TRANSFERLER :
Kısıtlı bütçeye rağmen iyi transferler yaptığımı düşünüyorum.

Alican Karadağ

Boluspor'dan kiraladık iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum ama benim salak kafam adamı lige kaydetmeyi unuttu en iyi adamlarımızdan birini ilk dönem faydalanamayacağız

Azat Güler

Yedek kaleci olarak bedavaya aldım genç ama bedavaya iyi bir yedek aldım diye düşünüyorum

Ali Sağlam

Defansı sağlam tutmak adına bonservisiyle birlikte aldım Ali'ye çok güveniyorum

Burak Öğür

Boluspor bedavaya satıyordu ve gayet iyi bir kaleciydi kaçırmadım ve diğer klüplerin elinden aldım güzel bir transfer oldu

Cenk İşler

39 yaşında olmasına rağmen boştaydı ve az maaş isteyip profili iyi görünüyordu hemen aldım hiç olmassa takıma abilik yapar

Ferhat Çapa

10 numaraya birini ararken Fuat Çapa'nın oğlu aklıma geldi ve hemen baktım yüklü bir maaş ile aldım bu sene ve ilerki seneler çok şey beklediğim oyunculardan .

Kemal Yıldırım

Sol açığa adam alırken alt liglere bakıyordum Sakaryaspor'a girdim ve Kemal'i gördüm 1B karşılığında renklerimize kattık

Murat Gülbaba

Sakaryaspor'dan Ali'nin yanına daha tecrübeli birisini aldım ve bonservis ücreti ödemedim.

Rafet Özbilgir

Regen olmasına rağmen U19 milli takımında oynuyordu imza attır dedim ve geldi ancak Güngören'e 160 B yetiştirme bedeli ödemek zorunda kaldık gerek ilerde gerekse şimdi işimize çok yarayacak.

Tolga Değirmenci

Yine Boluspor'dan genç sağ açığı bedelsiz olarak aldım

Bünyamin aslında iyiydi Cenk'i alınca ve gitmek için mızmızlanınca iyi bir bonservisle elimizden çıkardık.

Evet arkadaşlar transferlerim bunlar bu sene hedefim Play-Off'tan veya normal yolla lige çıkmak bu sene ligde kalmak istemiyorum lige çıkarıp başka takıma geçmek oralardada kupa kaldırmak istiyorum zirveye kadar gezici olup kupalar kaldırmak istiyorum