Sayfa 64 / 163 İlkİlk ... 1454626364656674114 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by sananes View Post
    2. Dünya Savaşı ve kriz dönemi şartlarını "Bunlar ekmeği karne ile dağıtıyorlardı" diyerek propaganda unsuru yapan bir insanı savunuş şeklinize hayran kaldım.

3. köprünün trafige falan da fayda sağlayacağı yok. Rant sahası açmak istediler ve açtılar.

Abdüllatif şener bile dedi "rant varsa başbakan ordadır" diye. Ama tabii başbakanlarına kötü söz söylendiği için abdüllatifin neden böyle dediğini araştırmaya hiç gerek yok. yalandır kesin

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Başbakanları neyse bunlarda aynı o hesap.Burası illegal örgüt sempatizanlarıyla dolu ne demek yahu? Yaftalamak bu kadar kolay mı insanları? Sen beni tanıyo musun,ne yiyiorum ne içiyorum,neler düşünüyorum,neler yaşıyorum biliyor musun?Sen kimsin,sen necisin,bu ülkeye ne katkı yaptın da bana örgüt sempatizanı diyorsun? Hemen senden özür bekliyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Mhp bu olaylara katılmamıştır lafı külliyen yalandır. Bahçeli kendini kurtarmaya çalışıyor. Biz gaz yediğimizde bize gaz maskesi verenler otobüs dolusu gelen Mhplilerdi. Biz şimdi gidiyoruz akşam tekrar geleceğiz diyerek maskelerini bize verdiler. Hatta bir tanesi yediği plastik mermiyi gösterdi sırtında pinpon topu büyüklüğünde derin bir yara vardı.
    Başbakan olaylara bok attı diye bahçeli de kendini sıyırmak istiyor. Çünkü bahçeli'nin aklı akp'ye kaptırdığı oylarda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Size bir şey diyeyim mi? Erdoğan kendisine hakaret etse, ben böyleyim böyleyim dese bunlar yine Erdoğanı savunur Bu kadar olmaz be arkadaş. Bu kadar da olmaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Başbakanları neyse bunlarda aynı o hesap.Burası illegal örgüt sempatizanlarıyla dolu ne demek yahu? Yaftalamak bu kadar kolay mı insanları? Sen beni tanıyo musun,ne yiyiorum ne içiyorum,neler düşünüyorum,neler yaşıyorum biliyor musun?Sen kimsin,sen necisin,bu ülkeye ne katkı yaptın da bana örgüt sempatizanı diyorsun? Hemen senden özür bekliyorum.
    Özüre gerek yok. Adamlar israilden aldığı özürle övünüyorlar zaten. Böyle kişilerden özür beklemeye gerek yok. Dün vatan haini olduk. Bugün de örgüt sempatizanı.

Hiç sorun değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Mhp bu olaylara katılmamıştır lafı külliyen yalandır. Bahçeli kendini kurtarmaya çalışıyor. Biz gaz yediğimizde bize gaz maskesi verenler otobüs dolusu gelen Mhplilerdi. Biz şimdi gidiyoruz akşam tekrar geleceğiz diyerek maskelerini bize verdiler. Hatta bir tanesi yediği plastik mermiyi gösterdi sırtında pinpon topu büyüklüğünde derin bir yara vardı.
    Aynen öyle, ben Bahçeli'ye rağmen Mhp'ye oy veriyorum gerçi az önce illegal örgüt sempatizanı olduk. Bahçeli gitse Mhp'nin oyu artar çok net, RTE bundan daha iyi muhalefet bulamaz.

Nesil
    2006

Burada Kılıçdaroğlu konuşuyor izleyin ve suçladığınız CHPnin neler dediğini izleyin ve utanın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bayrampaşa çevik kuvvetten 3 tane çevik kuvvet aracı sanırım taksime doğru gidiyor çok sayıda iett otobüsüde gönderilmek üzere hazırlanıyor demin bayrampaşadaydım çoğu yolu kapatmışlar zaten

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bayrampaşa çevik kuvvetten 3 tane çevik kuvvet aracı sanırım taksime doğru gidiyor çok sayıda iett otobüsüde gönderilmek üzere hazırlanıyor demin bayrampaşadaydım çoğu yolu kapatmışlar zaten
    Bende birazdan gidiyorum gelsinler, birde şu Nusreti merak ettin, mangal yakmışlar en son önünde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Herkes anlayamaz bu konuşmaları, sizlerdende anlamanızı beklememiştim zaten. Burası illegal örgüt sempatizanlarıyla dolu, size sığ düşüncelerinizle mutluluklar dilerim. Sizleri görünce aslında başbakanın takındığı üslubun son derece yerinde olduğunu görüyorum bazı insanlar bunları hakediyor. Bu konuya son mesajımdır kalın sağlıcakla.
    Bu lafından dolayı bu arkadaşa ceza verilmesini talep ediyorum. Bildiğin terörist yanlısı ilan ediyor, şuna bak!

Hadi güle güle, bir daha da gelme!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu lafından dolayı bu arkadaşa ceza verilmesini talep ediyorum. Bildiğin terörist yanlısı ilan ediyor, şuna bak!

Ben engelledim.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

"artık gidiyorum" dedi. Konuya artık yazmayacak diye ayın üyesi yapmayı düşünüyorum elemanı sen ne cezasından bahsediyosun

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    "artık gidiyorum" dedi. Konuya artık yazmayacak diye ayın üyesi yapmayı düşünüyorum elemanı sen ne cezasından bahsediyosun
    Bu konuya son mesajımdı deyip tekrar geldi ve bir şeyler daha yazdı. Lafına güvenmiyorum ben o şahsın!

O laf, yenilir yutulur cinsten bir laf değil. Terör yanlısı da olduk, iyi mi?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu konuya son mesajımdı deyip tekrar geldi ve bir şeyler daha yazdı. Lafına güvenmiyorum ben o şahsın!

O laf, yenilir yutulur cinsten bir laf değil. Terör yanlısı da olduk, iyi mi?
    Ben de konu açılmayacak dedim ama açtım. Olsun. Tekrar gelebilir. Yazabilir. Ama önceki mesajı gibi yazmaya devam ederse bu forumda artık duramaz. Sakin olmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Ben de konu açılmayacak dedim ama açtım. Olsun. Tekrar gelebilir. Yazabilir. Ama önceki mesajı gibi yazmaya devam ederse bu forumda artık duramaz. Sakin olmalı.
    Siz polemikleri önleyebilmek için mecbur kaldınız ve kapattınız. Daha sonra da istek üzerine açtınız konuyu. Bence ikisi aynı şeyler değil; ama öyle diyorsanız öyle olsun.

Önceki şekilde yazmaya devam ederse, yanında başkalarını da götürecek zaten. Ortalığı bulandırmadan, insanları tahrik etmeden yazmayı öğrenmeli herkes.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Taksimde içkinin kaldırılmasını yediremeyenler var.
    Ağzı leş gibi içki kokup ezan sesine bile tahammülü olmayan dinsiz insanlar var
    Taksimde kürtaja karşı çıkanlar var
    Terörün bitmesini yediremeyenler var
    Muhalefet parti yandaşları var.

Ha bunun yanında Erdoğan'ı sebepsiz yere sevmeyenlerde var.

Gerçekten ağaçlar için doğa içn savaşan insanlarda var. Fakat bunlar bir elin parmağını geçmez bence.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Gerçekten ağaçlar için doğa içn savaşan insanlarda var. Fakat bunlar bir elin parmağını geçmez bence.
    Taksimde baş örtülü arkadaşlarımız da var. Onu da unutma

Bunların hepsi birlikte hareket ediyor. Neden birlikte hareket ediyor diye sormanızı istiyoruz sadece.

Tek istediğimiz düşünmeniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Taksim'e gitseydin görürdün, oradaki insanlar, yeni gelenlere "yoruldunuz mu, işten mi geliyorsunuz, aç mısınız" diye soruyor ve bunu dil, din, ırk'a bakmadan yapıyorlar.

Lütfen tayyip gibi bilmeden, olaylara uzaktan bakarak peşin hükümlü olmayın. Başbakan da zaten böyle düşündüğü için küçümsüyor oradaki halkı. Siz bunu yapmayın.

Tekrar yazıyorum, tek istediğimiz düşünmeniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Çok zorlamış.Çok uçuk gitmiş.Seneryo yazma yeteneği cok iyi yazabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Bende taksime gitmek istiyorum..

Alkol ve Sigara fabrikalarının komple kapıtılmasından yanıyım..Ama bunu ben istiyorum diye diğerlerinin FİKRİNE saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesi ..

Namazımı kılarım (ARA SIRA) Selavat ve tekbir getiririm kendi duyabiliceğim ara sıra..

Terör barış süreci ..http://www.tsk.tr/3_basin_yayin_faal...rler_47.htm#10

Kürtaj olayına karşıyım bende..AMA Sağlığa zarar verdiği taktirde olabilir.

Bütün partileri hiç birinin desteklemem.Aksine başa kim gelirse yeterki özgür yayın organı ve özgür düşüncelerin konuşulan bir yer istiyorum..

Sen olayı "AĞAÇ" olarak görüyorsan zaten baştan kaybediyorsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kadın muhabir Bülent Arınç'a öz eleştiride yaparız dediniz, siz bu olaylar hakkında hükümet olarak ne tür bir özeleştiri yaptınız diye bir soru yöneltti. Bülent Arınç ise tamamiyle alakasız bir cevap verdi. Biraz daha dikkatli dinleyin şu adamı. Bülent Arınç tamamiyle insanların duygularını istismar ederek siyaset yapan birisidir.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Çok zorlamış.Çok uçuk gitmiş.Seneryo yazma yeteneği cok iyi yazabilir..
    Gözünde at gözlüğü olmadığı için, olaylara daha geniş açıdan, daha büyük pencereden bakabildiği için paylaştım. Katılırsın katılmazsın senin tercihin.

Ayrıca bakıyorum bazen üslup çok düşüyor. Yeri geldiğinde teknik direktörlere ismiyle hitap edenlere (aykut, fatih vs. vs.) bir küfür etmediğiniz kalıyor ama bu konuda maşallah gayet tolerans gösteriliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bülent Arınç'ın konuşmalarını şimdi tekrar izledim. Twitter hakkında tehdit edercesine bir açıklaması var. İstesek buralara iletişimi keseriz, elimizde bu imkanlar var ama yapmıyoruz demiş. Ya adam masa altından sopa göstermiş resmen. Allah kahretsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"İstesek" interneti keserdik - Bülent Arınç
    "İstesek" bir kaşık suda boğardık - İ. Melih Gökçek
    "İstesek" bir milyonu sokağa dökeriz - RTE

Biz bu zihniyete kızıyoruz.Hayır arkadaşım %90'da oy alsanız istediğiniz yapamazsınız.Bu ülke de farklı kesimlerden bir sürü insan var.Onların isteklerine cevap vermek zorundasınız eğer ülkede demokrasi var ise.

26. Default

Öyle birşey yok RTE ne derse o olur bu ülkede. Şu bülent arınç'a duyduğum nefretide ksklı arkadaşlara duymuyorum bu kadar açık ve net. Dua ediyorum bak diğerlerini bilmem ama şu adamı assınlar

27. Default

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    "İstesek" interneti keserdik - Bülent Arınç
    "İstesek" bir kaşık suda boğardık - İ. Melih Gökçek
    "İstesek" bir milyonu sokağa dökeriz - RTE

Biz bu zihniyete kızıyoruz.Hayır arkadaşım %90'da oy alsanız istediğiniz yapamazsınız.Bu ülke de farklı kesimlerden bir sürü insan var.Onların isteklerine cevap vermek zorundasınız eğer ülkede demokrasi var ise.
    http://www.zaman.com.tr/ahmet-turan-...r_2096443.html

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

RTEnin twitter yani sosyal medya toplumlarin belasidir aciklamasi var, daha ne olsun. hangi dunyada yasiyor acaba, abdullah gulu de yaptigi aciklamalardan afaroz eder bu camia. RTEnin tam tersi konusuyor devamli (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

KAMUDA HALA CALIŞILMIYOR...(ÇOK DESTEKLEDİĞİNİZ PARTİ OLDUĞU HALDE ? )

BAŞBAKAN ŞU AN YAPTIĞI NEDİR ? FİŞLEMEK DEĞİL Mİ ? BEN 2004'TE SABAH CAMİYE GİDERKEN BİR TANE GERİCİ YOBAZ SÖZÜ DUYMADIM HİÇ KİMSEDEN AKSİNE MİLLİTE DESTEKLİYORDU..

CEPHEDE "SADECE" ONLAR SAVAŞMIŞ.UNUTMA O CEPHEDE SAVAŞAN TORUNLARI BÜGÜN ACIK VE ÖZGÜRCE DOLAŞIYOR..

HALA DİZİLERDE BEN KAPALI KESİMLER GÖREMİYORUM (SAMANYOLU TV HARİÇ)

CENAZE LER "SADECE ONLARI KAPASININ CIKMIŞ"

TAKSİM GENÇLİĞİ DEVLET YÖNETMEK İSTEMEDİĞİNİ BİN KERE DUYURDU VE BUNU ANLATIYOR.YANLIZ YANDAŞ MEDYA BUNU FARKLI AKTARIYOR..

"MOLOTOF VE HAVAİ FİŞEK FIRLATANLARIN HERKES KİM OLDUĞUNU BİLİYOR"

POLİS ARABASINI TERS ÇEVİRMEKLE İÇİNE ALDIĞI KESİM "FENERBAHCE TARAFTARI"

ELİMİZE TENCERE TAVA ALMADIK DİYOR.DEDİĞİ "ACIKLAR ALMIŞ"

BU KADAR AŞIRI "İSLAMCI" BİR HÜKÜMET CÜMLE YANDAŞ MEDYAYI ELİNE GEÇİRMESİNE RAĞMEN EN BÜYÜK HAKKIN OLAN "ÜNİVERSİTE'YE GİRİŞİ HALA SAĞLIYAMADI" ..

BUNLARI ÖZGÜRCE YAZABİLİYORSAN VE ÖZGÜRCE SOKAKTA KONUŞABİLİYORSAN REJİMİNİ BEĞENMEDİĞİN "CUMHURİYET SAYESİNDEDİR"

İRAN ÜLKESİNDE KADIN'A BU KADAR HAKKI YOK.DİĞER İSLAM ÜLKELERİNDE DAHA YENİ SEÇİLME HAKKI TANINDIĞI HABERLERDE DUYMUŞTUM.

KENDİ İÇİNDE HAKLI OLDUKLARI BİR KONU.ASKERİYEYE GİRMEME KONUSU..

Bu yazıyı neden yazdım yayınladım..MAHMUTPAŞA'DA her gün kapalı ve acık Annelerimiz var.Kapalı acık ve ablalarımız var..

Hiç bir gün birbiri ile kapıştıklarını gördün mü ? yada kötü söz söylediklerini..

Ne istediklerini anlayamadım ben.Suudi arabistana dönelim.4 kadınlı evlikler olsun ?

Bunumu istiyorsunuz bir çözebilsem..

NOT = KİMSE ÜSTÜME GELMESİN SOSYAL MEDYADA HER 5 KİŞİNİN 2 Sİ BU FOTORAFI PAYLAŞMAYA BAŞLAMIŞ.BENDE KENDİ ÇAPIMDA BİR YAZI YAZIYIM DEDİM....

30. Default

Hangi cephede şehit olmuşlar yahu.Daha dün Atatürk'ü tanımayız Tayyip babamız diyorlardı.Tayyip savaşmı görmüş.
    Dediğim gibi siz geride kalmayı kendiniz istiyorsunuz zaten , teknolojinin doruklarındayız , sosyal ağın en geniş dönemi belkide ama siz bela olarak adlandırıyorsunuz. Video izleme kanalını kapattılar be zamanında. Şimdide bir ünlü yazıyorsun arama motoruna erotik resmi var diye hiç bir bilgi çıkmıyor hakkında yazık yani.Neleri kullanmak varken geride kalmayı isteyen sizler o zamanki iktidarda da geride kalmaya mecburdunuz.

Mesaj Yetkileri