Kaldığımız yerden devam ediyoruz desenize![]()
Kaldığımız yerden devam ediyoruz desenize![]()
Evet bu cezalar verilirse düşürmeleri de gerekir. Kötülemek için demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ceza vereceklerse tam verilmeli. Bu cezaları veriyorsan düşüreceksin. Juventus zamanında nasıl kendi düşürün dediyse onun gibi bir şey olmalı. Bu işin ortası olmamalı kesinlikle. Sonuçta bu takımlar büyük kulüpler öyle Avrupa'dan men edeceksin, yöneticisine ceza vereceksin ama aradan sıyrılmak için ligden düşürülmeyecek yok öyle bir şey olmamalı.
2 yaz öncesine döndük. Oooooof of!
FM Gazetesi
Aklıma hiç güzel kokular gelmiyor ama hayırlısı.Bu olayın bu zamanlarda patlak vermesi.Gündem değiştirme umarım değildir.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
UEFA'nın yaptığıda ayrı bir cinslik. Yav arkadaş madem şike var diyorsunuz niye taksitle karar veriyorsunuz...
Yazık ülkemin haline valla. Siyasete kurban giden bir futbolumuz var ne yazıkki. Hepsine lanet olsun.
Ancak inadına birlik olacağız. Vazgeçmeyeceğiz eylemden. Ne olursa olsun ülkemiz herşeyden önce gelir.
Yaptığımız açıklamanın ilk satırı çok önemli
UEFA Disiplin Müfettişinin 2011 yılında açılan dosyaya ilişkin hiçbir savunma ve delilin yer almadığı, çeşitli kaynaklardan alınmış iddia dayanakları ile tanzim edilmiş raporu tarafımıza ulaşmış olup sonuç kısmında...
Zamanlaması manidar,umarım taraftarlar meydanları bırakmaz.Yalnız tahmin ettiğimiz gibiyse hükümetten çok zekice bir hamle geldi.
Niye şimdi niye 15-20 gün önce değilde şimdi??? Çok garip çookk... Bu iş siyasi bir koz değilde şike soruşturması ise birilerinin istediği zamanda keyfe göre iş yapılmamalı... Tabiki siyasi bir koz olarak kullanılan birşey.
taraftarlarin kurmus olduklari birlik beraberlik ayni sekilde devam etmeli, oyunlara gelmeyin![]()
bunlar bizimle dalgamı geçiyor yahu? bu ne saçma iştir geçen yıl madem neden Fener uefa da oynadı. Şimdi durup dururken bunlar yeniden gündeme geliyor yok men edilmeler falan resmen 3. dünya ülkesi gibi davranıyorlar. Madem bir ceza vereceksin niye taksit taksit veriyorsun ki ? Fener şimdi planlamasını ona göre yapıyor e bu adamlar avrupa da oynamayacaksa madem alves değilde daha ucuz bir adam alırdı ya da hiç almazdı elindekiler ligi götürür diye.
Küme düşürseler de şu anki ülkemizin hali değişene kadar hiçbir yorum yapılmadan direnmeye devam edilmeli , Fenerbahçemiz inşallah buna alet olmaz.
gundemin degistirilmesine izin verilmemeli, bu kadar da aleni olmaz ki.
Cemaatçi Platini,suni gündem yaratma;Istanbul United pomasın sana (:
Yalnız bu Fener ceza alırsa Tayyip o zaman iş alır başınaİnşallahda alırız ceza.
Bedel ödenecek dedi bedeli biz ödeyeceğiz. Ama bilmiyorki biz çıktıgımız yoldan geri dönmeyiz.
Hala olayı siyasi olarak görenler var ya pes diyorum
Beşiktaş ile Fenerbahçe kolkola taksime yürüdükten sonra eğer pazartesi günü böyle bir haber çıkıyorsa isterlerse 20 yıl versinler biz ülkeyi kurtaralımda Rangers gibide bir kaç lig geriden de başlarız. Benim umrumda bile değil futbolda alacağımız ceza birlik beraberlik bozulmasın yeter. İki yıldır kardeş kardeşi bıçaklar haline geldi bu yüzden bu haberlere aldanıpta birbirinize saygısızlık yapmayın yeter benim için.
Biliyorlar ki bu ülke insanı 2 konuda çok ayrılırlar. 1 siyasi 2 spor. Siyasi yolla bölünemedik şimdi bu yola başvuruldu.
Ben kararın açıklanma zamanının siyasi olduğunu düşünmüyorum. benim aklımdaki soru işareti ; Ünal Aysal'ın günler öncesinden Fenerbahçe ceza alacak diye açıklama yapması.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben Uefa'nın raporu bitiğini beklediğini düşünüyorum çünkü bahsedilen baya uzun bir rapordu
Ve olayı siyasi tutmak çok saçma alakası yoktur sadece komplo teorisi bu
Son olarak da Ünal Aysal'ın bilmesinin sebebi de Uefa'dan baya tanıdığı olması olabilir adam Avrupa'da çok tanınan bir iş adamı
Ünal Aysal Belçika'da yaşayan birisi,UEFA'nın Belçika ile alakalı bir bağlantısı vardı büyük ihtimal Belçika'da ki o bağlantılardan öğrenmiştir.Daha ceza kesin değil ama.Sadece prosedür gereği bir sevkedilme olabilir ancak şu günlerde yapılmış olması manidar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz. UEFA'nın işleyişini bilmiyorum ama dışarı bilgi sızdırmak hiçbir kurumda normal karşılanacak bir durum değildir. bu sizin dediğinize cevaben -tanıdıkları vardır vs.-
Ama ben kesinlikle o kadar masumane bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Masum falan demedim ben,belki adam sadece fikrini belirtmiştir,belki de belirttiğimiz gibidir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şimdi böyle bir haber çıkıyor ve genel olarak iş siyasiye bağlanıyor.Merak ettiğim bu "siyasi" denilen olay ne kadar güçlü?Yani UEFA'da bile söz sahibi olabilirler mi?Kafama bu takıldı.O kadar güçlü bir lobileri varsa yani her istediğini yaparlar.
Benim kendi görüşüm UEFA böyle bir soruşturmayı yapacaktı ancak zamanlama böyle olunca ister istemez akıllar başka yere kayıyor.Varsa görüntüler yada deliller gereken cezalar verilir.Yoksada bir sonuç çıkmaz.
Last edited by C h A o S : 11.Haziran.2013 at 18:44 Reason: gereksiz...
Karar aciklanmasina daha var
Bence birsey cikmayacaktir, Fenerli arkadaslar rahat olsun.
Siyasette baglayanlarida hayretle izliyorum, muthis komplu kuruyoruz![]()
Bu kadar tesadüf fazla yani , her büyük olayın , soruşturmanın siyasi bir olay öncesi veya sonrası açılması , futbol asla sadece futbol değildir , UEFA'da tabiki de lobileri var adamların , madrid'in stadının yapılma nedenini hatırlayın , neyse düşürsünler önemli değil , kardeşlik bozulmasın yeter ki , galatasaraylı , fenerli , beşiktaşlı bir olmuşuz biz tutar kolumuzdan kardeşlerimiz çıkarız yine.