1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başbakan acıklamalarından.

Çevreci olmak kamu mallarına zarar vermek değildir. İnsanları öldürmek değildir. bize ders vermeye kalkanlar Wall Street olaylarını nereye koyacaklar.

Korkunç bir dezenformason var sosyal meydanın yalan kampanyası var. Bizim demokratik talepler konusunda hiç bir sıkıntımız çekincemiz yok. Herşeyden önce muhatabıınızı bileceksiniz. Burda böyle bir muhatap söz konusu değil

Konuşucağın adamlara "ÇAPULÇU,MARJİNAL" dedin ?

Taksim gezi parkı ile ilgili animasyonla gösterileri ben 2011 seçimleri öncesinde İstanbul'la ilgili projelerimizi açıkladığımda kimsenin sesi çıkmadı.

"ÇÜNKÜ KİMSE BİLMİYORDU"

Çevreci kardeşlerime sesleniyorum. Çevreciliğin ne olduğunu bilirim. İtalya'dan 10-15 yaş ağaçlar aldık ve E-5 kenarlarını ağaçlandırmayı ben yaptım. İstanbul'un çöl olmasına izin vermeyiz.

Havaalını yapılıcak yerde bir ağaçlar var ? Kesiceksin..Atatürk orman çiftliği var 3.000 bin ağaç kesildi ? Alındığı zaman aldık yaptığı zaman YAPTIM ..

Koç Üniversitesi orman alanına yapılmıştır, onlarla savaş verdim, onbinlerce ağaç söküldü. Koç Üniversitesi ormanlık alana yapıldı. Bir Başbakan olarak onlarla savaş verdim. Onbinlerce ağaçlar Kilyos, Zekeriyeköy'de sökülmüştür.

Dönemin Cumhurbaşkanı oranın açılışı yapılırken "Buranın yapılmasına engel olanlar nerede" dedi. Ben cezaevindeydim.

Koç ünisi 4 Ekim 1993 İlk derse başladı.

Başbakan 12 Aralık 1997 Günü cezaevine girdi.

O vandalizmin mensupları çıkıp hemen yaptırmayacağzı diyorlar. Oysa biz bunu seçim öncesi açıkladık. Biz Taksim'i daha güzel hale getirmek istiyoruz. Bize bunlar için oy verdiler...

Başbakan'a oy veren onun projesini bildiğine inanmıyorum.Başbakana projeleri için oy vermiyorlar.Recep Tayyip Erdoğan olduğun için oy veriyorlar.

Gezi Parkı'na fark atacak bir ağaçlandırma yapacağız. Orada AVM olabilir dedik ama Şehir Müzesi de kurabiliriz

Mevzu'da takmıyordun geri vitese ?

HÜKÜMETE HESAP SORMAK İSTEYEN SANDIKTA SORAR

Erdoğan: Yüzde 50'nin değil yüzde 100'ün partisiyiz

Hala bir tuturmuş sandık ? Demokrosi sandık içinde kağıt ise.Öyle demokrosi olmaz olsun ..

Biri çok güzel sormuş..

AB ÜLKELERİNDE DAHA AGIR MÜDAHALELER VARMIŞ.DAHA VANDAL OLAN BİR BİRLİGE GİRMEK İÇİN BU KADAR ÇABAN NİYE ?
    Last edited by petrol_fb12 : 07.Haziran.2013 at 18:41

Mesaj Yetkileri