1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu lafından dolayı bu arkadaşa ceza verilmesini talep ediyorum. Bildiğin terörist yanlısı ilan ediyor, şuna bak!

Hadi güle güle, bir daha da gelme!
    "artık gidiyorum" dedi. Konuya artık yazmayacak diye ayın üyesi yapmayı düşünüyorum elemanı sen ne cezasından bahsediyosun

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    "artık gidiyorum" dedi. Konuya artık yazmayacak diye ayın üyesi yapmayı düşünüyorum elemanı sen ne cezasından bahsediyosun
    Bu konuya son mesajımdı deyip tekrar geldi ve bir şeyler daha yazdı. Lafına güvenmiyorum ben o şahsın!

O laf, yenilir yutulur cinsten bir laf değil. Terör yanlısı da olduk, iyi mi?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu konuya son mesajımdı deyip tekrar geldi ve bir şeyler daha yazdı. Lafına güvenmiyorum ben o şahsın!

O laf, yenilir yutulur cinsten bir laf değil. Terör yanlısı da olduk, iyi mi?
    Ben de konu açılmayacak dedim ama açtım. Olsun. Tekrar gelebilir. Yazabilir. Ama önceki mesajı gibi yazmaya devam ederse bu forumda artık duramaz. Sakin olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Ben de konu açılmayacak dedim ama açtım. Olsun. Tekrar gelebilir. Yazabilir. Ama önceki mesajı gibi yazmaya devam ederse bu forumda artık duramaz. Sakin olmalı.
    Siz polemikleri önleyebilmek için mecbur kaldınız ve kapattınız. Daha sonra da istek üzerine açtınız konuyu. Bence ikisi aynı şeyler değil; ama öyle diyorsanız öyle olsun.

Önceki şekilde yazmaya devam ederse, yanında başkalarını da götürecek zaten. Ortalığı bulandırmadan, insanları tahrik etmeden yazmayı öğrenmeli herkes.

Mesaj Yetkileri