1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    iç savaşsa derdi dişe diş kana kan , polis kaçılsın aradan şu %50 gelsin.
    İş böyle bir inatlaşmaya gelirse emin değilim. Müslümanların tarihi öfkesi, eylemcilerin 'içkime dokunması'na benzemiyor.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İş böyle bir inatlaşmaya gelirse emin değilim. Müslümanların tarihi öfkesi, eylemcilerin 'içkime dokunması'na benzemiyor.
    Müslümanlar vs. İçkiciler diyorsun yani.

Yanlız dikkatini çekerim o sokağa çıkan insanlar ateist ya da içkiist falan değil. Konu başka.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Müslümanlar vs. İçkiciler diyorsun yani.

Yanlız dikkatini çekerim o sokağa çıkan insanlar ateist ya da içkiist falan değil. Konu başka.
    Diyorum ki 100 yıldır dokunulmadık kutsalı kalmayan ama inancı gereği sokaklara inmemiş milyonlar var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diyorum ki 100 yıldır dokunulmadık kutsalı kalmayan ama inancı gereği sokaklara inmemiş milyonlar var.
    Sokağa dökülmeye gerek yok halk bu sorunu 10 yıl önce çözdü ve halinden memnun

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Dalga mı geçiyorsun sen? Buradaki yorumları ve dışardaki insanların yazdıklarını falan okumuyorsun sanırım, olanları da görmüyorsun herhalde.

Kendi adına konuş. Ben, her ne olursa olsun halimden memnunum yaz! Tayyip'i kayıtsız, şartsız, kanımın son damlasına kadar savunacağım yaz; ama gelip burda benim ve diğer Tayyip karşıtı insanların namına konuşma!

İnsanların sabrını neden bu kadar çok zorlarsınız, anlamam!

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    %50 demek istedin heralde, sokağa dökülen milyonlarca insanlar var.Adanadan tüm dürenişcilere Selam olsun.

Burada konuyu dine getirmeyiniz, dinle kutsallıkla hiçbir alakası yok bunların.
    Oradaki insanlar bazı siyasi yasaklara ve diretmelere karşı mücadele veriyor.
    Müslümanlıkla sorunları oldugunu sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu senin yazdığın açık tahrik'tir.Bende müslümanım namaz kılıyorum.AKP oy vermedim diye MÜSLÜMAN değilmiyim nedir bu ayrımcılık ?

Ayrıca bak nasıl bir devlete sahibiz ?

http://gundem.milliyet.com.tr/redhac...23/default.htm (BELGELERİ OKU !)

http://siyaset.milliyet.com.tr/husey...59/default.htm (BUDA GERÇEKLİĞİ)

Muammer Güler = SURİYE DEVLET İSTİHBARATI YAPTI =BU SAVAŞ SEBEBDİR..

Muammer Güler=CHP yandaşları ile fotosu cıktı ? CHP yaptı işte bu kadar aciz bir hükümete sahibiz.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23355852.asp (BUNU DA OKU !)

Bilmeden yazmak kolay.Gör devletini artık.Hayatı CHP olmuş.

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bu senin yazdığın açık tahrik'tir.Bende müslümanım namaz kılıyorum.AKP oy vermedim diye MÜSLÜMAN değilmiyim nedir bu ayrımcılık ?
    Bunların mantık bu. AKP'ye oy verirsen harika bir müslümansın, vermezsen gevursun.

Nedense bir an ortaçağ aklıma geldi, engizisyon falan.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ben feyste küçük bir yazı yazmıştım 3 gün önce. Bu yazıyı yazdıktan 10 saat sonra Rize'deki o olaylar oldu.

Yazdığım yazının son paragrafı şuydu:

Biz sizin çektiklerinizle empati kurabiliyoruz. Bu olaylara "biz zamanında bize yapılanlara karşı hakkımızı taş ve sopalarla aramadık" diyenler, siz hakkınızı aramamış olabilirsiniz ama sizin kafanızda düşünenlerin içinde biriken patlamayı insan yakarak yaptığını biliyoruz. Madımak 1993

Mesaj Yetkileri