Sayfa 812 / 896 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862 ... SonSon
24,331 ile 24,360 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ben şöyle bir haber gördüm. Bu doğruysa artık istemiyorum Ersun Yanal'ın gelmesini

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Alper Potuk ve Bruno Alves transferlerini tamamlayan Fenerbahçe’de, bir transfer daha bitmek üzere. Sarı-Lacivertli ekip,Benfica’nın Paraguaylı golcü oyuncusu Oscar Cardozo ile anlaşmaya vardı. Bu transfer karşılığında Portekiz kulübüne 8 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Transferin yakın zamanda resmi siteden açıklanması bekleniyor.

Yeni hedef sol bek

Büyük bir revizyona giden Fenerbahçe’de, şimdiki transfer hedefi ise sol bek. Bu bölge için en büyük aday Tottenham’dan Benoit Assou-Ekotto. Kamerunlu oyuncuya perşembe gününe kadar süre veren yönetim, sol bek alternatiflerini de hazır tutuyor. Gelen bilgilere göre Benfica’nın 22 yaşındaki sol beki Lorenzo Melgarejo ilk alternatif olarak göze çarpıyor. Kamerunlu oyuncudan olumsuz yanıt alınmasında halinde yönetim Melgarejo için düğmeye basacak.

kaynak: http://www.totemspor.co...utlu-sona-ulasti-080613

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cardozo icin 8 milyon falan yuksek degil mi? cok iyi bir oyuncu ama emin degilim, ayni paraya ayni kalitede daha genc isimler alinabilir bu kriz ortaminda. bir kac arap sermayeder disinda bu paralari veren yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    cardozo icin 8 milyon falan yuksek degil mi? cok iyi bir oyuncu ama emin degilim, ayni paraya ayni kalitede daha genc isimler alinabilir bu kriz ortaminda. bir kac arap sermayeder disinda bu paralari veren yok.
    bence yeni bir pvh etkisi yapar, 8 milyonda makul

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

drogbanin bonservissiz, sneijderin satilik listesinden alindigini dusunursek cardozo icin kendi maasi haric 8 milyon vermek enayilik bence. yonetimin 8M verecegini de zannetmem ben, fiyati oysa epey bir pazarlik gerekecek sanirim (:

drogbanin bonservissiz, sneijderin satilik listesinden alindigini dusunursek cardozo icin kendi maasi haric 8 milyon vermek enayilik bence. yonetimin 8M verecegini de zannetmem ben, fiyati oysa epey bir pazarlik gerekecek sanirim (:
    Kesinlikle enayilik falan değil.Daha geçen ay bu adam takımını avrupada finale taşımadı mı ? Hem de bize karşı.O maçta Cardozo bizde olsaydı , emin ol finalde biz olurduk.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Az kaldı Cardozoya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cardozo'yu kaç milyon euro bonservis ile almayı planlıyorsunuz ki? Adamın ismi var. Kaliteli bir golcü. 7-8 çok uygundur. Drogba bedava deniyor ancak yaşı 35-36 olmuş adamın. Üstelik Çin'de oynarken Avrupa'ya döndü. Cardozo ile şuan kıyaslamak yanlış. Farklı kulvardalar ikiside. Sneijder desen oda öyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cardozo'yu bize karşı özellike 2. maçta izlerken resmen aşık oldum.

Evet yanlış duymadınız, aşık oldum. Bir santrafor her şeyi yapar mı ?
    -Yapıyor işte.

''Sow - Cardozo - Kuyt''

Bu 3'lü çok can yakar, çok sağlam transferler yapılıyor. Emenike'den daha çok istiyorum Cardozo'nun gelmesini bir de yabancı bir teknik adam gelirse tadından yenmez.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cardozoyu begeniyorum ben de, yanlis anlasilmasin ama 30 yasindaki adamlara 8-10M bonservis paralari vermek musrifliktir bence. avrupada bu tip adamlar bonservissiz transfer olurlar. cok nadirdir para verildigi. yoksa takimina yaptigi katki inkar edilemez ve fenerbahce formasi giymesi beni heyecanlandirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım'ın şuan en son düşündüğü şey paradır. Bu yüzden ne var ne yoksa yatırır bu işe çünkü koltuğu korumak peşinde, hoş bu politika güdülmese, düzelmez miydi şu borçlar, bakalım tarih ne diyecek bu işe : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla öyle yada böyle şu olaylar yüzünden millet full taksimde... Futbol çok geri planda kaldı. Forumda bile öyle yani. Bu sebeple Aziz Yıldırım üzerindeki baskı kalktı. Ona yaradı olaylar Şuan rahat kafa ile transfer planları yapıyordur..

cardozoyu begeniyorum ben de, yanlis anlasilmasin ama 30 yasindaki adamlara 8-10M bonservis paralari vermek musrifliktir bence. avrupada bu tip adamlar bonservissiz transfer olurlar. cok nadirdir para verildigi. yoksa takimina yaptigi katki inkar edilemez ve fenerbahce formasi giymesi beni heyecanlandirir.
    Bu tip adamlar bonservissiz transfer olurlar demişsinde , sorun orda işte.Bu tip adamları hele bonservissiz ise bize bırakmıyorlar. Anca bu paraları verirsek alabiliyoruz , yapacak bir şey yok maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

GG'ye alternatif diyoruz Trabzon serbest bırakmış Serkan'ı alalım Orhan'dan iyi yedek olur. Bonservis derdi de yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sol bek için düşünülen Ekotto'yu da almayalım mümkünse. iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

edit: kötü de denemez ama sıradan diyeyim. Yabancı alacaksak ya daha iyisini ya da daha genç potansiyellisini alabiliriz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yeni hoca magath olabilirmiş.
    (/s)

Nesil
    2006

Eğer Ersun Yanal veya Denizli olsa bu güne kadar açıklanırdı, ben çok süpriz bir isim bekliyorum teknik adam olarak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu sezonki en büyük isteğim Sow-Cardozo-Kuyt üçlüsünü bir arada görebilmek. Sağ bek'e alternatif olarak Veysel Sarı veya Şener Özbayraklı'yı almalıyız ve Sol bek'e de Kolarov, Bastos veya Büttner. Ayrıca Selçuk ve Serdar Kesimal'ı da Çaykur Rizespor'un istiyormuş. Hoca ise Ersun Yanal ile bir sene gidip seneye yabancı ve dünya klası bir hoca alalım derim ben veya bir dünya klası teknik direktör ile (yabancı) 2-3 yıllık sözleşme imzalayalım. Orta sahaya da Holmen'i almamıza gerek görmüyorum. Bir oyuncu alacaksak Cristian ve Meireles'i gönderip 10 numara tarzı bir adam almamız gerek ya da Salih'i ilk 11'e monte edip ona alternatif bulmamız gerek. Son olarak da Serdar Taşçı-Ömer Toprak ikilisinden birini almamız gerekir. Yedek oyuncuların bir çoğu ile de yollarımızı ayırmalıyız. Semih yerine direkt olarak Cenk'i alalım derim ben. 5-6 tane daha transfer yapmamız ve gereksiz oyuncuları göndermemiz gerek. Böyle olursa bu takım Türkiye Ligi'ni domine eder.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Bu sezonki en büyük isteğim Sow-Cardozo-Kuyt üçlüsünü bir arada görebilmek. Sağ bek'e alternatif olarak Veysel Sarı veya Şener Özbayraklı'yı almalıyız ve Sol bek'e de Kolarov, Bastos veya Büttner. Bu takım Türkiye Ligi'ni domine eder. Ayrıca Selçuk ve Serdar Kesimal'ı da Çaykur Rizespor'un istiyormuş. Hoca ise Ersun Yanal ile bir sene gidip seneye yabancı ve dünya klası bir hoca alalım derim ben veya bir dünya klası teknik direktör ile (yabancı) 2-3 yıllık sözleşme imzalayalım. Orta sahaya da Holmen'i almamıza gerek görmüyorum. Bir oyuncu alacaksak Cristian ve Meireles'i gönderip 10 numara tarzı bir adam almamız gerek ya da Salih'i ilk 11'e monte edip ona alternatif bulmamız gerek.
    Eğer söylediğin forvet hattı böyle olur yedekte bekleyen Webo olursa bu forvet hattı tutulmaz. İşte bu üçünü oynatacak teknik adama ihtiyaç var.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Umarım Ersun Yanal gelir.Bir şans verilmeli bu adama.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yaşlı adamlara çok para veriyoruz ama gencini de alamıyoruz malesef. İşte Benteke'nin peşine düştüler, kalite olarak Cardozo bile değildir bence ama adamın bonservisi için 30 milyon falan diyorlar. Oyuncuların fiyatları o günün durumuna bağlıdır, 35 yaşında serbest olan oyuncularla kıyaslamamak lazım. Ama ne olursa olsun 10 milyon çok fazla para 6-7 ideal olanıdır bence, takımında da sorunlu her türlü ayrılacak. Hoca olarak ta ben yabancı gelecek diyorum, yerli olarak tek aday Yanal kaldı. Yabancılarla anlaşma zemini olmasaydı şimdiye Yanal açıklanırdı. Sol beke de Ekotto bence gereksiz olur, Avrupa'da iş yapacak adam lazım ve formunun en dibinde olan bir sol bek. Hasan Ali Türkiye'yi her türlü götürür, bize daha kaliteli bir adam lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Burada Magath ile ilgili güzel bir inceleme var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

almayalım o zaman magath'ı. Hiç hoş şeyler yazılmamış

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

magath sert antremanlar yaptirir oyunculari bezdirir iyi hoca ama son yillarda dususte oda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence yabancı hoca peşindeler. Ancak Ersun Yanal felanda plase olarak tutuluyor... Cardozo'yu her transfer döneminde alsınlar diye bekledim. Yıllardır hayran olduğum ve her sene "bu sene kesin alırlar" dediğim bir isimdi. Gelirse favorim olacaktır.

Hoca seçiminde en önemli şeylerde biriside genç oyunculara şans verebilmesi. Salih gibi wonderkit var elimizde heba olmaması lazım. Hemde maximum düzeyde fayda sağlayabilmeliyiz. O nedenle gençlerle arası iyi olmalı hocanın... Hayırlısı artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ekotto'yu beğenmiyor musunuz ? Böyle bek bulmak zor, futbolda zaten bek sorunu var. Türkiye için Ekotto'dan daha iyisini istemek bana saçma geliyor. İngiltere'nin en iyi 4 sol beklerinden biri yani sonuçta.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

magath küme düsürür bizi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

doktor cardozo hakkindaki eski yazisi adam yillardan beri onermis hep
    http://www.fotomac.com.tr/2007/03/30...50160-115.html