Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
"HİÇ BİR GÜNAH ADAMI DİNDEN CIKARMAZ."

"TÖVBE KAPISI ACIKTIR HER ZAMAN.İNSAN HATAYA MEYYİLİ YARATILMIŞTIR"

"HZ.ADEM ELMAYI YEDİKTEN SONRA.YILLARCA TÖVBE ETTİ.ALLAH KABUL ETMEDİ Mİ ? " ETTİ.LAKİN O ALLAH'TAN UTANIYOR YAPTIĞI ŞEYDEN...

Allah Kuran-ı Kerim'de derki "İNSAN NANKÖRDÜR" !

Dini bilgi eksikliği olmuş burası.
Hz. Adem elmayı bir kere yemiştir.
Kişi ilk defa zina işler.Pişmanlığıyla yanıp kavrulur.Yazımda da yazdığım gibi onun tövbesi Allah ile kul arasındadır benim bir yorumum yok dedim..Fakat dedim sürekli hale getirmiş birini BEN kendim din kardeşim olarak görmem.(Yine onun yolunun ne yol olduğunu Allah bilir.Fakat ben Mevlana değilim ne olursan ol yine gel demek her insanın fıtratında değildir.)
Hani bir fıkra vardır.Adam her katta zina yapıyor.Sonra tövbe ediyor şeytana uydum falan diye.En sonunda şeytan çıkıyor.Yav kardeşim yapıyorsun yapıyorsun sonra suçu bana atıyorsun 1 değil 2 değil yeter artık.O hesap.
Dini bilgi eksikliğim vardır ama bu konuyla alakalı olduğunu düşünmüyorum.Ki zaten hüküm vermiyorum.Benim için diyorum din kardeşim olmaz.Bazı cümlelerim aşırı keskin ilk mesajımda bunun içinde zaten sonraki mesajımda sert ifadeler kullanmışım sanırım diye yazdım ve özür diledim zaten.
Fakat yine tekrar ediyorum.Benim orada amacım kimseyi sorgulamak değil.Mesajımın asıl anlatmak istediği farklı zaten tam olarak bir sözüme takılmadan okursanız.