Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)
Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)
Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)
Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)
Hemen bir anket ekletelim o zaman kariyere ben çocuklara güveniyomAvrupada hiç puanı yok takımın son torbanın sonuncusu olarak girecez kura şansı yanımızda olursa neden avrupada şubatı görmeyelim ? Gerçi transfer olarak yaprak dökümü yaşayacaz gibi süpriz adamlar gidebilir
![]()
Benim bankadan senin bankaya biraz para aktarsak aslında iyi kadro kurabilirsin, benim fazladan 35.5 M€ transfer bütçesi 11 M€ da maaş bütçesi var![]()
Klüp olarak müthiş bir sezon geçirmiştik. Kutlamalar eğlenceler derken normal hayata dönmem iki haftayı bulmuştu. İsabella ile aramızda bu yüzden açılmıştı. Çünkü bu süre zarfı içinde İsabella'nın doğum gününü unutmuş ve kırıcı bir söz kavgası yaşamıştık. Ne kadar telefon açsam yada evine gitsem de çare etmemiş epey kırılmıştı. Tüm bunlar olurken yeni sezon kısa süre içerisinde başlayacaktı.Haliyle bizim de çalışmaya başlamamız lazımdı. Hemen ofisime geçip sezon hazırlıklarına başladım. Başladım başlamasına ama içim buruktu. Kendimi bir türlü işime veremiyordum. Zamansa akıp gidiyordu. Bu kısır döngü ile birkaç gün geçirmiştim. Yine ofisimde oturup boş düşüncelere dalmışken telefonumun titremesiyle kendime geldim. Arayanı tanımıyordum
+ Efendim ?
- Juan ?
+ Evet benim (Ses tenıdık geliyordu ama numara kayıtlı değildi)
+ Roosaaa ??
- 2 sene geçti ama yinede sesimi unutmmamışsın
+ Değer verdiklerimi kolay kolay unutmam
- Teşekkür ederim. Lig ve kupa şampiyonluğu için ayrı ayrı takımını tebrik ediyorum. Çok güzel bir yapılanma ile kısa sürede başarı elde ettin. Aslında geçen yılda aramam lazımdı bu yüzdende özür dilerim.
+ Saol Roosa
- Buralara gelmiyor musun Juan?
+ Maalesef fikstür çakışmaları yüzünden ülkeme bile fazla gidemiyorum
- Anlıyorum. Sesini duymak güzeldi. Avrupada da başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Başarılar..
diyor ve telefonu kapatıyordu Roosa. Telefonun kapanması ile beraber beynime oksijen gitmesibir oluyordu.
Evet biz yapılanma içine gitmiştik ve 2-3 yıl takıma genç oyuncu alıp altyapıdan gelecek kaliteli oyuncularla takımı bir bütün yapıp başarılara yelken açacaktık ama yaptığımız son transferler hiçde yapılanmamıza uygun değildi. Acaba çizgimizden mi çıkmıstık ?
Bu soruyu biraz düşündükten sonra cevabını buluyordum. Tabiki çizgiden çıkmamıştık. Biz gençlerle üst lige çıkıp yine aynı çocuklarla geçtiğimiz yıl devre arasına girmiştik. Yani yapılanmamız güzel işlemiş planladığımızdan daha kısa sürede başarı sağlamıştık ve meyvesini bir buçuk yılda almıştık. Şampiyonluk yarışına girdiğimiz için haliyle yeni bir yapılanma içine girmemiz gerekmişti. Ekstra bütçeninde gelmesiyle yeni bir oluşum içine girmiştik. Zayıf bölgelerimizi güçlendirirken kendisine verilen şansı kullanamayan, beklentilerin altında kalan yada gelişimi istenilen düzeyde olmayan oyuncular ve gençlerle yollarımızı ayıracaktık.
Bu sezonda yapılanmamız doğrultusunda işler yapacağız. Hedefimiz;
Gençlerle ülkede başarı sağlayıp ardından takımı bir fabrikaya çevirecek hem finansal olarak büyüyecektik hem de sportif olarak başarı sağlayacaktık. Adımızı avrupada duyuracaktık. İlk etabı başarıyla tamamlamıştık. Artık fabrikayı açmalı, avrupayada yavaş yavaş ısınmalıydık...
Bu sözlerden anlaşılacağı üzere takımda birçok oyuncu farklı denizlere yelken açmak durumunda kalacak !!
Şu Roosa da amma fanatikmiş beBu arada "Cevabım A-Dalgalar korsanları alabora eder, eminim son kararım Kenan bey"
roasa da geri dönerse işler iyice karışır juan ın bütün dalavereleri ortaya çıkar![]()
Asistanımın sözleşmesi ay sonu bitiyordu. Geçen yıl tek kondisyoner hakkım olduğu için kendisi asistanlığının yanında bir nevi kondisyoner olarak görev yapıyordu. Ama bu yıl antrenör sayımızın artmasıyla kendisi pek görev yapmamıştı ama vefasızlık olmaması adına bu seneyide kendisiyle geçirme kararı almıştık. Ay sonu kendisiyle vedalaşacaktık. Aylar öncesinden yeni asistanımızla anlaşmış kendisine klübü yakından tanıması için gerekli evrakları dosyalayıp vermiştik. Aynı anda kendiside son aylarda klübün maçlarına gelip oyuncuları tanıyordu. Bugün bay Bianco gelip hazırladığı raporu bana vermişti. Ofisime geçip çayımı yudumlarken aynı zamanda raporuda okuyordum. Raporda bu sezon menejerler tarafından izletilen oyunculrın adları ve hangi klüplerin istediği bilgileride vardı. Hemen arayıp Bianco'yu klübe çağırdım. Sezon başlamak üzereydi ve önemli konuları raporlamıştı. Uzaktan konuşmak yerine son günlerini geçiren asistanımızı çağırıp karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesdip göreve resmen Biancoyu getirmiştik. Artık klüp binasında olmaması için bir neden yoktu. Yeni sezonda icraatlarımıza başlamıştık.
![]()
Şampiyon olduk beklentiler direk büyüdü :F Neyse söz verdik yine Şampiyonluğa oynayacaz (:
Bizi istemeyenler olmuyor değil ama gelenleri daha yapacak çok işimiz var diyerek kibarca reddediyoruz(:
![]()
Hemen bir sezonda gaza gelmiş sizinkiler şampiyonluk mücadelesinden aşağısı kurtarmıyor![]()
Ooo zenginsin![]()
juan diaz itiraf et çeyrek finale kalır diyen sen misinbu arada senin san marino dan fiorino denen bir takım benim oyunda şl de 1 tur geçti san marino futbolu gelişiyo
![]()
Çıktığın yılda şampiyon olman büyük bir başarıi kariyeri hikayeleştirmen de takip ettiriyorBaşarılar.
Zenginsin hatta çok konuşmalarda çok iyi başarılar![]()
Kupalar çok iyi olmuş ama şampiyonlar ligi zordur![]()
hocam devam etmicek misin =(
Harbi abi nerdesin ya ?
şampiyonlar liginde kesin alabora oldu baksana adam siteye bile girmiyo![]()
Juan Diaz nerede soruları yanıt ararken Türkiye'den flash bir KAP bildirimi geliyor !!
Bir süre ara verdiğimiz için biraz hızlanalım diyerek ufak bir hikaye girişi ile yolumuza devam etmeyi düşünüyorum (: Dolayısıyla tek tek cevap vermek yerine daha öncede yaptığım gibi hikaye içinde soruları yanıtlamaya çalışacağım. Herkese teşekkür ediyorum.
Adam uslanmadı ya, hep böyle yapıyor bir süre susuyor sonra bambaşka bir şeyle geliveriyorneyse neyse yakışır Juan'ıma
Lyngby patronu Diaz'ın biranda ortadan kaybolması Danimarka da şok etkisi yaratmıştı. Gün geçtikçe başta Lyngby olmak üzere tüm Danimarka genç menejer hakkında endişelenirken diğer yandan hakkında spekülasyonlar çoğalıyordu. Acaba neredeydi ? Klüpten kaçmış olamazdı çünkü bunun için herhangi bir sebep yoktu. Aksine maddi olarak epeyce rahat bir konumda olan Lyngby çok da başarılı bir sezon geçirmişti. Diaz'ın tek hayali takımla avrupa maçlarına çıkmaktı. Tüm bunlar göz önüne alındığında genç teknik adam hakkında endişeler artıyordu. Derken Türkiye'den gelen kap bildirimi, başarılı menejerin taliplerinin arttığı ve aklının çelinmiş olabileceği sorularını akla getiriyordu.
Dün akşam saatlerinde Lyngby kasabasında görülen Diaz. Basın tarafından sorulan sorulara yanıt vermek istememesi gözlerden kaçmadı. Kasabada, genç menejerin son kez geldiği ve eşyalarını alıp yeni takımına gideceği söylentileri hakim.
Tüm bunlar olurken Lyngby patronu Diaz yarın öğle saatlerinde bir basın toplantısı düzenleyip tüm gelişmeleri aktaracağını açıkladı.Lyngby taraftarlarının oldukça üzgün olduğu gözlerden kaçmazken Danimarkalı futbolseverlerin ortak görüşü ise Diaz bir veda konuşması yapacak.
kesin isabella yla tatil yapıyodur![]()
Beşiktaşa Arjantin'li menajer yakışırr