1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

tamam hadi diyelim marksistlerin oyununa kurban gidiyoruz. körüz. aptalız. ergeniz. türkiye'yi kargaşaya sürüklemek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyoruz. bunu kabul ettik diyelim.

memleket savaş alanına döndü diyorlar. ona da tamam. millet artık organize olmaya başladı. telsizle gezenler de sivil polis değil, onlara, tomalara molotof atanlara da biz sebep olduk. buna da tamam.

ee ya başbakan napıyor? teröristlerle bile masaya oturan bu başbakan değil miydi? neyin atarlanmasını yapıyor ilk günden beri. "çapulculara tamah etmem" dedi. "cehapeli onlar" dedi. sen ki teröristlere o kadar imtiyaz verdin. pazarlık ettin. derdin, inadın neydi de olayların bu kadar uzamasına ne gerek vardı?

Abdullatif Şener "başbakan, rant neredeyse ordadır" diye bir şey söylemişti. Ama artık kendisi tayyibe muhalif olduğu için söyledikleri elbette taraflıdır. abartı olabilir.

Burada bize o kadar karşı çıkan arkadaşlara soruyorum. Başbakan niye böyle yapıyor. Hatalı mı değil mi? Cevap verebilir misiniz zahmet olmazsa Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Del Piero_10, _yolcu_ gibi arkadaşlara soruyorum. Başbakan haklı mı inadında?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Darbe girişimi başarısız. Asker, er gazinosunda gösterileri izliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Emrah, önceki sorumu sen yanıtla diyeceğim ama mesleğin gereği yanıtlayamazsın herhalde. Fişlerler seni Bunun korkusu yüzünden cevaplayamayabilirsin. Anlayışla karşılarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen ne diyorsun ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İyi güldürdün

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Darbe marbe şakasını bile yapmayın beyler malum Ergenekon,Balyoz falan içeri alırlar mazallah.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi kaç zamandır imzanda yazıyor , heyecanla bekliyoruz kariyeri. Senaryo konusunda iyisin anlaşıldı o kariyer takip edilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi kaç zamandır imzanda yazıyor , heyecanla bekliyoruz kariyeri. Senaryo konusunda iyisin anlaşıldı o kariyer takip edilir.
    Fatality olmuş bu

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    olayı genele yayarsak, din konusundan tutup da bir sürü şeyden girip önüne cevap yığabilirler. ben kapsamı daralttım. bu olaylarda başbakanı savunuyor musunuz diye sordum. cevap gelmedi henüz.

adminim ama tınlayan yok (((

İyi güldüm.tişikirler.

Şaka maka çok süperiz lan bu günlerde.İçim kıpır kıpır.
    Umarım ülkemiz için en iyi şekilde sonuçlanır bu olaylar.Bizim niyetimiz ve eylemlerimiz o yönde.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ülke yönetiminde sorunlar olduğunda darbe yapacak askerleri Tayyip içeri tıktı haberin yok mu. Başbakanda nasıl bir öngörü varsa bu günleri hesaplamış olmalı. Olaya bak memleketin polisi alaycı yaklaşımla neler yazıyor. Bir yere kadar. Asker memleketin en kıymetlisidir.

Orduyu'da kendi adamları ile doldurmadılar mı neyden bahsediyorsunuz. Bunun için yasa bile çıkarttılar.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Burada bize o kadar karşı çıkan arkadaşlara soruyorum. Başbakan niye böyle yapıyor. Hatalı mı değil mi? Cevap verebilir misiniz zahmet olmazsa Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Del Piero_10, _yolcu_ gibi arkadaşlara soruyorum. Başbakan haklı mı inadında?
    Yaptığı hata gidere gider yapmak mı? Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu mu sanıyorsunuz? Kitlelerin gazını almak için olay çıkaranlara pabuç bırakmayan bir görüntü vermek zorunda. O cevap vermez gözükürse, polis müdahale etmez gözükürse, meydanı boş bulan insanlar cevap verir.

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Abd...gi-gelin/38114

Çok sık düştüğünüz iki yanılgı var. Her dindarı ''şakirt'' zannetmek ve eylemlerin karşısında olanların tekerlekli sandalyedeki adama su sıkıldığında alkış tuttuğunu zannetmek.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

'MUSTAFA DÜŞTÜ, ATILMADI'
    Mustafa Sarı'nın kardeşi Adem Sarı, "Polisi göstericiler köprüden attı" iddialarına sert tepki gösterdi. Adem Sarı, bu tür spekülasyonlara yer verilmesinin kendilerini daha da üzdüğünü ifade ederek, "Mustafa düşmüştür, atıldığı iddiaları spekülasyon. Abim arkadaşlarıyla beraber göreve giderken düşüyor. Biz acımızı yaşamak istiyoruz" dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25448193/
    Atıldı iddialarına neyin neden olduğu konusunda bir fikrin var mı?

Eylemciler "Zello Walkie Talkie" programı ile konuşuyor.

- "Arkadaşlar Sergen arkadaşımız polisi kafa üstü atmış. Sonra da kaybolmuştur. Arkadaşlar 3 polis düşmüş biri kafa üstü.
    Arkadaşlar tam olarak bilgi verin lütfen. Tüm Adana seni arıyor Sergen dikkatli ol. G...'nü kolla. Her yer Taksim her yer direniş. Küfürlü konuşmayın."

Polisi atmamış olsalar bile kafa üstü düşen birinin makarasını yapacak kadar insanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yaptığı hata gidere gider yapmak mı? Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu mu sanıyorsunuz? Kitlelerin gazını almak için olay çıkaranlara pabuç bırakmayan bir görüntü vermek zorunda. O cevap vermez gözükürse, polis müdahale etmez gözükürse, meydanı boş bulan insanlar cevap verir.

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Abd...gi-gelin/38114

Çok sık düştüğünüz iki yanılgı var. Her dindarı ''şakirt'' zannetmek ve eylemlerin karşısında olanların tekerlekli sandalyedeki adama su sıkıldığında alkış tuttuğunu zannetmek.

Atıldı iddialarına neyin neden olduğu konusunda bir fikrin var mı?

Eylemciler "Zello Walkie Talkie" programı ile konuşuyor.

- "Arkadaşlar Sergen arkadaşımız polisi kafa üstü atmış. Sonra da kaybolmuştur. Arkadaşlar 3 polis düşmüş biri kafa üstü.
    Arkadaşlar tam olarak bilgi verin lütfen. Tüm Adana seni arıyor Sergen dikkatli ol. G...'nü kolla. Her yer Taksim her yer direniş. Küfürlü konuşmayın."

Polisi atmamış olsalar bile kafa üstü düşen birinin makarasını yapacak kadar insanlar.
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152003028179152

https://www.facebook.com/photo.php?v=265737990236543

https://www.facebook.com/photo.php?v=1383651628514003

Bunları yapan insanları destekleyenler gelipte bana insanlıktan bahsetmesin lütfen

Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu sanmıyoruz. Yalan oldugunu biliyoruz. Oradaki arkadaslarımızdan biliyoruz. Ben taksime gittim oradan biliyorum. Sen hala kendi pencerenden bakıyorsun olaya. Ben gittim yasadım gördüm geldim yazıyorum. Oradakilerin yasadıklarını anlatıyorum, kendi yasadıklarımı anlatıyorum. Ne camii talan edildi, ne bir bas örtülü kardesimiz darp edildi. Ezan okunurken slogan atmayan bir kitlenin camiiyi talan edecegini düsünmek tamamen sapıkca bir düsüncedir. Aynı camii de grup seks yaptılar demek gibi. Fikriniz neyse zikriniz de o anlasılan.
    Last edited by Nocna Mora : 12.Haziran.2013 at 12:48
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu sanmıyoruz. Yalan oldugunu biliyoruz. Oradaki arkadaslarımızdan biliyoruz. Ben taksime gittim oradan biliyorum. Sen hala kendi pencerenden bakıyorsun olaya. Ben gittim yasadım gördüm geldim yazıyorum. Oradakilerin yasadıklarını anlatıyorum, kendi yasadıklarımı anlatıyorum. Ne camii talan edildi, ne bir bas örtülü kardesimiz darp edildi. Ezan okunurken slogan atmayan bir kitlenin camiiyi talan edecegini düsünmek tamamen sapıkca bir düsüncedir. Aynı camii de grup seks yaptılar demek gibi. Fikriniz neyse zikriniz de o anlasılan.
    Size göre yandaş dediğiniz medyanın her haberi yalan zaten. Nereden biliyorsunuz o haberlerin de yalan olduğunu? Size göre tarafsız ama her halinden diğer tarafın yandaşı olan medyanın %100 doğruları anlattığını nereden biliyorsunuz? Bu kadar da körü körüne inanmaz insan. Kendi penceresinden bakmakla suçluyorsunuz ancak siz de kendi pencerenizden bakıyorsunuz Komik gerçekten.

Ben de başörtülü bir tanıdığımın taciz edildiğini biliyorum aynı gün farklı kişiler tarafından. Darp olayını, cami olayını bilemem olmuş da olabilir olmamış da. İki medyaya da güvenmiyorum; ikisi de kendi tarafına yontuyor. Hoş bu sözlerime de inanmayacaksınız, belki AKP yalakası falan olacağım gözünüzde ama en azından tek yöne bakıp diğerlerini görmezden gelmiyorum; kendi adıma içim rahat.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Size göre yandaş dediğiniz medyanın her haberi yalan zaten. Nereden biliyorsunuz o haberlerin de yalan olduğunu? Size göre tarafsız ama her halinden diğer tarafın yandaşı olan medyanın %100 doğruları anlattığını nereden biliyorsunuz? Bu kadar da körü körüne inanmaz insan. Kendi penceresinden bakmakla suçluyorsunuz ancak siz de kendi pencerenizden bakıyorsunuz Komik gerçekten.

Ben de başörtülü bir tanıdığımın taciz edildiğini biliyorum aynı gün farklı kişiler tarafından. Darp olayını, cami olayını bilemem olmuş da olabilir olmamış da. İki medyaya da güvenmiyorum; ikisi de kendi tarafına yontuyor. Hoş bu sözlerime de inanmayacaksınız, belki AKP yalakası falan olacağım gözünüzde ama en azından tek yöne bakıp diğerlerini görmezden gelmiyorum; kendi adıma içim rahat.
    Camii imamının -ya da müezzininin- acıklamalarını görmedin mi. Camii de kötü bir sey yapılmadıgını söyledi. Fakat basbakan kitleleri kıskırtmak icin konusmasında MÜEZZİNİ TEHDİT EDİP ÖYLE SÖYLETMİŞLER gibi bir yalan söyledi. Camii de olan bitenin videosu var ve basbakanın bu yalan söyleminin de videosu var. Adamı izine cıkarttı hükümet sırf dogru söyledigi için. Dogrulugundan emin olmasam söylemezdim.

Gördügüm her habere inanan biri degilim. 10dan fazla kaynaga bakıyorum yandaş olan olmayan sonra dogruyu sentezleyip yazıyorum. Bu nedenle her görüs acısından köse yazısını da okuyorum mesela. Objektif bakıyorum elimden geldigince olan bitene. Fakat RTE'yi destekleyenler de aynı tutumu göremiyorum ne yazık ki.
    Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri