Sayfa 415 / 483 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465 ... SonSon
12,421 ile 12,450 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007

Ünal Aysal ülkede çıkan karışıklığı fırsat bilerek RTE'ye teklif götürdü. Dedi ki beraber bağlantılarımızı kullanalım, Fenerbahçe'yi bitirelim. Siz gündemi değiştirin ben yoluma bakayım; herkes kazansın. Dış güçler de Fenerbahçe'yi bitirmek için yanıp tutuştuklarından teklife balıklama atladılar. Sonuç ortada. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    O iste okadar kolay degil. Bu olaya onlar tasarlamadi, baskaninizin telefon konusmalari sebep oldu.

Hukumeti dusuneceginize bence baskaninizi dusunun.

Aslinda birsey cikarsa buyuk ihtimal Demirorendende kurtulacagiz en cok buna sevinirim
    Türkiye'de 25 Milyon fenerli var.7 Milyon Fanatik olsa bu oalyı unutmuyarak sandığa gitse Güle Güle..

Türkiye Duygularıyla hareketen bir ülke her zaman.

Del Piero_10 Misafir

Aslinda birsey cikarsa buyuk ihtimal Demirorendende kurtulacagiz en cok buna sevinirim
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=yC1mZs0BAWk"]http://www.youtube.com/watch?v=yC1mZs0BAWk[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sıkıyorsa küme düşürtsünler iki kulübede. Gerçekten istiyorum. AKP nasıl yerle bir oluyor görelim birlikte
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ha yani RTE maclarin sonucunu etkileme girisiminde bulundu ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ha yani RTE maclarin sonucunu etkileme girisiminde bulundu ?
    Olay o değil.Herkes yaptı fenere yıkıldı iş.Ona kızıyoruz.

Anlamaya başladığında sohbete devam ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3 Temmuz sureci basladigindan beri her tur kilif uyduruldu artik cokta sasirmamak lazim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

O iste okadar kolay degil. Bu olaya onlar tasarlamadi, baskaninizin telefon konusmalari sebep oldu.

Hukumeti dusuneceginize bence baskaninizi dusunun.

Demek sende ülkede adam akıllı seçim yapıldığını düşünmüyorsun.

İnsanları bastıramadılar bedelini kulüplere ödetmek istiyorlar sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adamlar 50% almis. Sandikta gorusuruz deniliyorda tek secimde dusmelerini kimse beklemesin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Adamlar 50% almis. Sandikta gorusuruz deniliyorda tek secimde dusmelerini kimse beklemesin.
    AKP'li duygularını selamlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Question

4 The Control and Disciplinary Body also has jurisdiction in the event of a UEFA member association and/or its members failing to prosecute, or prosecuting in an inappropriate manner, a serious violation of the UEFA statutory objectives.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1_DOWNLOAD.pdf

Uefa ceza verirse Demirorenin gidisi kesin olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    AKP'li duygularını selamlıyorum
    Ayni selamlardan bende sana iletiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İki kulüpte bu yüzden ceza alırsa düşürülmelidir. Aksi düşünülemez. Düşürülmelidir. Türk futbolu, Digiturk, biletix vs vs hepsi geriye nasıl gidiyor izleriz birlikte.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu olaylar yaşanmasa demek uefa bu konuya egilmeyecekmış. Basbakan arkasındaki destegi kaybedınce strateji değişti.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu olayı hemen siyasete bağlamak hiç doğru değil. Gündemdeki olayların hiçbiri yokken 2 yıl önce bu şike olayları vardı. Bir de bedel ödeme falan bana komik geliyor. Eğer kulüpler şikeyi yaptıysa öyle ya da böyle cezasını çekecekler bunu başka bir olaya bağlayıp sempati toplamanın bir anlamı yok. Kulüplerin küme düşürülmeleri ise imkansız kimse bunu beklemesin boşuna. Öyle birşey olsaydı en başından yapılırdı. Rakiplerin hepsi küme düşürülmesin ama süründürülsün temennisinde.

Bu arada FB'yi şampiyonlar ligine göndermeyip "tüm FB taraftarı bana zamanı geldiğinde teşekkür edecek" diyen Mehmet Ali Aydınlar'ın da açıklamasını bekliyorum. Kim teşekkür edecek, kim özür dileyecek acaba. FB'yi en başından düşürseydiler bunların hiçbirisi yaşanmazdı, ama nerde o delikanlı.

yargıtay beklenmeden ceza verilemez

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mehmet Ali Aydınlar hep Fenerbahçe'nin yanında oldu ceza almaması sağlamaya çalışıyordu taa ki şu uefa da şike kararları ertelenemez tarzında bir şey çıkana kadar ondan sonra bu olay oldu ve fenerbahçe küme düşerse nefret filan artar mı bilmiyorum ama en azından adalet yerini bulmuş olacak

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    yargıtay beklenmeden ceza verilemez
    İtalya'da 3 ayda karar verilmişti bildiğim kadarıyla ya da daha az süre de

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben kararın açıklanma zamanının siyasi olduğunu düşünmüyorum. benim aklımdaki soru işareti ; Ünal Aysal'ın günler öncesinden Fenerbahçe ceza alacak diye açıklama yapması.
    Bugün de çıkmış umarım ceza almazlar diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gündem değiştirme oldugunu düşünüyorum ben tamamen.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başkanı Aziz Yıldırım olanın burnu.......
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben gundemle alakasini oldugunu dusunmuyorum

Arkadaslar Unal Aysalin aciklamalarini hatirlatti

Bizim baskanda secilmeden once kisa surede birseylerin degisecegini soylemisti. Birileri birilerin kulagina birseyler fisildamiski bu adamlar konusmuslar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben kesinlikle olayı gündem değiştirme olarak görmüyorum. Yani bununla uğraşacaklarını sanmıyorum. akıllarına bile gelmemiştir bence. yalnız tek katılmadığım nokta şu;

Merak ettiğim bu "siyasi" denilen olay ne kadar güçlü?Yani UEFA'da bile söz sahibi olabilirler mi?Kafama bu takıldı.O kadar güçlü bir lobileri varsa yani her istediğini yaparlar.
    UEFA çok büyütülüyor. sadece bir dernek. olaya el attığı söylenen kişi ise ; Türkiye Cumhuriyeti başbakanı. yani bu onun için hiç zor olmayan bir durum. tabii dediğim gibi ihtimal bile vermiyorum.

Normal süren bir prosedür değil kesinlikle şuan gidişat. normal olsa kulüp böyle kapa açıklamalar , resmi siteden açıklamalar ile işi götürmezdi. kesinlikle ters giden bir şeyler var. ancak kulübün açıklaması çok doğru. savunmada ileri sürülen hiçbir şey dikkate alınmamış , TFF kararları hiç sayılmış. bunların hepsini geçtim adli yargıya göre karar vermeye karar kılmış isen yargıtayı beklemek zorundasın. yerel mahkemenin verdiği karar henüz kesin karar değil, yargıtay incelemesinden geçecek. sonra kesin karar olacak. Savunmamızın işe yaracağı kanaatindeyim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Belkide onlar da Türk yargısına güvenmiyorlardır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İstenilen kararda adli yargı esas alınmış yerel mahkemeyi esas alıyorsan yargıtayı esas almama lüksün yok. AİHM'den kaybeder UEFA. Ödeyeceği tazminatı göze alamaz bence. bu yüzden karar lehimize çıkar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Belkide onlar da Türk yargısına güvenmiyorlardır.
    Türk yargısına Türkler bile güvenmiyor ki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Türk yargısına Türkler bile güvenmiyor ki...
    Türk yargısı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Haydi başlayın bakalım...Bunların hepsi siyasi...Hepsi Fenerbahçe'yi veAziz Yıldırım'ı bitirme planı.Meydanlara dökülen taraftarları korkutmak için UEFA ile işbirliği yapıldı...

Aylardır çoğu spor programında "bu işi daha bitmedi.UEFA dosyayı kapatmadı ve yargı ile aynı yönde kararlar çıkıp cezalar gelebilir" diye insanlar bağırıp duruyor. Neden şaşırıyorsunuz onu anlamadım ? Yıldırım Demirören önderliğinde kapatılmaya çalışan pisliğin kokusu yayılmaya devam ettim ve üzeri açılıp temizlenecek. bu kadar net... Ceza gelir ya da gelmez bilemem fakat UEFA dosyayı kapatana kadar Fenerbahçe camiası her türlü sonuca hazırlıklı olmalı. 3 Temmuzdan sonra yargının görüpte federasyonumuzun göremediği ya da görüp de görmezden geldiği deliller demekki uefa'da da mevcut...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kafayı yememek elde değil yemin ederim. İçine düştüğümüz duruma mı sinirlenmeli, bunların sorumlularının pişkin pişkin koltuklarında oturduklarına mı sinirlenmeli 1 senenin daha heba olmaya doğru gidişine mi sinirlenmeli, koca çınarın bu hallere düşmesine mi sinirlenmeli ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kafayı yememek elde değil yemin ederim. İçine düştüğümüz duruma mı sinirlenmeli, bunların sorumlularının pişkin pişkin koltuklarında oturduklarına mı sinirlenmeli 1 senenin daha heba olmaya doğru gidişine mi sinirlenmeli, koca çınarın bu hallere düşmesine mi sinirlenmeli ?
    Vallahi ben en çok camiaya ve taraftara acıyorum.Bu iş en başında kendi içimizde -20 puanla falan çözülebilirdi. Fakat ya herro ya merro mantığıyla gidildi ve iş artık çıkmaza girdi. Şimdi Fenerbahçe ceza alsa kadrodaki yabancılar satılacak mı yine ? Beşiktaş zaten geçen sezon Feda demişti.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri