FMRTE'yi tek kullanma isteğim oyuna başlarken reputationumu "1" yazıyla "bir" yapmaz isem anormal tekliflerden başımı alamamam olabiliyordu... iki senedir yapamıyoruz artık..
- Bu da hilenin antisi![]()
FMRTE'yi tek kullanma isteğim oyuna başlarken reputationumu "1" yazıyla "bir" yapmaz isem anormal tekliflerden başımı alamamam olabiliyordu... iki senedir yapamıyoruz artık..
- Bu da hilenin antisi![]()
Çıkar küreği bununda.
Çıkmış mı ki ben göremedim?
adam isterse setup ını 100 dolara satar.kim ne karışabilir ki serbest piyasa diye bişey var ister bedavaya verir ister ücretle.
şahsen parayla almam bu programı ücretsiz bi şekilde temin edebilirsem ederim edemezsem zaten cok da ihtiyac duymuyorum
Bu arada, şimdi güncelleme oldu bildiğiniz gibi 1 kere kullanılan şifre tekrar kullanılmıyor bu fmrte çıkınca nası güncellicez silmeden ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ben paypalla para biriktirmeye başladım winat9 programı ile hayırlısı bakalım
konuyu açan arkadaş haklı. daha önce görülmüş mü yapımcıların haberi olmadan editör programının yapılmasını. eğer fmrte ile bağı yoksa, kendisinin piyasaya sürmesi gerekir. başka oyunlarda maps editörü, grafik programlarını bile yayınlıyolar. siz başlangıç editörü var diyeceksiniz savunmak için.
sega ya fmrte ile anlaşmalı yahut kamil gibi olayı anlamaya çalışıyor.
bence de gerekli bi program mesela kendi profili daha çok kişiselleştirebiliyorum (milli gol vs.) kendime gerçekte her menajerin olduğu gibi bi asistan yaratıyorum falan. ama bu sene pahalı. sanırım 5pound gibi bi para istiyolardı 10liradan fazlaya geliyor