1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by attirson View Post
    MHP genel başkanı destek vermiyoruz diyor ama MHP'li Fethiye Bld. Baskanı eylemcilere destek olmus.Benim tanıdıgım bile birçok MHP'li olmak üzere alanlarda bozkurt işareti yapan eylemciler de var.Kim takar Devlet Bahceli'yi yani.. Siyasi görüs olayı kesinlikle çok saçma cünkü CHP protesto edildi oraya gittiginde başbakan illa bir yere suc atıcak bunun bir isyan oldugunu kabullenmeyecek ya boş yapıyor.%50 konusundaysa fikrim yok.
    öl de ölelim,vur de vuralım diyen milyonlarca MHP partizanı takabilir mesela... Söz ağızdan kolay çıkar da gittiği yerlere dikkat etmek lazım. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. Bu forumda yazan insanların hepsinin (en azından belli bir yaşa ve olgunluğa geldiyse)ayrı ayrı siyasi görüşü var. Tek bir zümre ya da siyasi görüşe ait bir platform gibi davranan arkadaşlara kızıyorum zaten en çok...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    öl de ölelim,vur de vuralım diyen milyonlarca MHP partizanı takabilir mesela... Söz ağızdan kolay çıkar da gittiği yerlere dikkat etmek lazım. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım. Bu forumda yazan insanların hepsinin (en azından belli bir yaşa ve olgunluğa geldiyse)ayrı ayrı siyasi görüşü var. Tek bir zümre ya da siyasi görüşe ait bir platform gibi davranan arkadaşlara kızıyorum zaten en çok...
    Milyonlar derken ? Kaç tane MHP'li sırf Türkeş hatrına MHP'ye oy veriyor keşke yüzdesi yapılsa.Bir partiye oy vermek illa o partinin genel başkanına aşık olmak demek degildir.Devlet Bahceli MHP'liler tarafından sevilmeyen biri.Sırf parti hatrına oy veriliyor.Elbet seven vardır tabi ama en az yarısı böyledir ki benim çevremde kimse sevmiyor.

Mesaj Yetkileri