@Flawless Victory

benim bir kız arkadaşımı gezi parkı çıkışında belli bir grup hepinizin sonu gelecek diye tartaklıyor, bizi kim koruyacak?

izmirde bir emniyet müdürü eli sopalı adamları savunuyor, savunan kişi zamanında kura çekiminde hile yaptığı kanıtlanan biri ben başıma birşey geldiğinde 155i hangi güven ile arayacağım?

yolda giderken sırf benim kimliğime zorla bakan polis memurundan beni kim koruyacak? sırf giyiniş tarzım onlara çapulcu geldiği için kadıköyde aynı gün 2 defa astım ilacım sökülüp acaba içinde bir uyuşturucu madde var mı diye kontrol edilmesine kadar yaşadığım süreç ne olacak?

benimde onurum, hassasiyetim var. şahsen her gün ataköyde devriye gezen bir ekip var, ama arabaların lastikleri çalınabiliniyor otoparklardan o günler aklımda hiç gitmiyor.

alkol çevirmesi sırasında polis arkadaşların promili 1 puan geçince yaptıkları muameleri zaten anlatmamada gerek yok?

sırf fb gs maçında fenerium locada maç izledikten sonra biber gazına maruz kaldım, polise rahatsız olduğumu söyleyince beni dinlemeyen polisi ne yapacağız?