Olayın zaten koptuğu nokta, oradaki gençlere bir parti yandaşıymış gibi davranan kesime derdin anlatılamaması.

Daha önce de yazdım. Chp'li değilim. Sadece Atatürkçüyüm.

Hasan hocam, sanırım cidden konuyla bir ilginiz yok ya da fazla bilginiz yok konu hakkında. Başbakanı sevmem diyorsun ama olaya yaklaşımının ondan farkı yok. Gerçi sen de bu konuda önceden %70'i chpli, gerisi pkk'lı ve ermeni gibi sana yakışmayacak çok sığ bir bakış açısıyla durumu yargılamıştın ki yanılmıyorsam sırf ekonomi kötü gidecek diye oraya giden direnişçilere vatan haini demiştin.

Bir şey diyemiyorum cidden. Hala durumu partilere yanlamaya çalışanlar var. Bilmiyorsunuz. Oraya gitmediğiniz -şehir dışında oturanların gitmediği belli- ve oradaki durumu anlamadığınız belli.

Dün değil, ondan önceki gün, cnn türk'te nazlı ılıcak'ın programında bir akpli profesör vardı. profesör diyorum ve adam canlı yayında milletin gözünün içine baka baka yalan söyledi. ilk başta oraya gittiğini söyledi ve sonra oraya giden katılımcılardan biri "şunu şunu görmene rağmen mi bunları söylüyorsun" dediğinde "ben tarlabaşı taraflarına gittim" dedi.

Başbakan gibi yapmayın. Oradakilerin %80'inin 18-23 yaşındaki gençler olduğunu unutmayın. Ve yapabiliyorsanız olayı diğerlerine rağmen daha az yandaş olan yerlerden takip edin. Halk Tv'den takip edin de demiyorum.