-
05.Haziran.2013, 01:06
Stadımızın yapılması çok önemliydi. Bi 10 sene önce bu stad yapılsaydı şimdi çok farklı yerlerde olabilirdik. Neden bu kadar aynı yerde diretildi anlamıyorum. Bu kadar diretile diretile aynı yerde yapılsın diye üstünede yöneticiliği zayıf bir başkanla borçlar katlandı gitti.Bizim için kurtuluş olacak 1 senede tamamlanması gerek.
Öte yandan kimin başkanı olması konusunda karasızım Fikret Ormanın yönetim kadrosu çok zayıf.Geçen yönetim kadrosuda zayıftı. Ama başkanda önemli bir vizyon var fakat bu işler öyle tek kişiyle olacak bir şeyde değil. Başkanın yapmak istediklerini konuşmalarını beğeniyorum. Tam bir dünya klübü adayı klübün başkanı gibi konuşuyor. Serdal Adalı'ya gelirsek yönetimi çok sağlam.Bu sene için kuracağı kadronun Fikret Ormanın kuracağı kadronunkinden daha iyi olma ihtimali daha yüksek zaten Fikret Orman'ın 2 kötü yanı vardı bana göre fakir edebiyatı yapması ve kötü hoca seçimi bunun doğrultusunda kötü transferler. Tweet attı diye adama Beşiktaş'a direk transfer edilirmi 34 yaşında 2 senedir antreman yapmamış oynadığı ülkede. Onu geç Katar'a 30 yaşından sonra giden oyuncudan hiç bir klübe hayır gelmez.O oyuncu kafasında bitirmiştir artık futbolu tek düşüncesi paradır.Serdal Adalı'nın kazanacağını düşünüyorum.Tek korkum klübü borç batağına sürüklememesi.M.Denizli'yle anlaşılıp eline iyi bir kadro verilirse şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
Mesaj Yetkileri