1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ne kadar zengin ve bolluk içinde olursa olsun,bağımsızlıktan yoksun bir millet,medeni insanlık dünyası karşısında uşak olmak konumundan yüksek bir davranışa layık görülmez.

-Mustafa Kemal Atatürk

Vatanseverlik ülke ekonomisini mi düşünmektir sadece ?
    sizlere göre vatanseverlik karşı görüşe muhalefet için tencere tava dövmek, bana göre ise her fikre saygı duymak ve ülkenin idaresinin seçimle seçip,seçimle koltuktan indirmek... Bu ülkenin ekonomisi her ne kadar sizler kabul etmeseniz de günden güne güçleniyordu ve buna en sağlam baltayı yine kendi HALK'ımız vurdu...Tebrikler!!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sizlere göre vatanseverlik karşı görüşe muhalefet için tencere tava dövmek, bana göre ise her fikre saygı duymak ve ülkenin idaresinin seçimle seçip,seçimle koltuktan indirmek...
    Karşı görüşten falan çıktı bu olay.Tencere-tava dövme olayını nasıl ekonomi ile bağdaştırdın onu anlamadım.Bizim her fikre saygımız var ara sıra haddimizi aştığımız zamanlar oluyor kabul ancak saygımız her zaman var.Ülkenin idaresi seçimle olacaktır bunu herkes kabul ediyor.Sen nasıl bir algı edindin bilemeyeceğim hocam.Bu tepki özgürlüklerin kısıtlanmasına verilen bir tepkidir, eğer ''Tayyip istifa'' sloganı sana darbe,devrim çağrıştırıyorsa ben bilemem onu.

Zaten memleketin yarısı mali krizsiz ortamda mali kriz yaşıyor.Millet refah içinde,bolluk içinde yaşıyormuşta paralarımız kaybolmuş gibi konuşuyorsun.O bahsettiğin ekonomiye can veren şirketlerin hiç biri benim hayrıma değil,vergiden kurtulmak için türlü türlü numaralar çeviren insanların şirketleri onlar.Onların vergileri de bize geri dönüyor,yani halka.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Zaten memleketin yarısı mali krizsiz ortamda mali kriz yaşıyor.Millet refah içinde,bolluk içinde yaşıyormuşta paralarımız kaybolmuş gibi konuşuyorsun.O bahsettiğin ekonomiye can veren şirketlerin hiç biri benim hayrıma değil,vergiden kurtulmak için türlü türlü numaralar çeviren insanların şirketleri onlar.Onların vergileri de bize geri dönüyor.
    Yaşının 17 olmasına rağmen bu olaydan haberdar olman, bilgili olman çok iyiymiş. Tebrik ederim. Akıl yaşta değil, baştadır diye boşuna dememişler.

Mesaj Yetkileri