Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Olayları yanlış yorumladıkları için eleştiriyorum ben,olaylar anlattıkları gibi olsa zaten bir şey demem.

@C h A o S

Ben olup olmadık bir eleştiri yapmadım,hiç yapmamaları gereken bir açıklama yapmışlar ona eleştiri yaptım.Sen taraftar grubusun,siyasi taraf değiliz diye bir açıklama amacı niye güdüp hiç kimsenin ağzından daha laf çıkmamışken açıklama yapıyorsun ?
Ben genel olarak yazdım sana cevap için değil.Alıntılardım öyle olsa.
Genel olarak algı üzerine yazdım.Ultraslan'ın açıklamarını okumadım bile.Uzunca bir şeyler açıklamışlar.
Sadece "GFB-Çarşı" meydanlarda Ultraslan niye yok mantığı doğru değil.

Edit:::Okudum Şimdi.

İçlerinde bir bölünme yaşanmış gibi.Aşağıdaki yerden onu anladım.Neyse bence ultraslan Galatasaray'ın en etkin taraftar grubuda olsa onları çokta büyütmeye gerek yok.Nihayetinde sadece bir "taraftar grubu".Belliki içlerinde bu konu hakkında bir bölünme var.

"unutulmasın ki anlayışla karşılanması gereken çok önemli bir husus daha var o da, Galatasaray ve ultrAslan şemsiyesi altında farklı düşünce ve ideolojide arkadaşlarımızın mevcut olduğudur ve bizim hiç kimsenin düşüncesine de saygısızlık edemeyeceğimiz gibi herkesin düşüncesine de saygılı davranılması gerektiğinin ön şart olarak bilinmesini isteriz. "