Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 79 arası toplam 79 sonuç

Konu: Türkiye ligi için böyle bir kural var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

ewet brezilyada 18 yaşını doldurmadan oyuncuyu satın alamıyosun

2. Default

reşit olması gerekiyodur belkide

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

konu ocak ayında açılmış bi mesaj yazmadan önce tarihe bakmanızı 5 milyon kere mi söylemem gerekio ya bi kendini bilmez 6 ay öncenin konusuna mesaj atıo sonra herkes oraya dalıo yeter tüm konularda bunları söylemekten bıktım

kardeş nasıl alamıyon ya bir hata var oyunda

Quote Originally Posted by bortecine
    abi yok ya izlettim faydası yok bişey değişmedi hem de oyuncuyu beğenmelerine rağmen ...

buyrun bu da screenshot var mı fikri olan ?
    arkadaslar aynı sorun bendede war

Thumbs up

Brezilya ya özgü bişey arkadaşlar 18 yaş altında oyuncu alınmıyor brezilyadan

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

AĞzimi Bozacam Artik Ya Bİ Konuya Mesaj Atmadan Önce Son Mesajin Ne Zaman GeldİĞİne Bİ Bakin Öle Cevap Yazin Ya Konu Ocak Ayinda AÇilmiŞ Sİz Hala Yaziosunuz :

Bu takım yüzünden mesela Juventus'da bi sezonda sadece bir tane avrupa dışı kişi alabiliosun.Bu da öyle.

benimde başımda öyle bi dert var barcelonada bı oyuncu var ama alamıyorum 17 yasında manyak ozellıkler var ama alamıyorum

Brezilya Futbol Federasyonu aldığı bir kararla ülkesindeki oyuncuların yurt dışına çıkmaları için 18 i doldurması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Brezil ya ligin den 18u dan sadece Portekiz oyuncu satın alabiliyor bu Brezilya federasyonunun bir kuralıdır!

aynı sorun bndede war... jonathas diye bir oyuncu war özellikleri süper 18 yaş altı diye alamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

haklısın valla bugün bendede oldu bir konu açmış yeni birisi orda cevapladım başka konuya girmiş birbirinden alakasız bir konuda aynı soruyu sormuş

merak ettim bak şimdi

arkadaşlar!böyle bir kural var.sadece türkiye için geçerli değil,hemen hemen her ülke için geçerli.ama portekiz takımlarında böyle bir kural yok.mesela porto anderson'u o şekilde transfer etti.portekiz ve güney amerika ülkeleri hariç hepsi için geçerli herhalde bu kural
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar böyle bir kural var.yanılmıyosam güney amerika ülkeleri ve portekiz dışındaki ülkelerde bu kural geçerli.mesela porto andersonu öyle aldı.örn:ben chelssea'deyken kerlonu alamıyoyorum.bu yüzden işte!yani oyun hatası değil.gerçekte böyle bir kural var.yoksa kerlon falan barcelona'da olurdu demi

Kurnaz Brezilyalılılar

ya bende böyle birşey olduğunu bilmiodum.kerlonu alcaktım fenere ilk senemde 17 yaşındaydı adam.bende öyle bişey olduğunu bilmiodum sattım bi forvet alırım diye.adama teklif yap dedim u18 from brazil diye bişe çıktı kaldım forvetsiz forvet bulana kadar cnm çıktı.sonra cesar delgadoyu aldım

evet hem brezilya hem de belcika da bu sorun var ayrica bazi dunya starlari var ama teklif yapilmio deli oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

brezilya ya has bise bu 18 yasına kadar bekliyceksin onların kuralı

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri