yok abi kalp dayanmaz 90 dakika izlemeye.key yaparım yeter..
yok abi kalp dayanmaz 90 dakika izlemeye.key yaparım yeter..
sadece spiker maci izlemem...
anlamadığım bir şey var.. Sadece yuvarlak olarak görülüyor. Bunun oyuncuların sanki fifa 2006 gibi olarak göremiyormuyuz..
sadece key anları izlerim 90 dakika falan kasar beni
key gayet yeterli...match speed en sonda olcak. highlights ta sondan bir evvelki olcak. böyle gayet rahatım...
sadece önemli anlar. çünkü bi kere full match deneyim dedim. acayip sıktı. en iyisi sadece önemli anlar yani
ben şahsen bizzat kendim kendimekey yani sadece önemli anları izliyorum full maç çok sıkıcı olur
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
90 dakika dayanılmaz çok sıkıcı olur. highlight ı sona getirsen bile nerden baksan 70 dk sürer
aynen bende böyleOriginally Posted by eytanfb
![]()
ÖNEMLİ ANLARI İZLERİM O BİLE BANA SIKICI GELİYOR BAZEN![]()
"Önemli anlar" sadece spiker'de 90 dk'da sıkar...
1 kere full actım 3. dakkada gol attık daha sonra key e gectim :d
Kardeş sen iyi sabretmişsin.Ben önemli pozisyonlarda bile bekleyemiyorumOriginally Posted by koray_capello
bende key izlerim
90 dk izlenmez
bitermi 90 dk
aslında full izlerken bide kenardan bağırsak şunu yap bunu yap diyeOriginally Posted by koray_capello
bende önemli anları izlerim hani isterim 90dk izlemek ama dayanamıyorum şahsen :P
Ayrıntılı seyretmek çok güzel bir günde 50 tane maç oynayacağıma 2 3 maç yaparım daha iyi hem taktiğimi hemde oyuncularımı daha iyi tanımış olup taktiğe ve oyunculara müdahale etmek süper oluyor eksikleri görüp transfer lşstesi hazırlarım yada taktikte oynamalar yaparım zaten olması gereken de bu değilmi.
ya abi fulden sıkılırım ben yaw
ben maçı yatarak izliyorum o zaman harbiden fatih terim gibi oluyor insan
bende sadece önemli anlar yaw tam maç izlenirmi 90 dk.
yav bende ayrıntılı aç görüntü hızı normal yaparım 90 dakkad dayanılmaz
Bende 90 dk izlerim daha zevkli oluyo hele bide galatasaray-fenerbahçe maçı olursa![]()
bende sadece onemli anlara bakanlardanim maclari o kadarda gercekci yapmamislar o yuzden bayiyor egerki kritik olursa durum o zaman ayrintili izliyorum sabredemem ben oyle sizde iyi dayaniyorsunuz helal valla
Bende Önemli Anları İzliyorum - Bi kere 90 Dakka İzleyim Dedim Ne Atak Var Ne Heyecan Top taça ÇıkıyoArdından Yine Taç Adamlar Ayağında Topla Oynuyo Zaman Geçiriyo eeeee Kim Uğraşır Onla
ben normalde önemli anları izlerim ama enik duruma düştüğümde sinirlenip spikere bağlarım
ben görüntü hızını en hızlının bi düşüğü yapıp
sadece önemli anları işaretliyerek izliyorum
bence key daha ii zaman acısından o kadar macı seyretceğine transfer yaparsın genc oyuncular ararsın kesinlikle key diyorum
hazırlık maçlarında full izliyorm takımı tanımak için yada yeni bi taktiği denediiğimde full izliyrm...ama sürekli full izlersek oyun bitmez![]()
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]