fazlasıyla ince bir ironi olmuş ama de ki ben anlamadım. Sen o maddedeki "kafirler" kısmının yabancı devletler olduğunu anlayamayacak yaşta mısın?

Eğer öyle olduğunu anlayıp da yazdıysan laiklikle ne alakası var?

işte bende onu diyorum laik bi kişi devletleri yabancı olarak ayıracakken dinsel bir terim olan kafir tabiriyle neden ayırıyor hani laiktin demek istedim başka bişi demek istemedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    işte bende onu diyorum laik bi kişi devletleri yabancı olarak ayıracakken dinsel bir terim olan kafir tabiriyle neden ayırıyor hani laiktin demek istedim başka bişi demek istemedim
    her başı sıkıştığında işi dinden imandan müslümanlıktan götüren başbakanın KAFİRLERLE planlar yapıyor olması dikkatinizi çekmiyor sizi rahatsız etmiyor da orada herhangi birinin kendince yaptığı bir bildirinin KAFİR kelimesi her nasıl oluyorsa dolanıp laikliğe getiriliyor , getiriyorsun ya da her neyse öyle mi ?

Vallahi ilginç.

Mesaj Yetkileri