Lig tırtlamış . .
Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)
Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)
Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)
Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)
Lig tırtlamış . .
Lig uzun bir maraton sonuçta. Daha çok maçımız var. Bir alt ligden gelen takım olarak şampiyon olalım, az görülen bişeyi başaralım.![]()
Avrupa olursa iyi olacak ama dedigim gibi kupada kura şansımız vardı umarım hep devam eder
Şampiyonluk kelimesini telafuz etmeyi yasakladım oyuncularıma![]()
Karar verin iyimi kötü mü :P
Kupada yedek forvetler yüzümüzü güldürdü. Nieli babası halı sahaya bile çağırmıyordu büyük klübe gidecem diyemez vefa borcu varbu arada senin orlandelliyi buldum
![]()
11.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
12.Hafta
13.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
14.HaftaSpoiler: ISTATISTIK
Ligde 3 maç nagalip serimizden sonra biraz olsun nefes aldık. Takımı topladık gibi bu sene avrupaya gideceğimize inanmaya başladım (:
Çok iyi futbol direktörü oluyor bence yanına al ^^
Bana gelmez sanırım ayrıca şu oyunda futbolcu direktörü ve gençlik sorumlusunu kullanmayan yada kullanmasını bilmeyen bi benim heralde..bu 2 personel rolleri hep boş kalır bende kullanmam almam takımımda genelde her işi ben yaparım fazla maaş giderine gerek yok (: en çok maaşı direktör istiyo zaten![]()
Danimarka Kupası 4.Tur
15.Hafta
16.Hafta
17.Hafta
Kupada kura şansımız müthiş derecede güzel gidiyor. Hep deplasmanda oynama sebebimiz alt lig ekipleri olduğu için. Çeyrek finale sadece viborg maçında biraz zorlanarak çıktık. Rakip Silkeborg ve biz alt ligden yeni çıktığımız için maç içerde. şayet yarıu finale çıkablirsek yarı final maçları rövanş usulü acaba rüya devam eder mi (:
Bu arada rander maçı inanılmaz canımı sıkmıştı. 10 kişi kalmamıza rağmen öne geçmiş ve tam 90.dakikada saçma sapan defans hatamız yüzünden 2 puan bırakmışız. Bizi yalnız bırakan finneye o hışımla ceza veridim gelmiş artizlik yapıyor. Kimse vazgeçilmez değildir. Şayet çekemiyrsa gülün nazını yeni denizlere yelken açabilir dedik !! Şeklimizi koyduk !!
Aslında bende gerçek manasında kullanamıyorum.Herife zaten bir işte vermiyorum.Fakat oyuncuları gözlüyor.İhtiyacımız olan bölgelere diyor şu adamlara bir göz gezdir istersen.Bu adamında getirdiği adamlar sağlam ve uygun oluyor onun için tutuyorum takımdaYoksa bende nasıl görevler verilebildiğini bilmiyorum
Bu arada artislik yaparken kendinden emin konuş daha etkili olur![]()
Eksik bölgeleri falan direktör söylicekse ben o koltukta niye oturayımşaka bi yana dediğin gibi bu 2 personelie görev vermiyorum fuzuli maaş vermekte istemiyorum özellikle futbol direktörleri çok para istiyorlar hiç gerek yok at cebe kalsın klüpte (:
Çok cool adamımaslında gazetecilere de cevap verebilsek o daha güzel olurdu
![]()
Daha ilk sezondan şampiyonluğa oynamak harika olmuş.Finne nasıl ?
Aslında bende şaşırdım diğer takımlar ekmeğimize yağ sürdü diyebilirim. Geçen yıl kopenhag ezici bir şekilde şampiyon olurken bu sene çok takılıyor. Ligde her takım her takımdan puan alabiliyor. Sıkıntımız şu ki ner ne kadar ligin en çok gol atan takımlarından olsak da çok gol yiyoruz. Takımlar birbirleriyle 3'er kez kaşılaştıkları için ikili averaj yerine toplam averaja bakılıyor. Şuan kopenhag bu yüzden 1 adım önde. Finne ise şuana dek ligde geçen seneye oranla epey sönük kaldı. Geçen sene acaba superligada aynı performansı devam ettirebilir mi diyordum ama pek etkili değil. Şuan yeni özellik çalıştırıyorum onların etkisi olabilir mi emin değilim. Zaten şu sıralar aramız limoni ceza verdik basına konuştuk falan gidip bari bi gönlünü alayım![]()
18.Hafta
19.Hafta
Maç 2-0 olunca dedim heralde ilk maçında hıncını alacak herifler averajı hepten düzeltecekler. ilk yarı golü bulup 2-1 girdik. Ardından nasıl oldu anlamadım 2-2yi buluduk üstüne rakip kırmızı yedi. Aha dedim fırsat bü yüklenek hele 3 puan için sonrasında efsane bör dönüşe şahid oldum. Hocalarınada sağlam bi ayar verdik ehe
Danimarka Kupası Çeyrek Final
20.Hafta
Kupada çeyrek finalde çok stres dolu 120 dakikanın ardından penaltılarla güldük. Yarı finalde rakibimiz geçen senden tanıdığımız bir alt lig takımı Skive final yolu gözüktü. Kura şansımız sonuna dek sürüyor (: Lig tatile girerken son maçımız yine silkeborgtu fakat bu sefer önlemlerimizi almıştık. Tatile lider girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Liderlik harika olmuş.Kaleci iyi penaltı kurtarıyor sanırım kupada penaltılarda bitiriyoruz hep işi.
senin kız ne yapıyor ses seda çıkmadı ne zamandır. aranız kötü mü?![]()
şu boynuzlu takımdan ne çektik ya yine yenmişler![]()
Sondre Løvseth Rossbach ve Kamer Qaka'yı öneririm hocam.
Beklediğim gibi yönetim beklenti değişimi önerdi bizde şuanki durumları gözönüne alarak tercihimizi bildirdik. Hatrı sayılır bir bütçe oluşunca eksik olan bölgelere ve para edebilecek oyuncuları kadromuza kattık
Parayı bulunca ve ligdeki konumu göze alınca dedik acaba peri masalı devam eder ve şampiyon olabilir miyiz ? Şimdiye dek telafuz etmiyordum ama transferlerden sonra artık neden olmasın diyebiliyoruz (: Bu doğrultuda transferlerimizi tamamladık. Tek sol bekle şimdiye kadar idare etsekte epey aksıyordu. Orta sahamız ise fena sayılmayacak genç oyunculardan kuruluydu ama şampiyonluk işin içine girince orayada kaliteli oyuncular kattık. Kalecimizin mentalü düşüktü ve o bölgeyide garantiye almak istedik. Kalecimiz ve bir orta sahamız kiralıktı onların kirasına son verdik. Son olarak hücum hattına kelepir ve katkı yapacak bir oyuncu ile transferi noktaladık. Bakalım peri masalı sürecek mi ?
Danimarkada sonbahar ödülleri ve yılın ödülü verildi
Evian klübünü kibarca reddettik (:
Başkan yine yaptı yapacağını herif çok kıyak adam ya
abi hem ligi hemde lig kupasını istiyok![]()
cassiano birazda hızlı olsaymış iyiymiş![]()
Transferler güzelmiş.Başkan yine paraya acımamış.
Bizde isteriz ama şu durumda kupa daha öncelikli avrupaya çıkan en kısa yol ve rakibimiz alt lig takımı (:
O zaman biz alamazdık adam teknik ve mental oalrak baya iyikafa ve zıplamasına göre pivot bitiricilik ve mentale göre komple oynatıcam hızlı olsa fırsatcı yapardım ama 3'ünün karışımı bişi olacak umarım verim alırız
Kara paramı aklıyor nedir anlamadım herif hep aynı aylarda yardım yapıyonazar değmesin
3 aylık bir tatilin ardından biraz hantallık atalım dedik.
La bir maça çıksaydı da öyle sakatlasaydınız şu adamı ya :F tatil tam biticek maçlara başlıcaz can sıkıntısı :F
Peri masali sürecek görelim bakalım (:
Süper gidiyoruz aynen devamBiraz hikayeleşse tekrardan müthiş olacak
![]()
Ne çok brezilyalı almışsın, bu adamlar orada karda kışta oynayamaz. Bunlar anlamaz fiziğe dayalı viking oyunundan. Demedi deme![]()
oyuncular eskilsminne maçında rehavete kapılmış galiba 4-0 bitmiş![]()
21.Hafta
Federasyon boş yere uğraşma sen ofsayt diye bunu saymazsın ama finne yine yazar golünü akıllı ol !
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
Takımca inanılmaz strese girdik. Kim Aabech Aab karşısında bir penaltıdan yararlanamayınca deli oldum şimdiye dek tek penaltı kaçırmamıştı kızdım fırça attım ama sonrasında adam takımı yeniden sırtladı. iyi ki o kızgınlıkla penaltı kullanımını Aabechden almamışımFinnede lige ısındı yeni transferler müthiş uyum sağladı. Cassiano fernandaoyu kesti adam atıyor. Şuan ciddi dewrecede şampiyonluk için heyecan yaptık