Anket Sonuçlarını Görüntüle: Korsanlar, Şampiyonlar Ligi Okyanusunda Dev Dalgarla Mücadele Edebilecek Mi?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)

6 19.35%
  • Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)

14 45.16%
  • Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)

2 6.45%
  • Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)

9 29.03%
Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 402 sonuç

Konu: Danimarka Denizlerini Kontrol Altına Alan Korsan Vikingler Avrupaya Açılıyor | Lyngby

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Lig tırtlamış . .

Lig uzun bir maraton sonuçta. Daha çok maçımız var. Bir alt ligden gelen takım olarak şampiyon olalım, az görülen bişeyi başaralım.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by oguzhan96 View Post
    Ligde Finne'den pek bir verim alamadık. Ama kupada ciddi ve güçlü ilerleyen bir Lyngby var ve eğer Avrupa olursa büyük bir adım olur.
    Avrupa olursa iyi olacak ama dedigim gibi kupada kura şansımız vardı umarım hep devam eder
    Quote Originally Posted by fairlane View Post
    Lig uzun bir maraton sonuçta. Daha çok maçımız var. Bir alt ligden gelen takım olarak şampiyon olalım, az görülen bişeyi başaralım.
    Şampiyonluk kelimesini telafuz etmeyi yasakladım oyuncularıma
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Lig tırtlamış . .
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    İyi gidiyoruz.
    Karar verin iyimi kötü mü :P
    Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Genç Niel kupalarda kendini iyi gösteriyor.Sonradan gitmek istemesin
    Kupada yedek forvetler yüzümüzü güldürdü. Nieli babası halı sahaya bile çağırmıyordu büyük klübe gidecem diyemez vefa borcu var bu arada senin orlandelliyi buldum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

11.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

Ligde 3 maç nagalip serimizden sonra biraz olsun nefes aldık. Takımı topladık gibi bu sene avrupaya gideceğimize inanmaya başladım (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi futbol direktörü oluyor bence yanına al ^^

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok iyi futbol direktörü oluyor bence yanına al ^^
    Bana gelmez sanırım ayrıca şu oyunda futbolcu direktörü ve gençlik sorumlusunu kullanmayan yada kullanmasını bilmeyen bi benim heralde..bu 2 personel rolleri hep boş kalır bende kullanmam almam takımımda genelde her işi ben yaparım fazla maaş giderine gerek yok (: en çok maaşı direktör istiyo zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Danimarka Kupası 4.Tur

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

Kupada kura şansımız müthiş derecede güzel gidiyor. Hep deplasmanda oynama sebebimiz alt lig ekipleri olduğu için. Çeyrek finale sadece viborg maçında biraz zorlanarak çıktık. Rakip Silkeborg ve biz alt ligden yeni çıktığımız için maç içerde. şayet yarıu finale çıkablirsek yarı final maçları rövanş usulü acaba rüya devam eder mi (:

Bu arada rander maçı inanılmaz canımı sıkmıştı. 10 kişi kalmamıza rağmen öne geçmiş ve tam 90.dakikada saçma sapan defans hatamız yüzünden 2 puan bırakmışız. Bizi yalnız bırakan finneye o hışımla ceza veridim gelmiş artizlik yapıyor. Kimse vazgeçilmez değildir. Şayet çekemiyrsa gülün nazını yeni denizlere yelken açabilir dedik !! Şeklimizi koyduk !!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bana gelmez sanırım ayrıca şu oyunda futbolcu direktörü ve gençlik sorumlusunu kullanmayan yada kullanmasını bilmeyen bi benim heralde..bu 2 personel rolleri hep boş kalır bende kullanmam almam takımımda genelde her işi ben yaparım fazla maaş giderine gerek yok (: en çok maaşı direktör istiyo zaten
    Aslında bende gerçek manasında kullanamıyorum.Herife zaten bir işte vermiyorum.Fakat oyuncuları gözlüyor.İhtiyacımız olan bölgelere diyor şu adamlara bir göz gezdir istersen.Bu adamında getirdiği adamlar sağlam ve uygun oluyor onun için tutuyorum takımdaYoksa bende nasıl görevler verilebildiğini bilmiyorum
    Bu arada artislik yaparken kendinden emin konuş daha etkili olur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aslında bende gerçek manasında kullanamıyorum.Herife zaten bir işte vermiyorum.Fakat oyuncuları gözlüyor.İhtiyacımız olan bölgelere diyor şu adamlara bir göz gezdir istersen.Bu adamında getirdiği adamlar sağlam ve uygun oluyor onun için tutuyorum takımdaYoksa bende nasıl görevler verilebildiğini bilmiyorum
    Bu arada artislik yaparken kendinden emin konuş daha etkili olur
    Eksik bölgeleri falan direktör söylicekse ben o koltukta niye oturayım şaka bi yana dediğin gibi bu 2 personelie görev vermiyorum fuzuli maaş vermekte istemiyorum özellikle futbol direktörleri çok para istiyorlar hiç gerek yok at cebe kalsın klüpte (:
    Çok cool adamım aslında gazetecilere de cevap verebilsek o daha güzel olurdu

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Daha ilk sezondan şampiyonluğa oynamak harika olmuş.Finne nasıl ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Daha ilk sezondan şampiyonluğa oynamak harika olmuş.Finne nasıl ?
    Aslında bende şaşırdım diğer takımlar ekmeğimize yağ sürdü diyebilirim. Geçen yıl kopenhag ezici bir şekilde şampiyon olurken bu sene çok takılıyor. Ligde her takım her takımdan puan alabiliyor. Sıkıntımız şu ki ner ne kadar ligin en çok gol atan takımlarından olsak da çok gol yiyoruz. Takımlar birbirleriyle 3'er kez kaşılaştıkları için ikili averaj yerine toplam averaja bakılıyor. Şuan kopenhag bu yüzden 1 adım önde. Finne ise şuana dek ligde geçen seneye oranla epey sönük kaldı. Geçen sene acaba superligada aynı performansı devam ettirebilir mi diyordum ama pek etkili değil. Şuan yeni özellik çalıştırıyorum onların etkisi olabilir mi emin değilim. Zaten şu sıralar aramız limoni ceza verdik basına konuştuk falan gidip bari bi gönlünü alayım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

18.Hafta

19.Hafta

Maç 2-0 olunca dedim heralde ilk maçında hıncını alacak herifler averajı hepten düzeltecekler. ilk yarı golü bulup 2-1 girdik. Ardından nasıl oldu anlamadım 2-2yi buluduk üstüne rakip kırmızı yedi. Aha dedim fırsat bü yüklenek hele 3 puan için sonrasında efsane bör dönüşe şahid oldum. Hocalarınada sağlam bi ayar verdik ehe

Danimarka Kupası Çeyrek Final

20.Hafta

Kupada çeyrek finalde çok stres dolu 120 dakikanın ardından penaltılarla güldük. Yarı finalde rakibimiz geçen senden tanıdığımız bir alt lig takımı Skive final yolu gözüktü. Kura şansımız sonuna dek sürüyor (: Lig tatile girerken son maçımız yine silkeborgtu fakat bu sefer önlemlerimizi almıştık. Tatile lider girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Liderlik harika olmuş.Kaleci iyi penaltı kurtarıyor sanırım kupada penaltılarda bitiriyoruz hep işi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Liderlik harika olmuş.Kaleci iyi penaltı kurtarıyor sanırım kupada penaltılarda bitiriyoruz hep işi.
    Kalecimizin mentali pek yok üstüne egzantirikde epey yüksek bazen wakasimazu gibi deli toplar çıkarıyor bazen fevzi kesiliyor Kupada da ilk kez penaltılara kaldık daha önce uzatmalarda güldük

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Kalecimizin mentali pek yok üstüne egzantirikde epey yüksek bazen wakasimazu gibi deli toplar çıkarıyor bazen fevzi kesiliyor Kupada da ilk kez penaltılara kaldık daha önce uzatmalarda güldük
    Farketmemişim

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

senin kız ne yapıyor ses seda çıkmadı ne zamandır. aranız kötü mü?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şu boynuzlu takımdan ne çektik ya yine yenmişler

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Sondre Løvseth Rossbach ve Kamer Qaka'yı öneririm hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    senin kız ne yapıyor ses seda çıkmadı ne zamandır. aranız kötü mü?
    Finlandiyadayken aşk hayatım işimden daha ön plandaydı 2 sene çıkamadık üst lige o yüzden aşkımızı biraz arka plana attık
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    şu boynuzlu takımdan ne çektik ya yine yenmişler
    Hiç sorma arkadaş belalım oldu resmen
    Sondre Løvseth Rossbach ve Kamer Qaka'yı öneririm hocam.
    Transferleri tamamladık hocam ya :F Saolasın..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Beklediğim gibi yönetim beklenti değişimi önerdi bizde şuanki durumları gözönüne alarak tercihimizi bildirdik. Hatrı sayılır bir bütçe oluşunca eksik olan bölgelere ve para edebilecek oyuncuları kadromuza kattık

Parayı bulunca ve ligdeki konumu göze alınca dedik acaba peri masalı devam eder ve şampiyon olabilir miyiz ? Şimdiye dek telafuz etmiyordum ama transferlerden sonra artık neden olmasın diyebiliyoruz (: Bu doğrultuda transferlerimizi tamamladık. Tek sol bekle şimdiye kadar idare etsekte epey aksıyordu. Orta sahamız ise fena sayılmayacak genç oyunculardan kuruluydu ama şampiyonluk işin içine girince orayada kaliteli oyuncular kattık. Kalecimizin mentalü düşüktü ve o bölgeyide garantiye almak istedik. Kalecimiz ve bir orta sahamız kiralıktı onların kirasına son verdik. Son olarak hücum hattına kelepir ve katkı yapacak bir oyuncu ile transferi noktaladık. Bakalım peri masalı sürecek mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Danimarkada sonbahar ödülleri ve yılın ödülü verildi

Evian klübünü kibarca reddettik (:

Başkan yine yaptı yapacağını herif çok kıyak adam ya

abi hem ligi hemde lig kupasını istiyok

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

cassiano birazda hızlı olsaymış iyiymiş

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler güzelmiş.Başkan yine paraya acımamış.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by monocon View Post
    abi hem ligi hemde lig kupasını istiyok
    Bizde isteriz ama şu durumda kupa daha öncelikli avrupaya çıkan en kısa yol ve rakibimiz alt lig takımı (:

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    cassiano birazda hızlı olsaymış iyiymiş
    O zaman biz alamazdık adam teknik ve mental oalrak baya iyi kafa ve zıplamasına göre pivot bitiricilik ve mentale göre komple oynatıcam hızlı olsa fırsatcı yapardım ama 3'ünün karışımı bişi olacak umarım verim alırız

Transferler güzelmiş.Başkan yine paraya acımamış.
    Kara paramı aklıyor nedir anlamadım herif hep aynı aylarda yardım yapıyo nazar değmesin

3 aylık bir tatilin ardından biraz hantallık atalım dedik.

La bir maça çıksaydı da öyle sakatlasaydınız şu adamı ya :F tatil tam biticek maçlara başlıcaz can sıkıntısı :F

Peri masali sürecek görelim bakalım (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Süper gidiyoruz aynen devam Biraz hikayeleşse tekrardan müthiş olacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Süper gidiyoruz aynen devam Biraz hikayeleşse tekrardan müthiş olacak
    Biliyorum farkındayım ama yazmak cidden kolay olmuyor bu aralar fırsatım olmadığı gibi açıkcası yazamıyorumda ilham perim gelmiyor Özellikle şampiyonluk yarışında oluşumuz tamamen kendimizi buna vermemize sebep oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne çok brezilyalı almışsın, bu adamlar orada karda kışta oynayamaz. Bunlar anlamaz fiziğe dayalı viking oyunundan. Demedi deme

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

oyuncular eskilsminne maçında rehavete kapılmış galiba 4-0 bitmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

21.Hafta

Federasyon boş yere uğraşma sen ofsayt diye bunu saymazsın ama finne yine yazar golünü akıllı ol !

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

Takımca inanılmaz strese girdik. Kim Aabech Aab karşısında bir penaltıdan yararlanamayınca deli oldum şimdiye dek tek penaltı kaçırmamıştı kızdım fırça attım ama sonrasında adam takımı yeniden sırtladı. iyi ki o kızgınlıkla penaltı kullanımını Aabechden almamışım Finnede lige ısındı yeni transferler müthiş uyum sağladı. Cassiano fernandaoyu kesti adam atıyor. Şuan ciddi dewrecede şampiyonluk için heyecan yaptık

Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri