1 ile 30 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by hurmet
    yapma tarık ne vogeli adam çok kötü biraz savaşçı adam lazım bize ayrıca teknik olarakta o kadar kötü değil
    aynen katılıyorum biraz hırslı, gözü kara hatta deli takım ateşleyecek enerji verecek bir adam lazım bize

arkadaşlar birde Fotomaç'ta şöyle bir haber okudum bugün bu insanların ne kadar iş ciddiyetinden uzak basiretsiz insanlar olduklarını alndım. Haber şöyleydi inanmayan varsa bugün bir fotomzç alıp bakabilir:
    Arjantinli ön libero Torres'i Galatasaray'ın elini çabuk tutmamasından dolayı başka iki avrupa takımı kappmak üzereymiş. Bu takımlardan birincisi Fransa'nın Monaco takımı, ikincisi ise İspanya'nın Benfica takımıymış
    Anlayın artık ne kadar uydurma bir haber olduğunu yorumu size bırakıyorum...

Talking

Quote Originally Posted by dnz498
    aynen katılıyorum biraz hırslı, gözü kara hatta deli takım ateşleyecek enerji verecek bir adam lazım bize
    Deli istiyosan gravesen'i alalım yaptığın tarif tıpa tıp uyuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cengoo76
    Deli istiyosan gravesen'i alalım yaptığın tarif tıpa tıp uyuyor
    Gelse ne güzel olur.Her antremanda bir oyuncuyu pataklar GS'de oyuncu kalmaz.Yönetim yeni bir takım kurar.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by İsildur
    Gelse ne güzel olur.Her antremanda bir oyuncuyu pataklar GS'de oyuncu kalmaz.Yönetim yeni bir takım kurar.
    robinho ya benzemez bizimkiler, hepsi alayına gider maşşallah..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by nart_susruko
    robinho ya benzemez bizimkiler, hepsi alayına gider maşşallah..
    Deli deliyi görünce deyneğini saklar hesabı. O Viking ise bizimkilerde Adanalı

Mesaj Yetkileri