Amma kalabalık varmış. Kaç kişiler sayılmıyor.
Amma kalabalık varmış. Kaç kişiler sayılmıyor.
1 milyon kişi var mıdır acaba.
CANLI YAYINDA KORSAN EYLEM....
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Taksim , İstanbul , Turkey !
İŞTE BU !
![]()
Last edited by petrol_fb12 : 08.Haziran.2013 at 22:07
ÜSTEKKİ FOTOLARA BAKIP BU FOTOYA BAKIP.ACIYORUM.
![]()
boyle bir suclama varsa sorusturulmali, havada kalmamasi lazim bunlarin.
Metro seferleri gece 4 e kadar uzatılırken Kadikoy-Besiktas vapur seferlerini iptal edildi..
Başbakan UEFA'YA gidicekmiş Taksim'de Seyircisiz Maç Oynatmak için
İZMİR !
![]()
Selahattin Demirtaş, Öcalan'ın Gezi Parkı ile ilgili olarak "Direnişi anlamlı buluyor ve selamlıyorum. Elbetteki bu duruş yeni bir siyasal kırılma yaratmıştır. Ancak hiç kimse ulusalcı, milliyetçi, darbeci çevrelere de kendini kullandırmamalı. Bu hareketin onların denetimine girmesine Türkiyeli demokrat, devrimci, yurtsever ve ilerici çevreler izin vermelidir"dediğini belirtti.
ocalanin dediklerine kulak asmak yerine halkinin ne dedigini dinlesen daha guzel olmaz mi?
@Del Piero_10
Başbakan Diyarbakır'da izin verdi sesin cıkmadı burda mı sesin cıktı ?
ADALET'in bu mu ?
Doğru ya.Sana göre AKP Desteklemeyen Dinsizdi ..
Pardon Pardon Pardon.
Öcalan'ın bunu demesi direnişe gölge düşüremez. Malum PKK ile müzakere yapmak için Öcalan'la görüşüp ona bu açıklamaları yapma hakkını veren bir hükümetimiz var. Eğer Öcalan bu açıklamaları yapıyorsa veya yapabiliyorsa bunda R.Tayyip Erdoğan ve hükümetinin katkısı vardır. O adama tvsinden tutunda odasının metrekaresine kadar herşeyini verip birde muhatap aldılar. Ama tabi onlar konuşulmaz. Terörü bitirmiş oluyor AKP... Tabi.
Öcalanda bu durumdan yararlanıp açıklama yapıyor gündem olur bu... Bakın Teröristlerde işin içinde bu masum bir eylem değil... Adamlar PKK ile masaya oturmuş diyorum be PKK...
Bebek katili demek bile yasak ülkede.
Bu konuyla ilgili bir sitem belirtmedim. Yaptığı işi oyun zanneden birkaç kişi belki ayılır diye umarım. İşgal, direniş vs kelimelerin hangi jargona ait olduğunu ve kimler tarafından kullanıldığını araştırsınlar.
AKP desteklemeyen dinsizdir gibi bir laf etmedim. Ancak bilinçli müslümanların kahir ekseriyetinin AKP'ye oy verdiği bir gerçek.
O bayraklar indirilmiş taraftarlar tarafından.
Eylemin amacını saptırmaz bunlar. hükümet çıkıp bunları eleştirmesin. Diyarbakırda olanlar , dağdan inenleri karşılamalar unutulmadı daha.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
öcalan ağzına "direniş" kelimesini aldı diye mi bizim kullandığımız "direniş" kelimesi kirlenecek
Komik olmayın.
öcalan posteri asıldı diye ülke bölünmez merak etmeyin
Şunu da unutmamak gerekir:
![]()
Dediğim gibi benim derdim öcalan posteri açılması değil, bir kısım insan isteği ve bilgisi dışında bu ideolojinin değirmenine su taşıyor.
Ben niye vermiyorum ?
İşgal Direniş Vs.Türkçe kelimelerdir.Herkes kullanır..
Karabük Taraftarının bir lafı vardır.."DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ" onlar'damı o jargona giriyor ?
Bende bilinçli müslümanım ama Egemen Bağış'ın bizim verdiğimiz parayla..
Yılbaşı çeki altında Gazete çalışanlarına 350.000 Bin TL verdiğini unutmadım ?
Şu var herkesi aynı kefeye koyma.
Bu akşamki Taksim alemlere ibret oldu ibret. Hepimiz kardeşiz ulan!
Bu insanlara müdahale olmayınca gayet sakin ve dillere destan güzellikte gösteri olabiliyormuş değil mi ? Bazılarına en büyüğünden kapak olsun.
Şu an Öcalan ve BDP'nin tek kurtuluşu AKP'dir, onun için onlar bu eylemde hükümetin topluluğu marjinal gösterme çabası nedeniyle oradalar (ben bunları yiyen yok sanıyodum varmış) yani bilinçli (sadece müslümanlarda olmayan kavram) hiç bir bölücü örgüt sempatizanı orada AKP istifa diye bağırmaz.
[YOUTUBE="VprKpxlWGGo"]Ne güzel konuşmuş[/YOUTUBE]
Bilmem..Araştırmadım.
@erdem344
Olayın 2 tane ağaç yüzünden cıktığını zanneden kesme anlatmak bıktım..
Olay iki tane ağaç değil !
Susa susa içine atılmış bir toplumun kusmasıdır..
Şöyle bir şey sunayım..
Eskiden Laleli'de barlar Ramazan'da kapalıydı..
2012 Geldiğinde çoğu açık..Hani bu toplum "İSLAM" benimsiyordu ?
İddaa Oynama yüzde yüz.Şans oyunları keza..
İnsanları gözünü PARA ile bürümüşler..O yüzden kafalarını kaldırmadılar..
Sokak Ropartajları Reyhanlı nedir diye bir ropartaj vardı.Aç izle yarısından coğu bilmiyor..
Yani öyle tek taraflı konuşmak en kolayı.Olayları bütün almak lazım..
İstiyen Oruç tutar istiyen tutmaz senin önünde yiyiorrsa Allah günah defterine yazıyor.Hiç merak etmesin o.