Sayfa 414 / 483 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464 ... SonSon
12,391 ile 12,420 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Kaldığımız yerden devam ediyoruz desenize

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Umarım TFF de ikinci lige düşürür bizi.Yeter bıktık valahi.
    Evet bu cezalar verilirse düşürmeleri de gerekir. Kötülemek için demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ceza vereceklerse tam verilmeli. Bu cezaları veriyorsan düşüreceksin. Juventus zamanında nasıl kendi düşürün dediyse onun gibi bir şey olmalı. Bu işin ortası olmamalı kesinlikle. Sonuçta bu takımlar büyük kulüpler öyle Avrupa'dan men edeceksin, yöneticisine ceza vereceksin ama aradan sıyrılmak için ligden düşürülmeyecek yok öyle bir şey olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 yaz öncesine döndük. Oooooof of!
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aklıma hiç güzel kokular gelmiyor ama hayırlısı.Bu olayın bu zamanlarda patlak vermesi.Gündem değiştirme umarım değildir.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

UEFA'nın yaptığıda ayrı bir cinslik. Yav arkadaş madem şike var diyorsunuz niye taksitle karar veriyorsunuz...

Yazık ülkemin haline valla. Siyasete kurban giden bir futbolumuz var ne yazıkki. Hepsine lanet olsun.

Ancak inadına birlik olacağız. Vazgeçmeyeceğiz eylemden. Ne olursa olsun ülkemiz herşeyden önce gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Yaptığımız açıklamanın ilk satırı çok önemli

UEFA Disiplin Müfettişinin 2011 yılında açılan dosyaya ilişkin hiçbir savunma ve delilin yer almadığı, çeşitli kaynaklardan alınmış iddia dayanakları ile tanzim edilmiş raporu tarafımıza ulaşmış olup sonuç kısmında...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Zamanlaması manidar,umarım taraftarlar meydanları bırakmaz.Yalnız tahmin ettiğimiz gibiyse hükümetten çok zekice bir hamle geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Niye şimdi niye 15-20 gün önce değilde şimdi??? Çok garip çookk... Bu iş siyasi bir koz değilde şike soruşturması ise birilerinin istediği zamanda keyfe göre iş yapılmamalı... Tabiki siyasi bir koz olarak kullanılan birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

taraftarlarin kurmus olduklari birlik beraberlik ayni sekilde devam etmeli, oyunlara gelmeyin

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    taraftarlarin kurmus olduklari birlik beraberlik ayni sekilde devam etmeli, oyunlara gelmeyin
    Kesinlikle

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

bunlar bizimle dalgamı geçiyor yahu? bu ne saçma iştir geçen yıl madem neden Fener uefa da oynadı. Şimdi durup dururken bunlar yeniden gündeme geliyor yok men edilmeler falan resmen 3. dünya ülkesi gibi davranıyorlar. Madem bir ceza vereceksin niye taksit taksit veriyorsun ki ? Fener şimdi planlamasını ona göre yapıyor e bu adamlar avrupa da oynamayacaksa madem alves değilde daha ucuz bir adam alırdı ya da hiç almazdı elindekiler ligi götürür diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küme düşürseler de şu anki ülkemizin hali değişene kadar hiçbir yorum yapılmadan direnmeye devam edilmeli , Fenerbahçemiz inşallah buna alet olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gundemin degistirilmesine izin verilmemeli, bu kadar da aleni olmaz ki.

Cemaatçi Platini,suni gündem yaratma;Istanbul United pomasın sana (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız bu Fener ceza alırsa Tayyip o zaman iş alır başına İnşallahda alırız ceza.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bedel ödenecek dedi bedeli biz ödeyeceğiz. Ama bilmiyorki biz çıktıgımız yoldan geri dönmeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Hala olayı siyasi olarak görenler var ya pes diyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yalnız bu Fener ceza alırsa Tayyip o zaman iş alır başına İnşallahda alırız ceza.
    Bak buna katılıyorum. Aslında bunda savunulacak bir durum yok. Ortada bir suç varsa kulüpler cezasını çekmeli. Ama gündem değiştirmek için bunlar yapılıyorsa yine havada kalacağı kesin.

Nesil
    2006

Beşiktaş ile Fenerbahçe kolkola taksime yürüdükten sonra eğer pazartesi günü böyle bir haber çıkıyorsa isterlerse 20 yıl versinler biz ülkeyi kurtaralımda Rangers gibide bir kaç lig geriden de başlarız. Benim umrumda bile değil futbolda alacağımız ceza birlik beraberlik bozulmasın yeter. İki yıldır kardeş kardeşi bıçaklar haline geldi bu yüzden bu haberlere aldanıpta birbirinize saygısızlık yapmayın yeter benim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biliyorlar ki bu ülke insanı 2 konuda çok ayrılırlar. 1 siyasi 2 spor. Siyasi yolla bölünemedik şimdi bu yola başvuruldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben kararın açıklanma zamanının siyasi olduğunu düşünmüyorum. benim aklımdaki soru işareti ; Ünal Aysal'ın günler öncesinden Fenerbahçe ceza alacak diye açıklama yapması.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hala olayı siyasi olarak görenler var ya pes diyorum
    Dün bedel ödenecek diyor bugün bu haber çıkıyor. eğer gerçekten şike olayı doğruysa bu zamana kadar neredeydi uefa. 2 sene neden boşu boşuna beklendi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ben Uefa'nın raporu bitiğini beklediğini düşünüyorum çünkü bahsedilen baya uzun bir rapordu

Ve olayı siyasi tutmak çok saçma alakası yoktur sadece komplo teorisi bu

Son olarak da Ünal Aysal'ın bilmesinin sebebi de Uefa'dan baya tanıdığı olması olabilir adam Avrupa'da çok tanınan bir iş adamı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ünal Aysal Belçika'da yaşayan birisi,UEFA'nın Belçika ile alakalı bir bağlantısı vardı büyük ihtimal Belçika'da ki o bağlantılardan öğrenmiştir.Daha ceza kesin değil ama.Sadece prosedür gereği bir sevkedilme olabilir ancak şu günlerde yapılmış olması manidar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Çok fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz. UEFA'nın işleyişini bilmiyorum ama dışarı bilgi sızdırmak hiçbir kurumda normal karşılanacak bir durum değildir. bu sizin dediğinize cevaben -tanıdıkları vardır vs.-

Ama ben kesinlikle o kadar masumane bir durum olduğunu düşünmüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Masum falan demedim ben,belki adam sadece fikrini belirtmiştir,belki de belirttiğimiz gibidir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi böyle bir haber çıkıyor ve genel olarak iş siyasiye bağlanıyor.Merak ettiğim bu "siyasi" denilen olay ne kadar güçlü?Yani UEFA'da bile söz sahibi olabilirler mi?Kafama bu takıldı.O kadar güçlü bir lobileri varsa yani her istediğini yaparlar.

Benim kendi görüşüm UEFA böyle bir soruşturmayı yapacaktı ancak zamanlama böyle olunca ister istemez akıllar başka yere kayıyor.Varsa görüntüler yada deliller gereken cezalar verilir.Yoksada bir sonuç çıkmaz.
    Last edited by C h A o S : 11.Haziran.2013 at 18:44 Reason: gereksiz...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Karar aciklanmasina daha var

Bence birsey cikmayacaktir, Fenerli arkadaslar rahat olsun.

Siyasette baglayanlarida hayretle izliyorum, muthis komplu kuruyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Karar aciklanmasina daha var

Bence birsey cikmayacaktir, Fenerli arkadaslar rahat olsun.

Siyasette baglayanlarida hayretle izliyorum, muthis komplu kuruyoruz
    Bir şey çıkarsa.İktidar'da olan hükümete güle güle diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu kadar tesadüf fazla yani , her büyük olayın , soruşturmanın siyasi bir olay öncesi veya sonrası açılması , futbol asla sadece futbol değildir , UEFA'da tabiki de lobileri var adamların , madrid'in stadının yapılma nedenini hatırlayın , neyse düşürsünler önemli değil , kardeşlik bozulmasın yeter ki , galatasaraylı , fenerli , beşiktaşlı bir olmuşuz biz tutar kolumuzdan kardeşlerimiz çıkarız yine.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bir şey çıkarsa.İktidar'da olan hükümete güle güle diyebiliriz.
    O iste okadar kolay degil. Bu olaya onlar tasarlamadi, baskaninizin telefon konusmalari sebep oldu.

Hukumeti dusuneceginize bence baskaninizi dusunun.

Aslinda birsey cikarsa buyuk ihtimal Demirorendende kurtulacagiz en cok buna sevinirim

Mesaj Yetkileri