1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kafam Karışık..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aynen benim de kafam karışık. Ama yapacak bişey yok. Kimseye sen mesaj yazamazsın, konu açamazsın diyemeyiz.

Bir de şöyle bir konu var; mesaj atarken tarihe çoğu kişi bakmıyor hadi ama önceki mesajları okuyun bari. buradaki linkten ne dediğimi rahatlıkla anlayabilirsiniz. Daha kaldırmıyorum o konuyu bakalım kaç kişi daha mesaj atacak...
    http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=8665&page=2
    "YÜCE ATATÜRK"

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by sekopej
    Aynen benim de kafam karışık. Ama yapacak bişey yok. Kimseye sen mesaj yazamazsın, konu açamazsın diyemeyiz.

Bir de şöyle bir konu var; mesaj atarken tarihe çoğu kişi bakmıyor hadi ama önceki mesajları okuyun bari. buradaki linkten ne dediğimi rahatlıkla anlayabilirsiniz. Daha kaldırmıyorum o konuyu bakalım kaç kişi daha mesaj atacak...
    bi çözüm var aslında;
    babalarından imzalı kağıt getirebilirler üye olanlar
    boş yere konu açmayacağına ve efendi gibi mesajlar yazacağına aileler kefil olabilir.
    en büyük sorun yaş ortalaması zaten.eğitim şart

Quote Originally Posted by şampiyon
    bi çözüm var aslında;
    babalarından imzalı kağıt getirebilirler üye olanlar
    boş yere konu açmayacağına ve efendi gibi mesajlar yazacağına aileler kefil olabilir.
    en büyük sorun yaş ortalaması zaten.eğitim şart
    Sana katılıyorum şampiyon en büyük sorun yaş ortalaması birde ücretli üyelik olsa daha iyi olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi biri podolski demiş biri klose demiş biri luis saha demiş senin uyarılar işe yaramamıs bakalım hürmet kırmızıyla yazmıs daha yazıcaklarmı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nekop
    abi biri podolski demiş biri klose demiş biri luis saha demiş senin uyarılar işe yaramamıs bakalım hürmet kırmızıyla yazmıs daha yazıcaklarmı...
    dururlar mı yazdılar tabi. 2 kişi daha yazdı ve gereken yapıldı....
    "YÜCE ATATÜRK"

S-B-Z Misafir

dururlar mı yazdılar tabi. 2 kişi daha yazdı ve gereken yapıldı....
    frene basıldı yani

Mesaj Yetkileri