Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: FMRTE Lisans saçmalığı

FMRTE'yi tek kullanma isteğim oyuna başlarken reputationumu "1" yazıyla "bir" yapmaz isem anormal tekliflerden başımı alamamam olabiliyordu... iki senedir yapamıyoruz artık..

- Bu da hilenin antisi

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bir de hile yapsan neler olacak demek ki
    öyle deme yaptıklarım hile sayılmaz sadece oyunu daha gerçekçi hale getirmeye çalışıyorum bu programda neler neler var daha da bana göre değil işte

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Çıkar küreği bununda.

Çıkmış mı ki ben göremedim?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    FMRTE'yi tek kullanma isteğim oyuna başlarken reputationumu "1" yazıyla "bir" yapmaz isem anormal tekliflerden başımı alamamam olabiliyordu... iki senedir yapamıyoruz artık..

- Bu da hilenin antisi
    Anormal tekliflerden kastın nedir ? Çok büyük takımlar mı çok küçük takımlar mı başvuruyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

adam isterse setup ını 100 dolara satar.kim ne karışabilir ki serbest piyasa diye bişey var ister bedavaya verir ister ücretle.
    şahsen parayla almam bu programı ücretsiz bi şekilde temin edebilirsem ederim edemezsem zaten cok da ihtiyac duymuyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu arada, şimdi güncelleme oldu bildiğiniz gibi 1 kere kullanılan şifre tekrar kullanılmıyor bu fmrte çıkınca nası güncellicez silmeden ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu arada, şimdi güncelleme oldu bildiğiniz gibi 1 kere kullanılan şifre tekrar kullanılmıyor bu fmrte çıkınca nası güncellicez silmeden ?
    Kullanılabiliyor diye biliyorum. Geçen sene defalarca kullandım.

Edit : Zaten aktivasyon yapılmışsa, güncelledikten sonra bir daha aktivasyon istemiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Setupu indir FMRTE'yi kaldırmadan programın üzerine kur, yeni lisans girmene gerek yok.

ben paypalla para biriktirmeye başladım winat9 programı ile hayırlısı bakalım

konuyu açan arkadaş haklı. daha önce görülmüş mü yapımcıların haberi olmadan editör programının yapılmasını. eğer fmrte ile bağı yoksa, kendisinin piyasaya sürmesi gerekir. başka oyunlarda maps editörü, grafik programlarını bile yayınlıyolar. siz başlangıç editörü var diyeceksiniz savunmak için.
    sega ya fmrte ile anlaşmalı yahut kamil gibi olayı anlamaya çalışıyor.

bence de gerekli bi program mesela kendi profili daha çok kişiselleştirebiliyorum (milli gol vs.) kendime gerçekte her menajerin olduğu gibi bi asistan yaratıyorum falan. ama bu sene pahalı. sanırım 5pound gibi bi para istiyolardı 10liradan fazlaya geliyor

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri