höwedes mi dicektim papadoupoulası almış dortmmund iyi transferde subotic hummels ikilisinden biir ayrılcak mı yedeğe 25 fazla değil mi
höwedes mi dicektim papadoupoulası almış dortmmund iyi transferde subotic hummels ikilisinden biir ayrılcak mı yedeğe 25 fazla değil mi
Papadopoulos Dortmund'da iyi iş yapar, Halil hoca niye yedek oynatıyordu şaşırdım açıkçası![]()
Dortmund'un transfere pek ihtiyacı yok aslında.Her sezon 1-2 değişikle çok iyi takım olur.
üstadlar ben böyle bir kadro kurdum da ara transfer dönemi 59 milyon euro bütçe var sizce nereye takviye yapmam lazım ?
Teşekkürler,daha da iyilerini alacağız ama zamanla .
Cavani"den daha iyi golcü,profillere aldanmayın
Öyle birşey olsa ilk önce kulübüyle görüşürüz,Bizde futbolcu ayartma olmaz! Halil ile Lewandowskli icin bir görüşmemiz olmadı.
Gelişince çok daha iyi oluyor ama![]()
Subotic kanser etti beni! Riskli oynuyor,ağır bir futbolcu top kaptırınca geri koşamıyor.
Papadopoulos hummels"den iyi,benim en iyi transferim diyebiliriz
Seneye transfer yapmayacağım,belki 1 futbolcu olabilir.Yeni yüzler görmek ister taraftarımız![]()
schürrle 23 8 gol 5 asist ile oynuyor mata 26 maç 6 gol 5 asist oscarda matanın yedeği konumunda
yavaş ilerliyorsunuz bugün![]()
SBSDEN sonra trabzona gitmiştim takip edemedim şu 18 yaşındaki çocuğu beğendim![]()
İki takım da iyi başlamış lige.Bu sezon Bayern'i geçmenizi bekliyorum![]()