1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı iyi okuyun.Ankara/Keçiören'de oturuyorum burada iktidar yanlısı insanlar daha çoklar.Biliyorsunuz Ankara'da iktidar yanlısı olanların da protestoları oldu(?!).Neyse her şey iyi güzel de protestolar için kişi başı 50 lira verdiklerine gözümle şahit oldum size yemin ederim.Bizim orada adam toplayıp götürdüklerine 25 lira verip kalan 25 lirayı cebe atanlar bile oldu.Ben diyecek bir şey bulamadım daha fazla 3 kömüre lafı her şeyi açıklıyor herhalde
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı iyi okuyun.Ankara/Keçiören'de oturuyorum burada iktidar yanlısı insanlar daha çoklar.Biliyorsunuz Ankara'da iktidar yanlısı olanların da protestoları oldu(?!).Neyse her şey iyi güzel de protestolar için kişi başı 50 lira verdiklerine gözümle şahit oldum size yemin ederim.Bizim orada adam toplayıp götürdüklerine 25 lira verip kalan 25 lirayı cebe atanlar bile oldu.Ben diyecek bir şey bulamadım daha fazla 3 kömüre lafı her şeyi açıklıyor herhalde
    Bir forumda daha mesaj şeklinde 20 tl verileceğini yazanı gördüm.Fakat gözümle gördüğümü söyliyeyim.Sadece telefonla çağırdılar para falan mevzusu açılmadan.Annemin telefonuna mesaj gelmişti.Hatta dalga geçmiştim annemle

Mesaj Yetkileri